Προς το περιεχόμενο

ARIELLI 50'' Full HD ANDROID SMART WIFI 285€ στο e-shop.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Livagoth είπε

Στον τίτλο λέει 50 ίντσες, στην περιγραφή 43. Λίγο προσοχή μην είναι λάθος μόνο. 

απ τον κωδικό μοντέλου πρέπει να ναι 50αρα

και στο βουλγάρικο κατάστημά ως 50άρα την πουλάνε

https://techmart.bg/product/details/16275/lang/1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά λάθος η περιγραφή είναι, πράγμα που συμβαίνει συχνά στο e-shop. Η τηλεόραση είναι η 50άρα και φαίνεται απο τον κωδικό του μοντέλου, οπότε μην τρελαίνεστε! :) 

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, bill987 είπε

Είναι από το newsletter!!!

Και τι κάνω για να μου βγάλει αυτή την τιμή 

Επίσης νομίζω δεν έχει τον νέο αποκωδικοποιητή*μάλλον είδα λάθος γιατί στον τίτλο λέει ότι έχει *

Επεξ/σία από _Στεργιος_
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, _Στεργιος_ είπε

Και τι κάνω για να μου βγάλει αυτή την τιμή ;

Αν δεν σου βγάζει τη μειωμένη τιμή βάλε τον κωδικό OFFER1811 στο αντίστοιχο πεδίο κωδικού κουπονιού πρίν την αγορά 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Thanks 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, _Στεργιος_ είπε

Και τι κάνω για να μου βγάλει αυτή την τιμή 

Επίσης νομίζω δεν έχει τον νέο αποκωδικοποιητή*μάλλον είδα λάθος γιατί στον τίτλο λέει ότι έχει *

Ή μπες από εδώ : http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-180316_82913.html

Δημοσ.

εχει μία ασάφεια το όλο θέμα.

Smart TV και ANDROID SMART TV είναι μεν και τα δύο smart αλλα είναι μεγάλη διαφορά. Στην πρώτη μιλάμε για wifi με ενσωματωμένες κάποιες εφαρμογές που δε θα γίνουν ποτέ update ενώ στη δεύτερη μιλάμε για κατάσταση σχεδον σαν ταμπλετ.

Αλλού λέει και τη λέξη android αλλα όχι στο λινκ του eshop. Επίσης πουθενά δεν είδα ποια έκδοση android έχει γιατι στις TV παίζει πολύ ακόμα η 4.2 δλδ τελευταία kodi, netflix κλπ δε παίζουν.

Δημοσ.

περα απο τα σμαρτ....σαν προδιαγραφες λεει κατι ....αξιζει σαν hd tv ?? να βλεπουμε δορυφορικο hd ποδοσφαιρο??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dchatz είπε

πουθενά δεν είδα ποια έκδοση android έχει γιατι στις TV παίζει πολύ ακόμα η 4.2 δλδ τελευταία kodi, netflix κλπ δε παίζουν.

δεν νομίζω να υπάρχει πουθενά στην αγορά  Android TV 4.2, γιατί δεν πρέπει να υπήρξε ποτέ γενικώς έκδοση Android TV πριν την 5.0 που ήταν και η πρώτη έκδοση της Android TV το 2014-2015

σήμερα οι περισσότερες Android TV είναι στην έκδοση 7 Nougat, ενώ αναμένεται και η 8 Oreo

και αν υπάρχουν ή υπήρξαν τηλεοράσεις με Android TV 4.2 είμαι πολύ περίεργος πραγματικά να δω πώς είναι αυτές...

Επεξ/σία από KoreanW
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...