Προς το περιεχόμενο

Δεν μου αλλάζει τα λάστιχα ο μαγαζάτορας

CyBeR_RaBBiT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας.Αγόρασα πριν 3 βδομάδες ένα σκουτερακι μεταχειρισμένο(500€) αρκετά παλιο απο ένα κατάστημα με μοτοσυκλέτες και μηχανάκια απο σε πόλη της κρήτης και το πίσω λάστιχο είχε τρύπα.Πήγα να την φτιάξω σε ένα λαστιχάδικο και αφού μου το εφτιαξε μου λέει τα λάστιχα είναι πολύ ταλαιπωρημένα και θέλουν αλλαγμα με καινούργια.Το ρώτησα πόσο κοστίζουν τα 2 λάστιχα καινούργια και μου είπε 80 € και τα 2.Πάω μετά στο καταστημα που αγόρασα το μεταχειρισμένο σκουτεράκι και του λέω του αφεντικού οτι πήγα στο λαστιχάδικο και μου είπε οτι θέλουν αλλαγμα τα λάστιχα και αν γίνεται να μου τα αλλάξει αυτός και να μην πληρώσω τίποτα αφού ήταν ήδη αχρηστευμένα τα λάστιχα όταν τα αγόρασα ...και μου λέει" οχι δεν μπορω να το κάνω αυτό" ,και με εδιωξε.

Και πείτε μου τώρα εγώ φταίω ή έχει δίκιο ο μαγαζάτορας?

Επεξ/σία από CyBeR_RaBBiT
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, CyBeR_RaBBiT είπε

Ε πρώτη φορά αγόραζα σκουτερακι ,δεν είχα εμπειρία σε αυτά

Έπρεπε να το ελέγξεις σε κάποιο μάστορα...! Να στο πω κι αλλιώς, μπορεί να το έπαιρνες και να έβγαινες έξω και ελιωνες το πίσω λάστιχο από τη χαρά σου...ξέρει ο πωλητής αν το έκανες ή όχι; Η ευθύνη του για κάτι αναλώσιμο τελειώνει από τη στιγμή που θα γίνει η μεταβίβαση. 

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η τιμή ενός προϊόντος (μεταχειρισμένου) είναι συνάρτηση της κατάστασης του. Το δίκιο το έχει π μαγαζάτορας. 

Οσο για τα λάστιχα άλλαξε τα άμεσα, προσπάθησε να βρεις λεφτά διότι είναι θέμα ασφαλείας..

Επεξ/σία από Valous
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

nwqS7x9.jpg

Αυτό είναι το λαστιχο που φοράει το σκουτεράκι μου τώρα.Να ρωτήσω τί γράφει στα γράμματα το λάστιχο πάνω ο κωδικός ?

Αυτό το λάστιχο είναι?

https://www.skroutz.gr/s/8650480/Pirelli-SL-38-Unico-Front-Rear-100-80-10-53L.html?keyphrase=sl38+100%2F80

Αν πάρω αυτό θα μπαίνει ή δεν είναι συμβατό?

https://www.skroutz.gr/s/8686226/Anlas-MB-510-Front-Rear-100-80-10-53L.html

Επεξ/σία από CyBeR_RaBBiT

ειναι θολη η φωτο δεν φαινονται οι αριθμοι .  βαλε  το ιδιο προφιλ    διαφορετικη μαρκα εαν θελεις . 

80 που σου ειπε    μου ακουγονται πολλα  παρε προσφορα και απο αλλου. 

• Like 2

Δε ξέρω πάντως μου γλιστράει στο δρόμο το σκούτερακι μερικές φορές

2 λεπτά πριν, christopher0016 είπε

ειναι θολη η φωτο δεν φαινονται οι αριθμοι .  βαλε  το ιδιο προφιλ    διαφορετικη μαρκα εαν θελεις . 

80 που σου ειπε    μου ακουγονται πολλα  παρε προσφορα και απο αλλου. 

Από το Σκρούτζ θα τα πάρω τα λάστιχα γιατί εδώ επαρχία τα χουν πανάκριβα

• Like 1

80 με το πέρασμα είναι καλή τιμή.Δεν είναι ακριβά.

Είχα ρωτήσει πριν κανένα χρόνο για το δικό μου σκούτερ μισελέν και μου είπαν 110 ευρώ με πέρασμα.

Τελικά πήρα κάποια με 64 ευρώ από ιντερνετ και τα πέρασα μόνος μου.Λίγο λούκι γιατί ήταν πρώτη φορά αλλά τα κατάφερα.Δυστυχώς μετά από 8 μήνες κάποιος παραβίασε stop με τράκαρε και το απέσυρα αφού με αποζημίωσε πλήρως η ασφάλειά του.Δυστυχώς ο φίλος είναι Κρήτη να του τα έδινα αν του έκαναν αλλά δεν θυμάμαι τα νούμερα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα λάστιχα είναι αναλώσιμα.
Κανονικά όταν αγοράζεις όχημα και εφόσον δεν αναφέρει τίποτα ο πωλητής στην αγγελία το κοιτάς μόνος σου και αν καταλάβεις ότι χρειάζονται αλλαγή τότε το διαπραγματεύεσαι για έκπτωση στην τιμή.
Τό ίδιο ισχύει και για το αν έχει κάνει πρόσφατο service κλπ.

Αφού το πήρες έτσι τότε εσύ πληρώνεις τώρα, δυστυχώς.

Το λάστιχο στην φωτό μπορεί να φαίνεται οκ αλλά πιθανότατα να έχει ξεραθεί (είναι παλιό) οπότε γλυστράει. Θέλει προσοχή στο δρόμο.

Επεξ/σία από dpolal
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...