Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το τωρινό μου laptop (TurboX 15,6" με CPU i7 4700MQ, 16GB ram, Nvidia 765M, Samsung 850 Evo 250GB & Western Digital Black 1TB) έχει αρχίσει να παρουσιάζει κάποια προβλήματα όπως να μένει μαύρη η οθόνη και να μην ξεκινάει, καθώς και το ανεμιστηράκι κάνει κάποιους περίεργους θορύβους. Το Πλαίσιο δυσκολεύεται να βρει motherboard και δεν μπορεί να βρει καθόλου μπαταρία....

Έχω επιλογή να αγοράσω καινούργιο λάπτοπ ίδιας κατηγορίας.

Ήμουν μεταξύ Dell, Asus & MSI. Σαν πρώτη επιλογή είχα την Dell λόγω του support. Πήγα στα public να δω μερικά λάπτοπ από κοντά και με κερδισε πολύ η MSI.

Έχω βρει στο MGMANAGER το GT72S 6QE-1035UK στα 1545,64 ευρώ.

Τα χαρακτηριστικά του με καλύπτουν απόλυτα. Το γεγονός ότι είναι σχετικά παλιά η κάρτα γραφικών δεν με απασχολεί καθώς σπάνια παίζω παιχνίδια. Το γεγονός όμως ότι μπορώ να κάνω encode τα βίντεό μου σε h265 χρησιμοποιώντας την NVIDIA είναι σημαντικό.

Εχει κανένας το ίδιο λάπτοπ να μου πει εντυπώσεις;

Από το service στην Ελλάδα γενικότερα για λάπτοπ MSI τι εντυπώσεις υπάρχουν; Σαν επίσημα service έχω δει την Alman και την Braintrust.

Επεκτασεις εγγύησης υπάρχουν;

Έχω δει ότι το δίνουν με ένα χρόνο εγγύηση. Θα μιλήσω αύριο με το MGMANAGER, μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι δίνουν 2 χρόνια σε όλα τα MSI laptop εκτός από το συγκεκριμένο.

Δημοσ.

Ρώτα τους ποιός καλύπτει την κάθε εγγύηση .Μπορεί να μην αγοράζουν απο τους παραπάνω που ανέφερες, για επίσημο service.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fotia είπε

Ρώτα τους ποιός καλύπτει την κάθε εγγύηση .Μπορεί να μην αγοράζουν απο τους παραπάνω που ανέφερες, για επίσημο service.

Θα τα ρωτήσω αυτά! Με ενδιαφέρουν οι εμπειρίες άλλων μελών και με το service και με τα MSI laptop. Δεν είχα ποτέ ούτε εγώ, ούτε κανένας γνωστός μου. Και δεν έχω βρει κάποια αναφορά στο internet.

Δημοσ.

Απο απλές μητρικές που γνωρίζω απο φίλους έχουν αρκετές ασυμβατότητες .Δεν βοηθά και το bios τους.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...