Ultimategr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, ψαχνω να βρω το electrical schematics διαγραμμα της Asus P8Z77-V Deluxe.Στο φορουμ της Asus μου ειπαν οτι παρολο που αρκετοι ζηταμε παρομοια διαγραμματα η Asus δεν τα δινει γιατι ο σχεδιασμος αποτελει εταιρικο μυστικο και δεν ειναι διαθεσιμα στο ευρυ κοινο.Εστειλα και ενα e-mail στην Asus,οποτε περιμενω να δω μηπως απαντησει. Ξερει μηπως κανεις που μπορω να το βρω? Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2018 από Ultimategr
talos_2002 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Τί πρόβλημα αντιμετωπίζεις; Μήπως μπορούμε να βοηθήσουμε αλλιώς; (Κι εγώ ψάχνω να τεστάρω έναν FX που μου χάρισαν)
Ultimategr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ειχα την συγκεκριμμενη μητρικη με ορισμενα σπασμένα πιν στο σοκετ και την εστειλα σε μια εταιρεια-εργαστηριο που κανει αλλαγες socket,για να μου to αλλαξουν ,το οποιο και εκαναν αλλα η μητρικη δεν εκανε post και με ενημερωσαν ότι καποιος controller εχει πρόβλημα.Τελικα αλλαχθηκε και ο controller,η μητρικη εκανε post με επιτυχια,δουλεψε μονο για 30 λεπτα περιπου όπως μου ανεφεραν,αλλα μετα εκαψε τον controller.Mου ανεφεραν ότι ψανχουν το συγκεκριμμενο διάγραμμα για να δουν τι παιζει στην περιοχη των 12V μηπως βρουν τι φταιει. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2018 από Ultimategr
ilos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Όλη αυτή η φασαρία για ποιο λόγο ? Δε μπορείς να βρεις μια οποιαδήποτε μεταχειρισμένη z68/z77?
Ultimategr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 21 ώρες πριν, ilos είπε Όλη αυτή η φασαρία για ποιο λόγο ? Δε μπορείς να βρεις μια οποιαδήποτε μεταχειρισμένη z68/z77? Εχω έναν επιπλέον 3770κ και ελεγα να τον βαλω εκει.Στα θετικα της ειναι οτι καλο overclocking και εχει αρκετες usb και sata θυρες. Για αλλαγη του socket ξεκινησα,αλλα στην πορεια προεκυψαν και αλλα προβλήματα.
kostas_anes Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Tα schematics πολυ δυσκολα θα τα παρεις. Οπως σου ειπαν ειναι εταιρικο μυστικο και πιθανοτατα τα εχουν ελαχιστοι ανθρωποι και ακομα λιγοτεροι θα ειναι προθυμοι να στα δωσουν. Η μητρικη στατιστικα μιλωντας ειναι χαμενη υποθεση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα