alex253947 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Εxω ενα laptop asus 17αρι και οταν παταω τι κουμπι για να το ανοιξω δεν αναβει η οθονη,ενω ακουω το σκληρο και το ανεμιστηρακι που τρεχει. Οταν ομως βγαλω την ram απο κατω τοτε ανοιγει κανονικα και η οθονη και μπαινει στα windows.αμα δηλαδη ειναι στην θεση της δεν ανοιγει η οθονη.τι μπορει να φταει; αξιζει να το φτιαξω;;ευχαριστω πολυ
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Έχει δύο ram και βγάζοντας τη μία ανοίγει; Τι εννοείς;
alex253947 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 58 λεπτά πριν, radiohead είπε Έχει δύο ram και βγάζοντας τη μία ανοίγει; Τι εννοείς; Οχι εχει μια ram 4gb και αμα την βγαλω ανοιγει.αμα ειναι επανω στην θεση της δεν ανοιγει η οθονη
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Θές να μου πέις οτι μπαίνεις windows χωρίς καμμία ram ενώ με ram επάνω δεν ανοίγει; Μπορείς να βγάλεις μία photo τι είναι αυτό που βγάζεις και το λές Ram; Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2018 από Επισκέπτης
alex253947 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 6 λεπτά πριν, radiohead είπε Θές να μου πέις οτι μπαίνεις windows χωρίς καμμία ram ενώ με ram επάνω δεν ανοίγει; Μπορείς να βγάλεις μία photo τι είναι αυτό που βγάζεις και το λές Ram; Μόλις τώρα, alex253947 είπε Ναι χωρις ram μπαινει στα windows
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Πώς γίνεται ρε αδερφέ χωρίς ram να ανοίγει; Έχεις και δεύτερη λογικά απο πίσω και δουλεύεις με 2χ2gb Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2018 από Επισκέπτης
alex253947 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, radiohead είπε Πώς γίνεται ρε αδερφέ χωρίς ram να ανοίγει; Έχεις και δεύτερη λογικά απο πίσω και δουεύεις με 2χ2gb Οχι μονο μια 4αρα
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Βγάλε μία photo απο κοντά το μοντέλο γιατί σε 'μένα φαίνεται οτι είναι 2gb και αυτό είναι το λογικό. Αφού μπαίνεις χωρίς ram μπές windows και δες πόση μνήμη σου βγάζει οτι έχεις; Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2018 από Επισκέπτης
alex253947 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, radiohead είπε Βγάλε μία photo απο κοντά το μοντέλο γιατί σε 'μένα φαίνεται οτι είναι 2gb και αυτό είναι το λογικό. Αφού μπαίνεις χωρίς ram δές πόση μνήμη σου βγάζει; Οταν παω σπιτι θα σου βγαλω μια φωτο καλη απο πισω το λαπτοπ.σε ευχαριστω που ασχολεισαι παντως.απλα εχω κουφαθει
Mr_Terror Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 2 ντιμακια ραμ θα παιρνει το λαπτοπ.Απλα το 2ο ντιμακι θα ειναι σε αλλο σημειο.και δεν το βλεπεις.Μπορει να ειναι κατω απο το πληκτρολογιο.Χωρις ραμ πανω δεν υπαρχει πιθανοτητα να σε βαζει στο λειτουργικο.
kormos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Θέλω κι εγώ τέτοιο λάπτοπ αλλά όταν θα μπει στο λειτουργικό να βλέπει τουλάχιστον 32gb, γίνεται;;; Δες αυτό που ανέφεραν. Από τις ιδιότητες πόση ram βλέπει. Λογικά είναι 2Χ2gb, άρα θα βλέπει 2gb το σύστημα που σημαίνει πως η περίπτωση σου συνήθως είναι από πρόβλημα σε "καμένη" μνήμη ram και δεν ξεκινάει. (Και αυτή που αφαιρείς είναι η μια εκ των δύο ram)
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Κάτω απο το πληκτρολόγιο είναι κατα πάσα πιθανότητα. Ανάφερε το ακριβές μοντέλο της μνήμης. Θα παραγγείλεις ίδιο απο ebay πχ διαφορετικά γράψε ποιο laptop είναι να σου προτείνουμε μία τεσσαάρα ή 2x4 άν και εφόσον αξίζει.
alex253947 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 6 ώρες πριν, alex253947 είπε Οταν παω σπιτι θα σου βγαλω μια φωτο καλη απο πισω το λαπτοπ.σε ευχαριστω που ασχολεισαι παντως.απλα εχω κουφαθει 5 ώρες πριν, radiohead είπε Κάτω απο το πληκτρολόγιο είναι κατα πάσα πιθανότητα. Ανάφερε το ακριβές μοντέλο της μνήμης. Θα παραγγείλεις ίδιο απο ebay πχ διαφορετικά γράψε ποιο laptop είναι να σου προτείνουμε μία τεσσαάρα ή 2x4 άν και εφόσον αξίζει. 5 ώρες πριν, radiohead είπε Κάτω απο το πληκτρολόγιο είναι κατα πάσα πιθανότητα. Ανάφερε το ακριβές μοντέλο της μνήμης. Θα παραγγείλεις ίδιο απο ebay πχ διαφορετικά γράψε ποιο laptop είναι να σου προτείνουμε μία τεσσαάρα ή 2x4 άν και εφόσον αξίζει. 7 ώρες πριν, radiohead είπε Βγάλε μία photo απο κοντά το μοντέλο γιατί σε 'μένα φαίνεται οτι είναι 2gb και αυτό είναι το λογικό. Αφού μπαίνεις χωρίς ram μπές windows και δες πόση μνήμη σου βγάζει οτι έχεις; 7 ώρες πριν, radiohead είπε Το αυτό! 5 ώρες πριν, radiohead είπε Κάτω απο το πληκτρολόγιο είναι κατα πάσα πιθανότητα. Ανάφερε το ακριβές μοντέλο της μνήμης. Θα παραγγείλεις ίδιο απο ebay πχ διαφορετικά γράψε ποιο laptop είναι να σου προτείνουμε μία τεσσαάρα ή 2x4 άν και εφόσον αξίζει. Εστειλα φωτο φαινεται; 6 ώρες πριν, kormos είπε Θέλω κι εγώ τέτοιο λάπτοπ αλλά όταν θα μπει στο λειτουργικό να βλέπει τουλάχιστον 32gb, γίνεται;;; Δες αυτό που ανέφεραν. Από τις ιδιότητες πόση ram βλέπει. Λογικά είναι 2Χ2gb, άρα θα βλέπει 2gb το σύστημα που σημαίνει πως η περίπτωση σου συνήθως είναι από πρόβλημα σε "καμένη" μνήμη ram και δεν ξεκινάει. (Και αυτή που αφαιρείς είναι η μια εκ των δύο ram)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα