eidikos33 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, -^fallen είπε Εγώ δεν ήμουν στην φορτοεκφόρτωση αλλά θα μπορούσα να πω με σιγουριά οτι έχει πολλή μα πολλή κούραση και κινδυνο να σακατέψουμε χέρια και δάχτυλα. Θυμάμαι και τις φωτογραφίες από την εκπαίδευση. Βάζανε τους καινούργιους στο αμπάρι; Βέβαια θα μου πεις, "εσύ τι λές, τους "νέους" θέλουν για αμπάρι". Ναι το ταξί είναι όντως ανέκδοτο ..... just saying. Θα πρότεινα να πάει στον καθαρισμό. Είναι ίσως καλύτερα Εγώ θα πρότεινα να κοιτάξει για άλλη δουλειά,αυτές οι δουλειές δεν αξίζουν θα τρέχεις στους γιατρούς για χειρουργεια. Κάθε μέρα αγγελίες βάζει πάντως η γκολντεαρ μάλλον κάποιος λόγος θα υπάρχει...
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Εγώ θα πρότεινα να κοιτάξει για άλλη δουλειά,αυτές οι δουλειές δεν αξίζουν θα τρέχεις στους γιατρούς για χειρουργεια. Κάθε μέρα αγγελίες βάζει πάντως η γκολντεαρ μάλλον κάποιος λόγος θα υπάρχει... Τώρα που το αναφέρατε, μόλις θυμήθηκα ότι είχα μια "αγκύλωση" σε ένα δαχτυλο. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι ήταν από τη δουλειά αυτή. Για το πόδι που με έπιασε μετά, δεν ξέρω. Δε μπορώ να θυμηθώ Επίσης πολλά άτομα διαμαρτύρωνταν για διάφορα θέματα. Εάν "προσέχεις" και σηκώνεις σωστά το βάρος δε θα έχεις θέμα, αλλά πιάσε το αυγό και κούρευτο. Τι να προσέχεις και τι να κάνεις όταν πρέπει από 4 μέχρι 10 λεπτά να κάνεις τη δουλειά. Στη φορτοεκφόρτσωση δε ξέρω τι χρόνους έχουν. Είναι δύσκολη δουλειά, μπορεί να δοκιμάσει. Μπορεί να πετύχει να είναι το τυχερό του, ποτέ δε ξέρεις. Αλλά θα συμφωνήσω και μαζί σας. Ξέρω ότι αντιφάσκω αλλά τρελλός είμαι και αντιφάσκω. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης
eidikos33 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, -^fallen είπε Τώρα που το αναφέρατε, μόλις θυμήθηκα ότι είχα μια "αγκύλωση" σε ένα δαχτυλο. μπορώ να πω με σιγουριά ότι ήταν από τη δουλειά αυτή. Επίσης πολλά άτομα διαμαρτύρωνταν για διάφορα θέματα. Εάν "προσέχεις" και σηκώνεις σωστά το βάρος δε θα έχεις θέμα, αλλά πιάσε το αυγό και κούρευτο. Τι να προσέχεις και τι να κάνεις όταν πρέπει από 4 μέχρι 10 λεπτά να κάνεις τη δουλειά. Στη φορτοεκφόρτσωση δε ξέρω τι χρόνους έχουν. Είναι δύσκολη δουλειά, μπορεί να δοκιμάσει. Μπορεί να πετύχει να είναι το τυχερό του, ποτέ δε ξέρεις. Αλλά θα συμφωνήσω και μαζί σας. Ξέρω ότι αντιφάσκω αλλά τρελλός είμαι και αντιφάσκω. Ας μας πει αύριο ο φίλος τι του είπαν από θέμα οικονομικό ωραρίων κλπ και αν θα τον πάρουν σίγουρα είμαι περίεργος
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, eidikos33 είπε Ας μας πει αύριο ο φίλος τι του είπαν από θέμα οικονομικό ωραρίων κλπ και αν θα τον πάρουν σίγουρα είμαι περίεργος Εσείς στο check-in δεν ήσασταν ευχαριστημένος;
eidikos33 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, -^fallen είπε Εσείς στο check-in δεν ήσασταν ευχαριστημένος; Tα ίδια και εκεί είναι τρέχεις να κάνεις αφίξεις αναχωρήσεις και να κάνεις έλεγχο σε διαβατήρια αν είναι πλαστά κλπ και τα ωράρια ότι ναναι με 5 ρεπό τον μήνα. Στο αεροδρόμιο μη περιμένει να πάει κάποιος και να πάρει άδεια η να πάει διακοπές πάντως
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Nαι πες μας πάντως να ξέρεις όλοι φεύγουν πάνω στην βδομάδα και γενικά δεν αξίζει και από θέμα απόστασης και από θέμα χρημάτων και φυσικά από θέμα εξέλιξης ψάχνουν άτομα για το καλοκαίρι και μόνο και τα ωράρια είναι χάλια και μιλάμε για χαμαλικι στους 40 βαθμούς και κάθε μήνα να τρέχεις για ανανέωση της σύμβασης. Άσε την ταλαιπωρία μέχρι να βγάλεις την κάρτα εισόδου Δεν υπάρχει υπερωρία φίλε όταν είσαι 6ωρος απλά πληρώνεσαι σαν να δουλεύεις δύο ώρες επιπλέον του ωρομισθιου σου επίσης 22 ένσημα θα παίρνεις είτε δουλέψεις σε ρεπό . Σε βάζουν να δουλεύεις μέχρι και 13 μέρες σερί και ακόμα παραπάνω ενώ απαγορεύεται και δεν σου δίνουν 50 ευρώ στο ρεπό αλλά 19 Αυτό τώρα το είδα. Η σύμβαση έτσι ήταν. Δεν την κράτησα να τη δείξω. 6ωρος. δουλεύαμε όμως 8ωρο και οι 2 ώρες ήταν υπερωρία. Και κάποιες φορές μπορεί να ζήταγαν να κάτσεις και άλλο. Το ρεπό μου λέγανε οι παλιοί οτι ήταν 50. Έχω τη μισθοδοσία, μπορώ να κοιτάξω Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης
eidikos33 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, -^fallen είπε Αυτό τώρα το είδα. Η σύμβαση έτσι ήταν. Δεν την κράτησα να τη δείξω. 6ωρος. δουλεύαμε όμως 8ωρο και οι 2 ώρες ήταν υπερωρία. Και κάποιες φορές μπορεί να ζήταγαν να κάτσεις και άλλο. Το ρεπό μου λέγανε οτι ήταν +50. Έχω τη μισθοδοσία, μπορώ να κοιτάξωοταν Η υπερωρία είναι αν κάποιος είναι 8ωρος αν είσαι 6ωρος και δουλέψεις επιπλέον ώρα παίρνεις απλά το καθαρό ποσό του ωρομισθιου σου πχ το καθαρό ποσό του 3.90 μικτών που είναι η ώρα Ωραίο το αεροδρόμιο αλλά δεν αξίζει επειδή ψάχνουν για άτομα εποχιακα εσύ σε τι θέση ήσουν? Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2019 από eidikos33
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Στον καθαρισμό. Μου άρεσε πολύ σαν δουλειά, απλά δε μου αρέσει όταν οι παλιοί σου λένε "άντε τελείωνε, χελώνα κλπ" Ενωχλούμε και επειδή υπερασπίζομαι τον εαυτό μου είμαι "προβληματικός" Στέλνω και ένα δείγμα μισθοδοσίας. Υπερεργασία είναι τα συν πέραν του 6ώρου ή τα συν πέραν του 8ώρου; Πρέπει να μελετήσω εργατικό δίκαιο Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Α ..... ξεχάσαμε να πούμε στον φίλτατο ότι έχει και τα καλά το αεροδρόμιο. Τα κορίτσια. Συγγνώμη για το διπλό post. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης
Γιαννης47 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μολις γυρισα. Η θεση ειναι για φορτωτες εκφορτωτες αεροσκαφων στην πιστα. 8ωρο πληρη απασχοληση. Η κοπελλα μου τα ειπε λεπτομερως ολα. Πολυ δυσκολες συνθηκες. Ζεστη .Αμπαρι. 2 μηνη συμβαση Οκτωβριο απολυση μεγαλο ποσοστο υπαλληλων. Φεβρουαριο τους ξαναπροσλαμβανουν τους καλους μονο. Βασικο συν ολα τα νομιμα.υπερωριες.κυριακες βραδυα. 7 η 8 ρεπο το μηνα .δεν το θυμαμαι καλα.με ενα ΣΚ μεσα σε αυτα. 59 ευρω για βενζινα. Για μενα δεν ταιριαζε γιατι ειναι οντως πολυ πολυ κουραστικές συνθηκες. Αυτα. Ευχαριστω για τις απαντησεις φιλτατοι. Γιαννης
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Γιαννης47 είπε Μολις γυρισα. Η θεση ειναι για φορτωτες εκφορτωτες αεροσκαφων στην πιστα. 8ωρο πληρη απασχοληση. Η κοπελλα μου τα ειπε λεπτομερως ολα. Πολυ δυσκολες συνθηκες. Ζεστη .Αμπαρι. 2 μηνη συμβαση Οκτωβριο απολυση μεγαλο ποσοστο υπαλληλων. Φεβρουαριο τους ξαναπροσλαμβανουν τους καλους μονο. Βασικο συν ολα τα νομιμα.υπερωριες.κυριακες βραδυα. 7 η 8 ρεπο το μηνα .δεν το θυμαμαι καλα.με ενα ΣΚ μεσα σε αυτα. 59 ευρω για βενζινα. Για μενα δεν ταιριαζε γιατι ειναι οντως πολυ πολυ κουραστικές συνθηκες. Αυτα. Ευχαριστω για τις απαντησεις φιλτατοι. Γιαννης Μία ξανθιά αδυνατούλα ήταν; Στο γραφείο αριστερά κάνατε τη συνέντευξη ε; Σε πληρωμές και λοιπά είναι στάνταρ. Θα πληρωθείτε. Δεν έχει καθυστερήσεις. Γα μετακίνηση με δικό σας όχημα, δε συμφέρει καθόλου. Και 100 και 200 να έδιναν για βενζίνη είναι και η καθημερινή φθορά του αυτοκινήτου. Καλύτερα η κάρτα απεριορίστων. (Άποψη δική μου. Δεν έχω απαίτηση να συμφωνεί ο άλλος) Τα μισά ρεπό θα σας φωνάζουν για έξτρα, αλλά πληρώνεστε και έξτρα. Έχω δείξει και τη μισθοδοσία. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης
eidikos33 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 14 λεπτά πριν, Γιαννης47 είπε Μολις γυρισα. Η θεση ειναι για φορτωτες εκφορτωτες αεροσκαφων στην πιστα. 8ωρο πληρη απασχοληση. Η κοπελλα μου τα ειπε λεπτομερως ολα. Πολυ δυσκολες συνθηκες. Ζεστη .Αμπαρι. 2 μηνη συμβαση Οκτωβριο απολυση μεγαλο ποσοστο υπαλληλων. Φεβρουαριο τους ξαναπροσλαμβανουν τους καλους μονο. Βασικο συν ολα τα νομιμα.υπερωριες.κυριακες βραδυα. 7 η 8 ρεπο το μηνα .δεν το θυμαμαι καλα.με ενα ΣΚ μεσα σε αυτα. 59 ευρω για βενζινα. Για μενα δεν ταιριαζε γιατι ειναι οντως πολυ πολυ κουραστικές συνθηκες. Αυτα. Ευχαριστω για τις απαντησεις φιλτατοι. Γιαννης Θα σε έπαιρναν άμα τους έλεγες ναι εσύ? Τι κατάλαβες?
