orck Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Πάντως σε όσους λάστιχαδες έχω πάει ΟΛΟΙ έχουν μια έντονη τάση να τα βλέπουν όλα τα λάστιχα χαλασμένα. Πήγα για επισκευή τρύπας με λάστιχα ενός έτους και μου έλεγε ότι πρέπει να τα αλλάξω κάποια στιγμή (και καλά όχι τώρα αλλά να το έχω στο μυαλό μου, δεν το συνέχισε να μου προτείνει μάρκες και τιμές) Εάν φίλε σου γλιστράει τότε άλλαξε τα. Το δικό σου κεφάλι είναι 1
xrhstosiak Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 λογικο ειναι αυτο που λες ο λαστιχας θελει να πουλησει, αλλα ας εχουμε υπόψιν μας μερικα γεγονότα τα λαστιχα κατα κανονα εχουν σχεδιαστει και κατασκευαστει για αλλες μεγαλυτερες αγορες, που εχουν κατα κανονα καλυτερη ασφαλτο και μικροτερες θερμοκρασιες ασφαλτου αν μιλαμε πχ για βορεια ευρωπη, επισης ποτε δεν πρεπει να ξεχναμε και ποσο ευκολα μπορουν να χαλασουν αν για μεγαλο διαστημα εχουν λαθος πιεση ... προσωπικα μετα απο τοσα χρονια και με παπι και μηχανες μεγαλου κυβισμου εχω βγαλει το συμπερασμα οτι κανενα λαστιχο μετα απο 2 ελληνικα καλοκαιρια δεν εχει πλεον καλη προσφυση ανεξαρτητα απο το ποσο φαγωμενα ειναι ή ποσα χιλιομετρα μπορει να ετυχε να κανω οποτε φροντιζω με την πρωτη ψιχαλα του Σεπτέμβρη να κανω αλλαγη , γιατι τοτε ειναι που τα εχω ακομα μεγαλυτερη αναγκη και για να μην τα καψω οταν στην αρχη εχουν την φρεσκια γομα
Πανος999 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Πηγα σε λαστιχα για να παρω μια τιμη για αλλαγη μετα το καλοκαιρι.. Η ατακαρα που μου πεταξε καθως εφευγα?Ε φιλε,προσεχε!! Ενω ο μηχανικος μου,μου ειχε πει οτι ειναι για κανα χρονο ακομα!
orck Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Αυτό το πράγμα ότι αλλάζουμε λάστιχα μετά το καλοκαίρι είναι ΛΑΘΟΣ. λάστιχα αλλάζουμε όταν πρέπει να αλλαχθούν ότι καιρό να έχει. 3
AntiCambeR Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Μαλλον μετά απο 1 χρόνο τα ελαστικά στο παπί αρχίζουν να χάνουν το κράτημα.Ομως γίνεται αντιληπτό κυρίως μετά απο 2 χρόνια. Τα metzeler που είναι τα πιο μαλακά τα έχω από τις 14/04/16 με περίπου 6000 χμ.Με το που τα βάζεις καινούρια καταλαβαίνεις οτι έχουν καλύτερο κράτημα σχετικά με τα άλλα και αργούν περισσότερο να ξεραθούν.Αν όμως κάνεις πολλά χμ φαγώνονται γρήγορα. Δεν έχουν φαγωθεί και έχουν σχετικά normal κράτημα,αλλά με τους λείους δρόμους που έχουμε σε κάποια σημεία προσέχουμε πως οδηγούμε. Επίσης και τα Michelin Gazelle που έχω δοκιμάσει είναι καλά. Τουλάχιστον στο παπί είναι φθηνά.Για μηχανή κοστίζουν πολλά περισσότερα,φτάνουν τιμές ελαστικών αυτοκινήτου. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2018 από AntiCambeR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα