opcorsa Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 12 λεπτά πριν, Foustanoss είπε Αύριο έχω συνέντευξη εκεί μόλις γυρίσω θα σας πω τι μου ειπαν αν και εντάξει δεν περιμένω και πολλά η αλήθεια είναι.Γενικότερα έψαχνα δουλειά και βρέθηκε αυτό .... αναμενουμε εναγωνιως
eidikos33 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Foustanoss είπε Αύριο έχω συνέντευξη εκεί μόλις γυρίσω θα σας πω τι μου ειπαν αν και εντάξει δεν περιμένω και πολλά η αλήθεια είναι.Γενικότερα έψαχνα δουλειά και βρέθηκε αυτό .... Οκ ρωτα οτι αποριες εχεις αυτοι θα στις λυσουν και πες μας και εμας αν θες,καλη επιτυχια
Kapetanakos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Στις 18/3/2018 στις 5:51 ΜΜ, Foustanoss είπε Καλησπέρα παίδες!Προέκυψε μια θέση φορτοεκφορτωτής σε αεροδρόμιο συγκεκριμένα με την Gold Air ξέρει κανένας πάνω κάτω τι παίζεται με το συγκεκριμένο? Ωράριο/μισθός αντεχεις το κουβαλημα?η θεση μαλλον ειναι η για αποσκευες η για αποθηκη στο αεροδρομιο.
Putman Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Τελικά τί έγινε στη συνέντευξη φίλε; Έφυγες τρέχοντας;
paylidis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 50 λεπτά πριν, Putman είπε Τελικά τί έγινε στη συνέντευξη φίλε; Έφυγες τρέχοντας; τον κλειδωσαν στο apron και κουβαλαει βαλιτσες τριπλοβαρδια μάλλον
eidikos33 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 θα του εγινε προσληψη και αυτη την στιγμη εργαζεται
Γιαννης47 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Θα παω αυριο σε συνέντευξη για την ιδια θεση και θα σας μεταφερω το τι ειπωθηκε
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Όταν δούλευα στην Goldair ήμουν 6ωρος +2ώρες (υπερωρία) +Χ ώρα υπερωρία αν προκύψει. Θα μπορούσε κάποιος δηλαδή να δουλευεί μόνο 6ώρες, αλλά σχεδόν κανείς δε δουλεύει έτσι, εκτός αν έχουμε "βύσμα" που λέμε. Λόγω του οτι δουλεύεις κάθε φορά 2 ώρες υπερωρία ο μισθός βγαίνει σχετικά καλός. Δεν έχεις σταθερό ωράριο και μέρες εργασίας. Πολλές φορές σε φωνάζουν να εργαστείς στο ρεπό σου και ήταν 50ευρώ. Η κάρτα απεριορίστων διαδρομών ήταν για όλα τα μέσα.
Γιαννης47 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Θέλω να μάθω ένας τυπικός μήνας Μ. Ο. για αυτή τη θέση πόσο βγαίνει για να έχω μια εικόνα. Θα το ρωτήσω αύριο στη συνέντευξη. Συλλογιζομενος ότι σίγουρα θα ξεκινάει από το τρέχον βασικό. Fallen δούλεψες ως φορτωτήs στη goldair? Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2019 από Γιαννης47
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Μπορεί να φθάσετε και τα 900 ευρώ. Είναι όμως δύσκολη δουλειά. Θα είστε στη πίστα του αεροδρομίου με τις θερμοκρασίες να είναι ψηλά. Και με τους κινητήρες σε λειτουργεία ακόμα πιο ψηλά. Έχετε κάνει την εκπαίδευση; Επίσης έχετε έκπτωση στα εισητήρια γνωστής αεροπορικής με μπλε φόντο και άσπρο λογότυπο Edit: Θα γράψετε και 2 test. Με ανοιχτό βιβλιαράκι. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης
eidikos33 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 10 ώρες πριν, Γιαννης47 είπε Θα παω αυριο σε συνέντευξη για την ιδια θεση και θα σας μεταφερω το τι ειπωθηκε Nαι πες μας πάντως να ξέρεις όλοι φεύγουν πάνω στην βδομάδα και γενικά δεν αξίζει και από θέμα απόστασης και από θέμα χρημάτων και φυσικά από θέμα εξέλιξης ψάχνουν άτομα για το καλοκαίρι και μόνο και τα ωράρια είναι χάλια και μιλάμε για χαμαλικι στους 40 βαθμούς και κάθε μήνα να τρέχεις για ανανέωση της σύμβασης. Άσε την ταλαιπωρία μέχρι να βγάλεις την κάρτα εισόδου 10 ώρες πριν, -^fallen είπε Όταν δούλευα στην Goldair ήμουν 6ωρος +2ώρες (υπερωρία) +Χ ώρα υπερωρία αν προκύψει. Θα μπορούσε κάποιος δηλαδή να δουλευεί μόνο 6ώρες, αλλά σχεδόν κανείς δε δουλεύει έτσι, εκτός αν έχουμε "βύσμα" που λέμε. Λόγω του οτι δουλεύεις κάθε φορά 2 ώρες υπερωρία ο μισθός βγαίνει σχετικά καλός. Δεν έχεις σταθερό ωράριο και μέρες εργασίας. Πολλές φορές σε φωνάζουν να εργαστείς στο ρεπό σου και ήταν 50ευρώ. Η κάρτα απεριορίστων διαδρομών ήταν για όλα τα μέσα. Δεν υπάρχει υπερωρία φίλε όταν είσαι 6ωρος απλά πληρώνεσαι σαν να δουλεύεις δύο ώρες επιπλέον του ωρομισθιου σου επίσης 22 ένσημα θα παίρνεις είτε δουλέψεις σε ρεπό . Σε βάζουν να δουλεύεις μέχρι και 13 μέρες σερί και ακόμα παραπάνω ενώ απαγορεύεται και δεν σου δίνουν 50 ευρώ στο ρεπό αλλά 19
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Εάν είναι κοντά σε ΗΣΑΠ, μετρό είναι μια χαρά. Έξοδα μετακίνισης δεν έχει. Επίσης ενδέχεται να σου πληρώσουν και ταξί σε ειδική περίπτωση. Η πρώτη σύμβαση είναι δίμηνη και μετά νομίζω σου κάνουν 4μηνη. Αληθεύει οτι θέλουν έκτακτο προσωπικό αλλά ίσως και να κρατήσουν κάποιον. Εάν μείνουν ευχαριστημένοι σε ξαναπαίρνουν, ίσως τον χειμώνα και ξανά το κααλοκαίρι. Η ταλαιπωρία για τη κάρτα του Αεροδρομίου είναι μια φορά. Είναι όμως ωραία εμπειρία. Το αεροδρόμιο ή θα το λατρέψετε ή θα το μισήσετε. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης
eidikos33 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 16 λεπτά πριν, -^fallen είπε Εάν είναι κοντά σε ΗΣΑΠ, μετρό είναι μια χαρά. Έξοδα μετακίνισης δεν έχει. Επίσης ενδέχεται να σου πληρώσουν και ταξί σε ειδική περίπτωση. Η πρώτη σύμβαση είναι δίμηνη και μετά νομίζω σου κάνουν 4μηνη. Αληθεύει οτι θέλουν έκτακτο προσωπικό αλλά ίσως και να κρατήσουν κάποιον. Εάν μείνουν ευχαριστημένοι σε ξαναπαίρνουν, ίσως τον χειμώνα και ξανά το κααλοκαίρι. Η ταλαιπωρία για τη κάρτα του Αεροδρομίου είναι μια φορά. Είναι όμως ωραία εμπειρία. Το αεροδρόμιο ή θα το λατρέψετε ή θα το μισήσετε. Όσοι ήταν στις βαλίτσες πάντως είχαν σακατευτει όλοι είχαν στην καλυτερη κηλη εγώ που ήμουν τσεκ ιν πέρσυ πάντως μόνο σαν ανέκδοτο ήταν αυτό με το ταξί τόσες απεργίες πέρσυ χέστηκαν αν εσύ δεν είχες μέσο για να πας. Γενικά ψάχνουν άτομα αν γίνεται να δουλεύουν 35 μέρες τον μήνα για 600 ευρώ και να σε βάζουν μέσα στα αμπάρια να σηκώνεις ασηκωτες βαλίτσες στο λιοπυρι και αρχές Οκτώβρη να σε πετάνε στον κάδο
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Όσοι ήταν στις βαλίτσες πάντως είχαν σακατευτει όλοι είχαν στην καλυτερη κηλη εγώ που ήμουν τσεκ ιν πέρσυ πάντως μόνο σαν ανέκδοτο ήταν αυτό με το ταξί τόσες απεργίες πέρσυ χέστηκαν αν εσύ δεν είχες μέσο για να πας. Γενικά ψάχνουν άτομα αν γίνεται να δουλεύουν 35 μέρες τον μήνα για 600 ευρώ και να σε βάζουν μέσα στα αμπάρια να σηκώνεις ασηκωτες βαλίτσες στο λιοπυρι και αρχές Οκτώβρη να σε πετάνε στον κάδο Εγώ δεν ήμουν στην φορτοεκφόρτωση αλλά θα μπορούσα να πω με σιγουριά οτι έχει πολλή μα πολλή κούραση και κίνδυνο να σακατέψουμε χέρια και δάχτυλα. Θυμάμαι και τις φωτογραφίες από την εκπαίδευση. Βάζουνε τους καινούργιους στο αμπάρι; Βέβαια θα μου πεις, "εσύ τι λές, τους "νέους" θέλουν για αμπάρι". Ναι το ταξί είναι όντως ανέκδοτο ..... just saying. Θα πρότεινα να πάει στον καθαρισμό. Είναι ίσως καλύτερα Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα