merkon Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, -^fallen είπε Στις περισσότερες δουλειές έχω την εντύπωση οτι η πρώτη σύμβαση είναι 2μηνη. Μετά ίσως κάνουν 4μηνη/5μηνη και μετά αορίστου. Μπορεί και αορίστου μετά την αρχική 2μηνη. Στη συγκεκριμμένη δουλειά, ναι, ψάχνουν για <αυτό που είπατε> Ψάχνουν εποχιακούς να καλύψουν την αύξηση εργασιών του καλοκαιριού. Το καλοκαίρι αυξάνονται σε μεγάλο βαθμό οι πτήσεις οπότε χρειάζονται έξτρα" προσωπικό. "Έκτακτο" προσωπικό θα μπορούσαμε να πούμε αλλιώς. Ε ... να πάρει και αδειούλα κάποιος παλιός, αλλά έχω την εντύπωση πως δεν ισχύει γιατί και τους παλιούς τους "κλείνουν" σε πολλή δουλειά Σε μεγαλη πολυεθνικη εταιρεια που γνωριζα, αοριστου θα γινοταν καποιος αν καταφερνε να παραμεινει στην εταιρεια και να υπογραψει τεσσερις 6μηνες συμβασεις, δηλαδη δυο χρονια. Πραγματικα ομως πλεον με αυτα που ακουω, διαβαζω και μαθαινω καθημερινα απο φιλους και γνωστους, ψαχνουν οντως για τετοιους που ανεφερα και πιο πανω. Εχω προσφατα παραδειγματα απο τρεις τεραστιες πολυεθνικες εταιρειες, δε θα αναφερω ονοματα για προφανεις λογους, η μια στον οικονομικο τομεα, η αλλη στον φαρμακευτικο κλαδο και η τριτη στο retail, δινουν ψιχουλα με 6μηνες συμβασεις, χωρις σταθεροτητα και χωρις σταθερο ωραριο. Εννοειται πως απαραιτητη προυποθεση ειναι να εχεις και 10 μεταπτυχιακα, αλλιως δε κανουν καν τον κοπο να σε καλεσουν σε συνεντευξη, κατι που ναι μεν καταλαβαινω, αλλα αφου θελετε συγκεκριμενες σπουδες κυριοι, δωστε σοβαρους μισθους και σοβαρες συνθηκες εργασιας. Συγνωμη για το off topic αλλα δε ξερω που να τα πω, πλεον μου εχει ανεβει το αιμα στο κεφαλι με την κατασταση. 1
panosno1com Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Πηγαινε παραδιπλα στη newrest, αν εχεις γερα νευρα βεβαια. Τουλαχιστον δε θα σαι στο λιοπυρι, τρεξιμο κλπ θα εχεις
eidikos33 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 11 ώρες πριν, panosno1com είπε Πηγαινε παραδιπλα στη newrest, αν εχεις γερα νευρα βεβαια. Τουλαχιστον δε θα σαι στο λιοπυρι, τρεξιμο κλπ θα εχεις Και στην newrest εφοδιάζει τα γκαλει των αεροπλάνων τα ίδια σκατα είναι και εκεί δεν παίρνει κόσμο από ότι έχω καταλάβει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα