Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά,

Από το site https://www.codecguide.com/download_kl.htm έχω κατεβάσει τις εκδόσεις Full & Mega για να βλέπω ταινίες. Αλλά έχει δημιουργηθεί το εξείς θέμα ότι τα πρόσθετα αρχεία υποτίτλων .srt που είναι στην ελληνική γλώσσα δεν μου τα εμφανίζει σωστά (όπως μπορείτε να δείτε και στην εικόνα που σας έχω επισυνάψει). Θα ήθελα κάποια βοήθεια στο πως μπορεί να λυθεί αυτό το θέμα. Xρησιμοποιό τον VLC για να μπορώ να βλέπω τις ταινίες που θέλω αλλά με βολεύει ο Media player Classic.

Screenshot_1.png

Επεξ/σία από Wakka
Δημοσ.

Και έπρεπε να βάλει ολόκληρο το klite για να βλέπεις ταινίες με το mpc; Πρώτα απεγκατέστησε το klite και κατέβασε το mph-ch ή το mpc-be. Και τα δύο είναι στην ουσία ένα enchanted mpc και δε θέλουν codecs. Ενσωματώνουν ότι χρειάζεσαι για να δεις ταινίες out of the box που λένε. Ένας επίσης φοβερός player είναι το pot playerπου είναι ένα kmplayer (που είναι πολύ καλός και πλήρης Player) χωρίς τις μ@λ@κίες της pandora.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, micos000 είπε

Και έπρεπε να βάλει ολόκληρο το klite για να βλέπεις ταινίες με το mpc; Πρώτα απεγκατέστησε το klite και κατέβασε το mph-ch ή το mpc-be. Και τα δύο είναι στην ουσία ένα enchanted mpc και δε θέλουν codecs. Ενσωματώνουν ότι χρειάζεσαι για να δεις ταινίες out of the box που λένε. Ένας επίσης φοβερός player είναι το pot playerπου είναι ένα kmplayer (που είναι πολύ καλός και πλήρης Player) χωρίς τις μ@λ@κίες της pandora.

Απεγκατέστησα το klite και έβαλα τον pot player και πάλι τα ίδια.

Δημοσ.

Τι λειτουργικό έχεις; Πάτα WINDOWS+R και δώσε intl.cpl
Πήγαινε στην καρτέλα Διαχείριση και δες τι γράφει στο κάτω μέρος που λέει "Τοπικές ρυθμίσεις". Αν δεν είναι Ελληνικά άλλαξε το σε Ελληνικά (Ελλάδας), πάτα ΟΚ και κάνε επανεκκίνηση.
Αν δε στρώσει κι έτσι, στον pot Κάνε δεξί κλικ->preferences->subtitles->font style και στο charset βάλε Greek.

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Wakka είπε

Φίλε σε ευχαριστώ πολύ. Το θέμα λύθηκε και ο pot player φαίνεται πολύ δυνατός.

Είναι πολύ δυνατός και πολύ ευέλικτος. Παλαιότερα ήμουν πολύ fan του kmplayer αλλά αυτή η Pandora που το εξαγόρασε το ξέσκισε. Ο pot είναι από τους ίδιους δημιουργούς του km αλλά χωρίς τον δάχτυλο της pandora. ;)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...