modechristo_13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 παιδια οτι λεει ο τιτλος..... θελω οτι βιντεο βλεπω στο λαπτοπ να το στελνω στην tv μου samsung ku 6000 series!
kormos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, modechristo_13 είπε παιδια οτι λεει ο τιτλος..... θελω οτι βιντεο βλεπω στο λαπτοπ να το στελνω στην tv μου samsung ku 6000 series! Δεν έχεις τη δυνατότητα σύνδεσης με HDMI απο τις συσκευές σου;
modechristo_13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, kormos είπε Δεν έχεις τη δυνατότητα σύνδεσης με HDMI απο τις συσκευές σου; δεν βολευει λογω αποστασης..... γι αυτο θα θελα να ξερω αν υπαρχει αλλος τροπος!
kormos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Θα έχεις καθυστερήσεις μέσω wifi. *υποστηρίζουν την ασύρματη σύνδεση οι δυό συσκευές;
modechristo_13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, kormos είπε Θα έχεις καθυστερήσεις μέσω wifi. *υποστηρίζουν την ασύρματη σύνδεση οι δυό συσκευές; τι εννοεις? το ενα ειναι λαπτοπ και η τηλεοραση smart.. μπορω να στριμαρω video ασυρματα αλλα μονο της εφαρμογης της samsung που πρεπει να πεταξω διαφορα αρχεια πχ βιντεο μεσα σε εναν φακελο για να τα αναπαραγει η τv... εγω δεν θελω μονο αυτο αλλα οταν βλεπω κατι οπουδηποτε μεσα στο ιντερνετ να μπορω να το αναπαραγω και στην τv ασυρματα!
kormos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 22 λεπτά πριν, modechristo_13 είπε τι εννοεις? το ενα ειναι λαπτοπ και η τηλεοραση smart.. μπορω να στριμαρω video ασυρματα αλλα μονο της εφαρμογης της samsung που πρεπει να πεταξω διαφορα αρχεια πχ βιντεο μεσα σε εναν φακελο για να τα αναπαραγει η τv... εγω δεν θελω μονο αυτο αλλα οταν βλεπω κατι οπουδηποτε μεσα στο ιντερνετ να μπορω να το αναπαραγω και στην τv ασυρματα! Έχεις δει καθόλου την εκδοχή SideSync?
modechristo_13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 https://www.youtube.com/watch?v=UeOWaQCtrpw βασικα αυτο ψαχνω αλλα για καποιο λογο ακομα δεν μπορω να την συνδεσω....
kormos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, modechristo_13 είπε https://www.youtube.com/watch?v=UeOWaQCtrpw βασικα αυτο ψαχνω αλλα για καποιο λογο ακομα δεν μπορω να την συνδεσω.... Τα σχόλια από το βίντεο που αναφέρεις τα διάβασες καθόλου;
modechristo_13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 9 ώρες πριν, kormos είπε Τα σχόλια από το βίντεο που αναφέρεις τα διάβασες καθόλου; οχι δεν τα διαβασα... τωρα τα ειδα λιγο..... βλεπω προβληματα παντως.... αν εχεις καποια ιδεα μου λες.... δεν εχω χρονο θα τα μελετησω αργοτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα