Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπάρχει θέμα προσωπικό, ούτε να σε σταυρώσουμε, ούτε τπτ... είπες ότι δεν αναφέρει νούμερα και μου έκανε εντύπωση, γιατί θα ήταν όντως περίεργο και γι'αυτό σε ρώτησα.

https://www.kteohellas.gr/category/174/αποδοση-αναρτησησ-.html

Εδώ έχει 1-2 πραγματάκια χρήσιμα για τον συγκεκριμένο έλεγχο και γιατί δεν αποτελεί πηγή ανησυχίας.

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, haris_216 είπε

Οκ ρε παιδιά, σταυρώστε με. Είδα τις περιγραφικές παρατηρήσεις και μου ξέφυγαν τα νούμερα (ίσως να "θόλωσε" και το μάτι μου εκεί).

Αλλάζει κάτι στην κεντρική ιδέα που είναι ότι αυτές οι επισημάνσεις έγιναν σε σύστημα αλλαγμένο;

Για την κεντρική ιδέα σου έχουμε ήδη απαντήσει, άλλο που δεν θες να το δεις. Όπως έγραψα και παραπάνω, η απόσβεση που μετράει το αμορτισερόμετρο του ΚΤΕΟ είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων, όχι μόνο των αμορτισέρ, επίσης σου εξηγήσαμε ακριβώς τον λόγο για τον οποίο δεν είναι εφικτό ο ελεγκτής να γράψει ότι θέλει στο δελτίο.

https://www.kteohellas.gr/category/180/διαφορα-αποδοσησ-τησ-αναρτησησ-.html

Όσο για τα νούμερα, όπως φαίνεται από το link παραπάνω 16,92% διαφορά πίσω είναι μόλις 2,92% μεγαλύτερο από τη φυσιολογική τιμή, συνεπώς πολύ φασαρία για το τίποτα.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Για την κεντρική ιδέα σου έχουμε ήδη απαντήσει, άλλο που δεν θες να το δεις. Όπως έγραψα και παραπάνω, η απόσβεση που μετράει το αμορτισερόμετρο του ΚΤΕΟ είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων, όχι μόνο των αμορτισέρ, επίσης σου εξηγήσαμε ακριβώς τον λόγο για τον οποίο δεν είναι εφικτό ο ελεγκτής να γράψει ότι θέλει στο δελτίο.

https://www.kteohellas.gr/category/180/διαφορα-αποδοσησ-τησ-αναρτησησ-.html

Όσο για τα νούμερα, όπως φαίνεται από το link παραπάνω 16,92% διαφορά πίσω είναι μόλις 2,92% μεγαλύτερο από τη φυσιολογική τιμή, συνεπώς πολύ φασαρία για το τίποτα.

Όχι για να σου πάω κόντρα, αλλά για το παλικάρι παραπάνω με την υδροπνευματική τί θα έλεγες; ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, haris_216 είπε

Όχι για να σου πάω κόντρα, αλλά για το παλικάρι παραπάνω με την υδροπνευματική τί θα έλεγες; ;)

Θα έλεγα πως το αυτοκίνητο με την υδροπνευματική είναι μια εντελώς διαφορετική περίπτωση, κάποια αυτοκίνητα λόγω ιδιαιτερότητας στην κατασκευή τους εξαιρούνται από συγκεκριμένους ελέγχους. Όπως πχ οι κινητήρες wankel, λόγω κατασκευής οι υδρογονάνθρακες που βγάζουν είναι πολύ περισσότεροι από όσο είναι το όριο, οπότε η συγκεκριμένη μέτρηση απλά δεν λαμβάνεται υπόψιν.

Επεξ/σία από Joshua21
Δημοσ.

για αυτοκινητα που εχουν υποστει μετατροπη σε αεριο τι ισχυει?

χρειαζετε ακομα υπεύθυνη δήλωση απο μηχανικό εγκαταστατη που πέρασε το αέριο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, sakisvele είπε

για αυτοκινητα που εχουν υποστει μετατροπη σε αεριο τι ισχυει?

χρειαζετε ακομα υπεύθυνη δήλωση απο μηχανικό εγκαταστατη που πέρασε το αέριο?

Απο 1/3/2018 και μετα δεν χρειαζεται .Χρειαζεται ομως η αρχικη βεβιαωση του εγκαταστατη  που εβαλε το υγραεριο ετσι κι αλοιως .  Ειχα ανοιξει σχετικο θεμα .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή πάλι πρέπει να πληρωσω 30€ στον εγκατάσταση που θα μου δώσει υπεύθυνη δήλωση για την άρτια λειτουργία του αυτοκινήτου με αέριο

Επεξ/σία από sakisvele
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sakisvele είπε

Απο το υπουργείο την περνεις;

7 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

.Χρειαζεται ομως η αρχικη βεβιαωση του εγκαταστατη  που εβαλε το υγραεριο ετσι κι αλοιως .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και απο εκει που ειναι ο φακελος του αυτοκινητο αλλα και απο το ΚΤΕΟ που πρωτοπερασε το αμαξι μετα την τοποθετηση του υγραεριου .Ετσι πηρα εγω για 3 αμαξια στην οικογενεια .

Μου την εστειλαν με email .

2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Αυτο ειπα κι εγω οτι χρειαζεται και η αρχικη βεβιαωση απο τον εγκαταστατη  Joshua21

Δημοσ.

Ο φάκελος του αυτοκίνητου είναι στο εκάστοτε υπουργείο της περιοχής που ανήκει κάποιος. Εγώ είμαι Περιστερί και το περνώ απο που και με τι δικαιολογητικά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, sakisvele είπε

Ο φάκελος του αυτοκίνητου είναι στο εκάστοτε υπουργείο της περιοχής που ανήκει κάποιος. Εγώ είμαι Περιστερί και το περνώ απο που και με τι δικαιολογητικά;

Ρωτα αυτον που στο εβαλε που ανηκεις αν και το γραφει και η αδεια κυκλοφοριας . Με την ταυτοτητα σου και την αδεια κυκλοφοριας . Πιο ευκολα ομως απο το  ΚΤΕΟ που πρωτοπερασε το αμαξι .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...