cptX Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά ενδιαφέρομαι να αγοράσω την ARIELLI LED-55DN4T2 55' TV και έχω κάποιες απορίες. Διαβάζοντας όλα τα Posts σε αυτό το thread δεν μπορεσα να βγάλω άκρη. Μου κάνει τρομερή εντύπωση που στο παραπάνω ποστ όλοι αναλώνονται στο αν είναι 4Κ ή όχι και δεν τους ενδιαφέρουν αλλες βασικές λειτουργίες, πχ. PVR σε USB. Οπότε θα ήθελα να ρωτήσω εδώ αν κάποιος έχει δοκιμάσει την συγκεκριμένη τηλεόραση αν έχει λειτουργία PVR, δηλαδή αν μπορεί να γράψει τηλεοπτικό πρόγραμμα σε USB. Επίσης η τηλεόραση διατείνεται ότι έχει 3840X2160 ανάλυση όμως δεν έχω καταλάβει αν γίνεται να παίξω κάτι από υπολογιστή στην τηλεόραση με αυτή την ανάλυση. Κάπου διάβασα ότι η μέγιστη ανάλυση που μπορεί να δώσεις από υπολογιστή σε αυτήν είναι 1920 x 1080. Τελικά τι ισχύει? Τέλος παίζοντας ταινίες από USB πόσο καλά υποστηρίζει τους ελληνικούς υποτίτλους και πόσο καλά είναι τα ελληνικά μενου της γενικώς? Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2018 από cptX 2
maxdore217 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν ένας από τους λόγους επιλογής ,είναι η τιμή και βέβαια δεν σε χαλάει να χάσεις μερικές Ίντσες (συγκεκριμένα 6'') μπορείς να δεις αυτήν : η οποία κάνει 70€ λιγότερα και φοράει επώνυμο πάνελ! + τα τόσα post που μιλάνε από ρυθμίσεις για την tv ως τι υποστηρίζει Ο μόνος λόγος που μπορεί να αξίζει η πάνω είναι αν είναι 4k επιβεβαιωμένα ( διαφορετικά δεν αξίζει το 2018 να πάρεις μια tv που δεν την ξέρει ούτε η μαμά εταιρία της ) όσο για την Blaupunkt ναι μεν είναι φασονιάρα και αυτή , αλλά την βγάζει για χάρη της η foxconn ( η οποία έχει δώσει και τεχνολογίες και σε blackBerry & iphone! ) για αυτό και όλοι σχεδόν είναι ευχαριστημένοι από την αγορά τους, επειδή είναι καλύτερη και από υλοποιήσεις vestel την ίδια ώρα που η Βουλγαροκινέζικη Arielli δεν γεμίζει κανενός το μάτι. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2018 από maxdore217 1 1
what_if Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, maxdore217 είπε αλλά την βγάζει για χάρη της η foxconn αυτο απο που προκυπτει γιατι περαν οτι το κουτι γραφει φαρδια πλατια made in europe απο οσο ξερω η κατασκευη ειναι της σλοβακικης umc
maxdore217 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, what_if είπε αυτο απο που προκυπτει γιατι περαν οτι το κουτι γραφει φαρδια πλατια made in europe απο οσο ξερω η κατασκευη ειναι της σλοβακικης umc http://products.umc-slovakia.sk/press-releases/stronger-together-sharp-corporation-acquires-majority-stake-skytec-umc-ltd/ https://www.ft.com/content/da1f3fc0-602c-11e6-b38c-7b39cbb1138a όλες αυτές φεύγουν από το εργοστάσιο της umc στην Σλοβακία όπως λες ... και εφόσον ισχύει στην sharp ισχύει και στην Blaupunkt που είναι ίδια tv ! η foxconn μόνο τυχαία δεν είναι! Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2018 από maxdore217
cptX Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αλλά να μην ξεφύγουμε απ το θεμα: η ερώτηση μου ειναι συγκεκριμένα για την Arielli. Την παραπάνω Blaupunkt την έχω ήδη απορρίψει δεδομένου οτι ειναι FHD και οχι UHD. Σίγουρα ειναι πιο επωνυμη και μου αρέσει που έχει ενσωματωμενο δορυφορικό δέκτη (όχι ότι θα δω ποτε μου...) αλλά αν η Αριέλι ειναι 4Κ τότε δεν υπαρχει καν συγκριση. Πήρα στο eshop και μου επιβεβαίωσαν οτι ειναι 4Κ. Τους είπα ότι έχω διαβασει σε φορουμ διαφορα και ότι στο εξωτερικό πωλείται ως FHD και μου λένε οτι αυτό τους ειπε ο κατασκευαστής. Τώρα αν δεν την παρει κανείς δεν θα μαθει ποτέ. Παντως αν την παρω και δεν είναι 4Κ εννοείται ότι θα την επιστρέψω... Τέλος τους είπα να μου απαντήσουν αν έχει PVR και μου λενε ο κατασκευαστής δεν τους ξεκαθαρίζει. Περιμένω ακόμα απάντηση... Επίσης τραγικό ειναι και το γεγονός οτι στο σάιτ της Αριελι δεν υπαρχει καν το μοντέλο και φυσικά δεν βρίσκω και κανένα μανιουαλ στο ίντερνετ (αγχωτικό αν τυχόν γίνει κατι και χρειαστώ πληροφορίες ή βοήθεια) Η τιμή όμως αν ειναι όντως 4Κ ειναι περα από καθε λογική! Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από cptX
what_if Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) αυτο που θα επρεπε να σε απασχολει στις τηλεορασεις κ περισσοτερο στις φτηνιαρικες ειναι η ποιοτητα του panel κ οχι τα γυρω γυρω σκατολοιδια γιατι αν η arielli εχει panel του κωλου (που μαλλον θα εχει) οχι 4κ δεν θα δεις αλλα θα βλαστημησεις την ωρα κ την στιγμη που ειχες εμπνευση με την συγκεκριμενη Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από what_if 1 1
maxdore217 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 42 λεπτά πριν, what_if είπε ''' αυτο που θα επρεπε να σε απασχολει στις τηλεορασεις κ περισσοτερο στις φτηνιαρικες ειναι η ποιοτητα του panel κ οχι τα γυρω γυρω σκατολοιδια '' γιατι αν η arielli εχει panel του κωλου (που μαλλον θα εχει) οχι 4κ δεν θα δεις αλλα θα βλαστημησεις την ωρα κ την στιγμη που ειχες εμπνευση με την συγκεκριμενη Αυτό το λέω από το πρώτο ποστ αλλά θέλει να ρισκάρει να πάρει κάτι που ''λέει ότι είναι 4K'' σε τιμή χώμα . Ας κάνει τον κόπο , να μας ποστάρει και εδώ δείγμα να έχουμε εικόνα τι λέει κι όλας. βάζω και bold το κρίσιμο και ο καθένας ξέρει τι χρειάζεται. 1
xristakits Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 59 minutes ago, cptX said: Παιδιά, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αλλά να μην ξεφύγουμε απ το θεμα: η ερώτηση μου ειναι συγκεκριμένα για την Arielli. Την παραπάνω Blaupunkt την έχω ήδη απορρίψει δεδομένου οτι ειναι FHD και οχι UHD. Σίγουρα ειναι πιο επωνυμη και μου αρέσει που έχει ενσωματωμενο δορυφορικό δέκτη (όχι ότι θα δω ποτε μου...) αλλά αν η Αριέλι ειναι 4Κ τότε δεν υπαρχει καν συγκριση. Πήρα στο eshop και μου επιβεβαίωσαν οτι ειναι 4Κ. Τους είπα ότι έχω διαβασει σε φορουμ διαφορα και ότι στο εξωτερικό πωλείται ως FHD και μου λένε οτι αυτό τους ειπε ο κατασκευαστής. Τώρα αν δεν την παρει κανείς δεν θα μαθει ποτέ. Παντως αν την παρω και δεν είναι 4Κ εννοείται ότι θα την επιστρέψω... Τέλος τους είπα να μου απαντήσουν αν έχει PVR και μου λενε ο κατασκευαστής δεν τους ξεκαθαρίζει. Περιμένω ακόμα απάντηση... Επίσης τραγικό ειναι και το γεγονός οτι στο σάιτ της Αριελι δεν υπαρχει καν το μοντέλο και φυσικά δεν βρίσκω και κανένα μανιουαλ στο ίντερνετ (αγχωτικό αν τυχόν γίνει κατι και χρειαστώ πληροφορίες ή βοήθεια) Η τιμή όμως αν ειναι όντως 4Κ ειναι περα από καθε λογική! εγώ λέω να την πάρεις, δεν μπορεί να γράφουν ψέμματα για το 4κ
stelios18120 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 4κ σε τιμή χώμα= μάπα πάνελ Τσεκαρε πολύ καλά πριν αγοράσεις.
kallair Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Για ποιον λογο ξεκινησε ΝΕΟ θεμα στις προσφορες για κατι που ειχε ηδη δικό του τοπικ και που εχει αποσαφηνιστει στο προηγουμενο topic που εχει κλειδωσει, οτι ΔΕΝ μπορει να δειξει 4κ περιεχομενο; Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από kallair
Alxnks Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, cptX είπε Η τιμή όμως αν ειναι όντως 4Κ ειναι περα από καθε λογική! Όταν εχει παίξει πριν η F&U 55αρα 4Κ, smart με wifi, dvbt2, με δορυφορικό δέκτη, εγγύηση 3 χρόνια, πρωτα στα 399€ (πριν 1.5 μήνα) και στα καπάκια 379€ (πριν 2-3 εβδομάδες)....δεν λες την τιμή της συγκεκριμένης και πέρα από κάθε λογική.
what_if Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 να πατε να την δειτε καπου να παιζει γιατι αμα παραλαβετε κ την ανοιξετε πολυ χλωμο να δεχθουν επιστροφες
mantzaflaris Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, maxdore217 είπε 2 ώρες πριν, what_if είπε αυτο που θα επρεπε να σε απασχολει στις τηλεορασεις κ περισσοτερο στις φτηνιαρικες ειναι η ποιοτητα του panel κ οχι τα γυρω γυρω σκατολοιδια γιατι αν η arielli εχει panel του κωλου (που μαλλον θα εχει) οχι 4κ δεν θα δεις αλλα θα βλαστημησεις την ωρα κ την στιγμη που ειχες εμπνευση με την συγκεκριμενη Το αυτο! Αν το πανελ της βγαζει θολουρες η και καραγκιοζακια τοτε το καθε 4Κ πραγματικο η στο περιπου θα ειναι πρακτικα αχρηστο! Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από mantzaflaris 1
Alxnks Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Αν διαφημιζεται ως 4Κ και δεν είναι, σημαίνει ουσιώδες χαρακτηριστικό λάθος, παραπλανητικη διαφήμιση κτλ. Θα την πάρουν πίσω με συνοπτικές διαδικασίες προκειμένου να μην έχουν άλλα από συνήγορο καταναλωτή, γενική γραμματεία καταναλωτή κτλ. Εγώ αν ήταν να την πάρω θα τραβούσα πρωτα screenshots με τη διαφήμιση, φυλλάδιο, κτλ, μην τυχόν τα αλλάξουν μετά και τότε όντως τρέχα γυρευε.
what_if Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 ουσιωδες χαρακτηριστικο ειναι η πραγματικη αντιθεση διαφορετικα @@ αναλυση κ διακριτικοτητα θα δεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις