Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες!Προέκυψε μια θέση  φορτοεκφορτωτής σε αεροδρόμιο συγκεκριμένα με την Gold Air ξέρει κανένας πάνω κάτω τι παίζεται με το συγκεκριμένο? Ωράριο/μισθός

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν δεν αφήνεις κάτι άλλο πας και κρίνεις ο ίδιος, αφού μάθεις κάποιες παραπάνω λεπτομέρειες εννοείται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χώρις να είναι ρατσιστικό το σχόλιο, το 90%+ των εργαζομένων σε αυτή τη θέση είναι αλλοδαποί. Επίσης ο μισθός βγαίνει ελάχιστα πάνω από το βασικό μαζί με κάποιες πιθανές (πολλεσ) υπερωρίες/νυχτερινά/Κυριακές ίσως φτάσει τα 600€ Εάν είσαι πάνω από 25 ειδάλλως τα 540-550. 

Δε θα στο πρότεινα. Εάν έχεις πτυχία αγγλικών κλπ έχει πολύ καλύτερες θέσεις στο αεροδρόμιο. 

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Foustanoss είπε

Καλησπέρα παίδες!Προέκυψε μια θέση  φορτοεκφορτωτής σε αεροδρόμιο συγκεκριμένα με την Gold Air ξέρει κανένας πάνω κάτω τι παίζεται με το συγκεκριμένο? Ωράριο/μισθός

Περασες απο συνεντευξη? Ειχαν καλεσει και εναν φιλο μου να παει σε συνεντευξη αλλα δεν πηγε και παλι τον επαιρναν τηλεφωνα καθε μερα παραξενο μου φανηκε..Μια φιλη μου που εργαζοταν στα check in στην συγκεκριμενη αεροπορικη επαιρνε συμφωνα με τις νεες συμβασεις παντως

Δημοσ.
7 ώρες πριν, eidikos33 είπε

Περασες απο συνεντευξη? Ειχαν καλεσει και εναν φιλο μου να παει σε συνεντευξη αλλα δεν πηγε και παλι τον επαιρναν τηλεφωνα καθε μερα παραξενο μου φανηκε..Μια φιλη μου που εργαζοταν στα check in στην συγκεκριμενη αεροπορικη επαιρνε συμφωνα με τις νεες συμβασεις παντως

Το ίδιο κι εμένα.Τους γείωσα γιατί εργαζόμουν και βαριόμουν να πάω συνέντευξη στο αεροδρόμιο και με έπαιρναν συνέχεια τηλέφωνο. 

Ας μας πει ο φίλος αν πάει τι είναι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Putman είπε

Το ίδιο κι εμένα.Τους γείωσα γιατί εργαζόμουν και βαριόμουν να πάω συνέντευξη στο αεροδρόμιο και με έπαιρναν συνέχεια τηλέφωνο. 

Ας μας πει ο φίλος αν πάει τι είναι 

Λες να χασαμε που δεν πηγαμε? Παντως ο αδερφος μου που ειχε στειλει και αυτος βιογραφικο δεν τον καλεσαν για συνεντευξη

Το σηκωσες το τηλ? Εγω ειχα κλεισει συνεντευξη και δεν πηγα και με επαιρναν τηλεφωνα συνεχεια μετα χωρις να το σηκωνω

Επεξ/σία από eidikos33
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Λες να χασαμε που δεν πηγαμε? Παντως ο αδερφος μου που ειχε στειλει και αυτος βιογραφικο δεν τον καλεσαν για συνεντευξη

Το σηκωσες το τηλ? Εγω ειχα κλεισει συνεντευξη και δεν πηγα και με επαιρναν τηλεφωνα συνεχεια μετα χωρις να το σηκωνω

Το σήκωσα μετά την τρίτη φορά και τους είπα ότι εργάζομαι και δε με ξαναπήραν.

Δε ξέρω τί παίζει αλλά αν τα τρώμε στη βενζίνη δεν αξίζει 

Δημοσ.

Δεν αξιζει παιδια... ειμαι στο χωρο γενικότερα και ξερω τι παιζει, το εχω ξαναγραψει σε παρομοιο θεμα παλιοτερα!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, paylidis είπε

Δεν αξιζει παιδια... ειμαι στο χωρο γενικότερα και ξερω τι παιζει, το εχω ξαναγραψει σε παρομοιο θεμα παλιοτερα!

Μια φιλη μου που την ρωτησα παντως στην goldair μ ειπε οτι εχουν μηχανηματα και οτι δεν εχει κουβαλημα η δουλεια επειδη μιλαμε για παρα πολυ βαρια δεματα και οτι εργαζονται Ελληνες απ ολες τις ηλικιες...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, paylidis είπε

Για δεύτερη εργασία σκεφτόμουν αλλά είναι μακριά. Λεωφορείο για μεταφορά βάζουν; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Putman είπε

Για δεύτερη εργασία σκεφτόμουν αλλά είναι μακριά. Λεωφορείο για μεταφορά βάζουν; 

οχι δεν βαζουν αλλα σου δινουν 50 ευρω το μηνα καρτα για βενζινη η σου βγαζουν καρτα απεριοριστων για τα μεσα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

οχι δεν βαζουν αλλα σου δινουν 50 ευρω το μηνα καρτα για βενζινη η σου βγαζουν καρτα απεριοριστων για τα μεσα

Τελευταίο.Το οχταωρο τηρείται; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Μια φιλη μου που την ρωτησα παντως στην goldair μ ειπε οτι εχουν μηχανηματα και οτι δεν εχει κουβαλημα η δουλεια επειδη μιλαμε για παρα πολυ βαρια δεματα και οτι εργαζονται Ελληνες απ ολες τις ηλικιες...

δεν ειναι 100% ετσι, ναι εχουν μηχανηματα αλλα μεσα στο αμπαρι μπαινει εργατης και τα στοιβαζει (και αν ειναι κανενα 737 μπαινει σε ορθη γωνία ή σκυμενος στα γόνατα οποιοδήποτε με υψος >1,50) όπως επίσης και να να μπουν στα καρότσια γίνεται χειρονακτικά. Επισης ναι εχει έλληνες αλλα δεν ειναι πανω απο 10-20% στο συγκεκριμένο πόστο, δεν κάθονται οι ελληνες σε αυτη τη δουλεια για πανω απο 2-3 μηνες εκτος εαν εχουν τρελή αναγκη...

6 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

^ Aυτό ισχύει... μονο για λεωφορεία ομως οχι μετρό!

9 λεπτά πριν, Putman είπε

η καρτα που ειπε ο απο πανω ή αλλιώς δωρεαν σταθμευση στο αεροδρομιο και ενα μικρο ποσο για βενζινες (δε δινουν σε όλους).

Για δευτερη δουλεια δεν αξίζει, ακομα και 4ωρο να δουλεψεις θελεις τουλάχιστον άλλες 2 ωρες για τα πηγαινε-ελα...

Οπως ξαναειπα αν υπαρχει εστω Lower+γνωση υπολογιστη εχει πολυ καλυτερες θεσεις να διεκδηκησετε στο αεροδρόμιο (οχι απαραιτητα με καλυτερα λεφτα αλλα τουλ. καλυτερες συνθηκες)

1 λεπτό πριν, Putman είπε

Τελευταίο.Το οχταωρο τηρείται; 

σε γενικές γραμμες στο βενιζελος ναι...παντα υπαρχουν εξαιρεσεις (π.χ. σε καθυστερηση πτησης, θα αργησεις να φυγεις και εσυ πιθανότατα)

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αύριο έχω συνέντευξη εκεί μόλις γυρίσω θα σας πω τι  μου ειπαν αν και εντάξει δεν περιμένω και πολλά η αλήθεια είναι.Γενικότερα έψαχνα δουλειά και βρέθηκε αυτό ....

Επεξ/σία από Foustanoss
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...