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 19 λεπτά πριν, Γιαννης47 είπε Για μενα δεν ταιριαζε γιατι ειναι οντως πολυ πολυ κουραστικές συνθηκες. Αυτα. Ευχαριστω για τις απαντησεις φιλτατοι. Γιαννης Εγώ απο αυτό κατάλαβα οτι από επιλογή του δε θέλησε. Μακάρι να βρει κάτι.
merkon Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 24 λεπτά πριν, Γιαννης47 είπε Μολις γυρισα. Η θεση ειναι για φορτωτες εκφορτωτες αεροσκαφων στην πιστα. 8ωρο πληρη απασχοληση. Η κοπελλα μου τα ειπε λεπτομερως ολα. Πολυ δυσκολες συνθηκες. Ζεστη .Αμπαρι. 2 μηνη συμβαση Οκτωβριο απολυση μεγαλο ποσοστο υπαλληλων. Φεβρουαριο τους ξαναπροσλαμβανουν τους καλους μονο. Βασικο συν ολα τα νομιμα.υπερωριες.κυριακες βραδυα. 7 η 8 ρεπο το μηνα .δεν το θυμαμαι καλα.με ενα ΣΚ μεσα σε αυτα. 59 ευρω για βενζινα. Για μενα δεν ταιριαζε γιατι ειναι οντως πολυ πολυ κουραστικές συνθηκες. Αυτα. Ευχαριστω για τις απαντησεις φιλτατοι. Γιαννης Συγνωμη που θα βγω εκτος θεματος και θα μιλησω γενικα και οχι για την συγκεκριμενη θεση... Αλλα ρε παιδια, 2 μηνη συμβαση; Αληθεια; Δηλαδη τι θα κανεις σε δυο μηνες; 59 ευρω βενζινη; Ουτε ενα ντεποζιτο δε μπορεις να γεμισεις με 59 ευρω εκει που εχει φτασει το κοστος ανα λιτρο! Δηλαδη πλεον μετα απο ολα αυτα που βλεπουμε καθημερινα στην Ελλαδα του σημερα ειμαι πεπεισμενος οτι ψαχνουν για μακακες! Ειναι δυνατον; Για συνθηκες ασφαλειας σε τετοιου ειδους δουλειες δε το συζηταω καν τι θα επικρατει φυσικα, αυτο ειναι ενα αλλο κομματι. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, merkon είπε Συγνωμη που θα βγω εκτος θεματος και θα μιλησω γενικα και οχι για την συγκεκριμενη θεση... Αλλα ρε παιδια, 2 μηνη συμβαση; Αληθεια; Δηλαδη τι θα κανεις σε δυο μηνες; 59 ευρω βενζινη; Ουτε ενα ντεποζιτο δε μπορεις να γεμισεις με 59 ευρω εκει που εχει φτασει το κοστος ανα λιτρο! Δηλαδη πλεον μετα απο ολα αυτα που βλεπουμε καθημερινα στην Ελλαδα του σημερα ειμαι πεπεισμενος οτι ψαχνουν για μακακες! Ειναι δυνατον; Για συνθηκες ασφαλειας σε τετοιου ειδους δουλειες δε το συζηταω καν τι θα επικρατει φυσικα, αυτο ειναι ενα αλλο κομματι. Στις περισσότερες δουλειές έχω την εντύπωση οτι η πρώτη σύμβαση είναι 2μηνη. Μετά ίσως κάνουν 4μηνη/5μηνη και μετά αορίστου. Μπορεί και αορίστου μετά την αρχική 2μηνη. Στη συγκεκριμμένη δουλειά, ναι, ψάχνουν για <αυτό που είπατε> Ψάχνουν εποχιακούς να καλύψουν την αύξηση εργασιών του καλοκαιριού. Το καλοκαίρι αυξάνονται σε μεγάλο βαθμό οι πτήσεις οπότε χρειάζονται έξτρα" προσωπικό. "Έκτακτο" προσωπικό θα μπορούσαμε να πούμε αλλιώς. Ε ... να πάρει και αδειούλα κάποιος παλιός, αλλά έχω την εντύπωση πως δεν ισχύει γιατί και τους παλιούς τους "κλείνουν" σε πολλή δουλειά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα