Προς το περιεχόμενο

Η Microsoft θέλει να επιβάλει τη χρήση του Edge για συνδέσμους από το Windows Mail app

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο λύκος και αν εγέρασε.... λέει μια λαϊκή ρήση... και όπως έχει αποδειχθεί περίτρανα μέσα στους αιώνες, οι λαϊκές ρήσεις εμπεριέχουν μεγάλες σοφίες! .... απλά αντικαθιστάς με Thunderbird και τελειώνεις! ....και αν μάθεις να δουλεύεις και κάνα linuxάκι γλυτώνεις από πολλά άλλα!!!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

25 λεπτά πριν, Federer είπε

Χρησιμοποιώ τον ενσωματωμένο Internet Explorer 6 των XP, μου ανοίγει τα πάντα στον Internet Explorer 6 και δεν θέλω κάτι παραπάνω. Ας κάνει οτι θέλει η Micro$oft με τα 10άρια και τα edge της

xp_sp2_preview_057.png.138413c610f9f14e70b504f3bb58eae5.png

Είσαι μια κατηγορία μόνος σου. :D

Ο Edge είναι ένα σκουπίδι, και μάλιστα δύσχρηστο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί προσπαθούν να ξαναανακαλύψουν τον τροχό. Πρέπει ντε και καλά κάθε νέο λειτουργικό ή browser να αλλάζει τον τρόπο διάδρασης ΤΟΣΟ πολύ που να παιδεύεσαι να κάνεις απλά πράγματα; Αντί να επικεντρωθούν στη χρηστικότητα αναλώνονται σε βλακείες εντυπωσιασμού. 

• Like 1

Εγώ την άλλη φορά έψαχνα απεγνωσμένα το παράθυρο των λήψεων (τελικά δεν το βρήκα) μου ανέβηκε η πίεση, το mail app των windows είναι πολύ λιτό (ευγένειες...) για να είναι χρήσιμο, τα 10αρια αρχίζουν να μου θυμίζουν τα Vista (με αντι για μπλέ θαλασσί οθόνες!)  με τις παραξενιές κ τους περιορισμούς που έχουν για έλεγχο του χρήστη επάνω στο σύστημά του και με κάτι τέτοιες πολιτικές της ΜS χαιρομαι πάρα πολύ που έμαθα να δουλεύω Linux κ συγκεκριμένα το openSUSE. 

• Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντί να κάνει τον browser multiplatform, κάθεται και τον επιβάλει. Από το κακό στο χειρότερο τα παληκάρια εκεί μέσα.

Επεξ/σία από epsilon7

Επισης αντι να βγαλει 2 εκδωσεις, μια που να λεγεται Windows 10 GTP (ΓΤΠ) δλδ αυτη που δουλευουμε.... και μια Windows 10 APPS n BLOATWARE FREEEEE δλδ τα Windows 10 dela Windows 7

τελικα η MS η θα βγαζει κατι σωστο μια φωρα τον αιωνα η θα βγαζει μια συνεχομενη μαμακια εμ...συνεχομενα... :P

Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ το mail της MS, αλλά ακόμα κι αν το χρησιμοποιούσα δεν θα με ένοιαζε αυτή η αλλαγή.

Αργά ή γρήγορα θα βρεθεί μια λύση.

Όταν οι χρήστες δεν θέλουν κάτι, απλά το απενεργοποιούν/αφαιρούν με οποιονδήποτε τρόπο. Όπως είχε γίνει με το Start Menu των Windows 8 με τα αυτόματα updates στα 7άρια ή με οτιδήποτε άλλο προσπάθησαν να επιβάλουν "με το ζόρι"... 

Όσο για τον Edge, αν πραγματικά θέλουν να τον χρησιμοποιούν οι χρήστες ας τον κάνουν καλύτερο από τον Chrome, όχι μόνο σε θέματα κατανάλωσης πόρων! That's it! :) 

2 ώρες πριν, djdoo είπε

Εγώ την άλλη φορά έψαχνα απεγνωσμένα το παράθυρο των λήψεων (τελικά δεν το βρήκα) μου ανέβηκε η πίεση, το mail app των windows είναι πολύ λιτό (ευγένειες...) για να είναι χρήσιμο, τα 10αρια αρχίζουν να μου θυμίζουν τα Vista (με αντι για μπλέ θαλασσί οθόνες!)  με τις παραξενιές κ τους περιορισμούς που έχουν για έλεγχο του χρήστη επάνω στο σύστημά του και με κάτι τέτοιες πολιτικές της ΜS χαιρομαι πάρα πολύ που έμαθα να δουλεύω Linux κ συγκεκριμένα το openSUSE. 

έπαθα ακριβώς το ίδιο και φυσικά είχε και χειρότερα (βλέπε shutdown windows 8).
H microsoft τα έχει σκατώσει,  μισές ρυθμίσεις εδώ μισές εκεί, από τα windows 95 βλέπουμε ακριβώς το ίδιο desktop με ελάχιστες βελτιώσεις, πραγματικά πλέον φεύγω από τo MacOS ή τον Gnome και loadάρω windows μόνο για κανένα game και μόνο αν αυτό δεν τρέχει αξιοπρεπώς σε wine.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...