Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στη φωτο που τα βλέπω φαίνονται φαίνονται παλιά ασχετως αν έχουν αυλάκι.Είχαν και εμένα τα παλιά αλλά γλιστρούσαν όπως είπες.Να τα αλλάξεις γιατί τα σκούτερ δεν έχουν καλά κρατήματα σε στροφές όπως π.χ. τα παπάκια.

• Like 2
Δημοσ.

Δες στο λάστιχο ποιας εβδομάδας και ποιας χρονιάς είναι κατασκευασμένα.Είναι ένας τετραψήφιος αριθμός πχ αν γράφει 0313 είναι 3η εβδομάδα του 2013.

Αν έχει κωδικό πριν το 2013 καλό θα ήταν να τα αλλάξεις.Από τη φωτό πάντως φθαρμένα δεν τα λες.

• Like 2
Δημοσ.

Πηγαινε αλλαξε λαστιχα αμεσως η μην κυκλοφορεις το σκουτερ. Ειδικα τα διτροχα θελουν καθε χρονο αλλαγμα τα λαστιχα.βαλε γνωστη μαρκα φυσικα. 

Δημοσ.
Στις 18/3/2018 στις 6:20 ΜΜ, paylidis είπε

ξέρει ο πωλητής αν το έκανες ή όχι;

Μια χαρα ξερει και το ξερεις και εσυ οτι ξερει.
Απλα τωρα κανει το μαλακα. 

Στις 18/3/2018 στις 7:15 ΜΜ, christopher0016 είπε

80 που σου ειπε    μου ακουγονται πολλα  παρε προσφορα και απο αλλου. 

Μια χαρα ειναι η τιμη.Στα σκουτερ ειναι πιο ακριβα τα λαστιχα.

Στις 18/3/2018 στις 6:52 ΜΜ, CyBeR_RaBBiT είπε

Αυτό είναι το λαστιχο που φοράει το σκουτεράκι μου τώρα.Να ρωτήσω τί γράφει στα γράμματα το λάστιχο πάνω ο κωδικός ?

Πως καταληξαμε οτι θελουν αλλαγμα τα λαστιχα;

Αν δε βαριεσαι πες μας ημερομηνια κατασκευης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, webparts είπε

Μια χαρα ξερει και το ξερεις και εσυ οτι ξερει.
Απλα τωρα κανει το μαλακα. 

άλλος τον ξεκινησε να τον κανει! :P

Επρεπε να εχει ελεγξει το μηχανακι ο φιλος...απο εκει και περα ξερει δε ξερει ο πωλητης δε παιζει ρόλο, ο αγοραστης το βρηκε της αρεσκειας του, πληρωσε εκανε μεταβίβαση και το πηρε.

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 3
Δημοσ.

Βασικός κανόνας εμπορικών συναλλαγών:

Πέραν της απομακρύνσεως εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, webparts είπε

Και αν βαραγε μπιελα μετα απο 2μερες τι θα γινοταν?

500 ευεω μτχ σκουτερακι τι περιμενεις. 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, webparts είπε

θα εκλαιγε τα λεφτα του απλα.

εκτος εαν του εδινε καποια εγγυηση.

αλλιως τι να κανει δηλαδη?

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, webparts είπε

Είναι απλά τα πράγματα. Τα μεταχειρισμένα σκουτεράκια είναι ρίσκο, αν δεν θες να πάρεις αυτό το ρίσκο τότε αντί για 500€ που κάνει το συγκεκριμένο πληρώνεις 1.500 ή 2.500€ ή όσο κάνει το καινούργιο που έχει εγγύηση για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 21/3/2018 στις 11:49 ΠΜ, webparts είπε

Τίποτα εφόσον δεν υπάρχει εγγύηση.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 3/18/2018 στις 4:22 ΜΜ, CyBeR_RaBBiT είπε

Οκ αφού το λέτε και σεις ,μάλλον δίκιο έχει ο μαγαζάτορας .Θα μαζέψω λεφτα 2 μήνες και θα τα αλλάξω μόνος μου.

Σας ευχαριστώ

η μονη περιπτωση να ειχες δικιο θα ηταν τα λαστιχο να εχουν υπολοιπο κατω απο το νομιμο οριο.

τοτε σου πουλησε κατι που δεν ηταν fit for purpose και με βαση την ευρωπαικη νομοθεσια έπρεπε να παρει το μηχανακι πισω

τωρα βεβαια ειναι πια αργα, αλλα για το μελλον

Δημοσ.

πηρες ενα μεταχειρισμενο μηχανακι - με γιες και καλες βολτες πρωτα απο ολα.

απο εκει και περα οτι και να ηταν, καλη κακη περιπτωση σιγουρα θα ζητησει πραγματακια

και ειναι στο δικο σου χερι σιγα σιγα να το μαζεψεις

ξεκινα με το πρωτο προβλημα που εχεις τα λάστιχα... αλλαγη σε λαστιχά, να παρεις επωνυμα ιδιο ζευγαρι μπρος πισω

και να στα περασει καποιος που ξερει ενω ταυτοχρονα θα κανει και την ζυγοσταθμιση που μπορει να θελει

ευκαιρια ειναι να τσεκαριστουν και τακακια και δισκοπλακες .... αυτα ειναι πολυ βασικα για την ασφαλεια σου

ασε τα σκρουτζ και οτι θα τα περασεις μονος, γιατι αν ηξερες θα  ειχες και τα εργαλεια να το κανεις και θα τα ειχες δει την κατασταση τους οταν το αγορασες και δεν θα ρωταγες στο φορουμ

καθε αρχη και δυσκολη αλλα και για να μαθαίνουμε και τιποτα , ελπιζω να εχεις βαλει ηδη λεφτα και για ολα τα υπολοιπα

ασφαλειες, κρανος, μπουφαν γαντια - κλειδαριες κτλ κτλ

αλλαγη λαδιων να ξερεις και να εχεις καταγραψει ποτε εχεις φρεσκα λαδια... και αλλα τετοια

που οσο ποιο σοβαρα και συντομα τα κανεις και χωρις τσιγκουνιες θα εχεις λιγοτερα προβληματα στο μελλον.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 18/3/2018 στις 6:13 ΜΜ, CyBeR_RaBBiT είπε

Γεια σας.Αγόρασα πριν 3 βδομάδες ένα σκουτερακι μεταχειρισμένο(500€) αρκετά παλιο απο ένα κατάστημα με μοτοσυκλέτες και μηχανάκια απο σε πόλη της κρήτης και το πίσω λάστιχο είχε τρύπα.Πήγα να την φτιάξω σε ένα λαστιχάδικο και αφού μου το εφτιαξε μου λέει τα λάστιχα είναι πολύ ταλαιπωρημένα και θέλουν αλλαγμα με καινούργια.Το ρώτησα πόσο κοστίζουν τα 2 λάστιχα καινούργια και μου είπε 80 € και τα 2.Πάω μετά στο καταστημα που αγόρασα το μεταχειρισμένο σκουτεράκι και του λέω του αφεντικού οτι πήγα στο λαστιχάδικο και μου είπε οτι θέλουν αλλαγμα τα λάστιχα και αν γίνεται να μου τα αλλάξει αυτός και να μην πληρώσω τίποτα αφού ήταν ήδη αχρηστευμένα τα λάστιχα όταν τα αγόρασα ...και μου λέει" οχι δεν μπορω να το κάνω αυτό" ,και με εδιωξε.

Και πείτε μου τώρα εγώ φταίω ή έχει δίκιο ο μαγαζάτορας?

Οταν είσαι άσχετος σχετικά με αγορά μηχανής την τσεκάρεις με μηχανικό.Αν είναι για αυτοκίνητο με μηχανικό και με φαρνατζή για να επιβεβαιώσει οτι δεν είναι τρακαρισμένο.Επίσης θα σου έλεγαν αν αξίζει η τιμή.
Εσύ πήγες μόνος και ο πωλητής είδε ότι δεν γνωρίζεις,οπότε οι πιθανότητες να σου πουλήσει σε υψηλότερη τιμή και μηχανή με πρόβλημα είναι μεγαλύτερες.Εχεις ήδη πάρει το ρίσκο να έχει μηχανικό πρόβλημα η να είναι ταλαιπωρημένο το μοτέρ.Επίσης μπορεί να υπάρχουν και άλλα προβλήματα που θα μπορούσαν να αποφευχθούν αν γινόταν έλεγχος.

Σου το πούλησε 500€ αλλά αυτός το έχει αγοράσει 350-400€ για να βγάλει κέρδος και το έλεγξε πριν το πάρει οπότε γνωρίζει την κατάστασή του.

Οταν αγοράζεις και ειδικά όταν πουλάς αμάξι η μηχανή το κάνεις με ιδιώτη.Στον ιδιώτη θα το δώσεις σε καλύτερη τιμή.

Εφόσον δεν γνωρίζεις την κατάσταση του scooter θα πρέπει να το δει μάστορας σε συνεργείο για να σου πει τι χρειάζεται αλλαγή ή επισκευή.Οχι σε απατεώνα,βρες κάποιον που έχεις ακούσει ότι είναι σωστός.

Δημοσ.
Στις 18/3/2018 στις 7:16 ΜΜ, CyBeR_RaBBiT είπε

Δε ξέρω πάντως μου γλιστράει στο δρόμο το σκούτερακι μερικές φορές

Από το Σκρούτζ θα τα πάρω τα λάστιχα γιατί εδώ επαρχία τα χουν πανάκριβα

Φίλε τα λάστιχα αν δεν είναι καλά ποιοτικά τα μούτρα σου θα φας σε καμιά στροφή και θα τρέχεις επίσης τα λάστιχα απτά σκούτερ είναι τουμπλες δηλαδή χωρίς σαμπρέλα οπότε θα είναι και στάνταρ ποίο ακριβά και ανθεκτικά πάρε Michelin - Pirelli και ας δώσεις 100 αν το πας φυσιολογικά στο δρόμο θα σου βγάλουν 3 χρόνια χαλαρά και να θυμάσαι πάντα.

Μηχανή: λάστιχα, φρένα, κράνος

Αυτοκίνητο: λάστιχα, αμορτισέρ (κρατήματα), φρένα, ζώνη.

Αν δεν έχεις τα παραπάνω σε άριστη κατάσταση παίζεις το κεφάλι σου κορόνα γράμματα σόρρυ αν φαίνομαι κάπως κακός αλλά έτσι είναι πρέπει να είμαστε ρεαλιστές μερικές φορές

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...