Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εxω ενα laptop asus 17αρι και οταν παταω τι κουμπι για να το ανοιξω δεν αναβει η οθονη,ενω ακουω το σκληρο και το ανεμιστηρακι που τρεχει. Οταν ομως βγαλω την ram απο κατω τοτε ανοιγει κανονικα και η οθονη και μπαινει στα windows.αμα δηλαδη ειναι στην θεση της δεν ανοιγει η οθονη.τι μπορει να φταει; αξιζει να το φτιαξω;;ευχαριστω πολυ

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχει δύο ram και βγάζοντας τη μία ανοίγει; Τι εννοείς;

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, radiohead είπε

Έχει δύο ram και βγάζοντας τη μία ανοίγει; Τι εννοείς;

Οχι εχει μια ram 4gb και αμα την βγαλω ανοιγει.αμα ειναι επανω στην θεση της δεν ανοιγει η οθονη

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θές να μου πέις οτι μπαίνεις windows χωρίς καμμία ram ενώ με ram επάνω δεν ανοίγει; :blink:

Μπορείς να βγάλεις μία photo τι είναι αυτό που βγάζεις και το λές Ram;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, radiohead είπε

Θές να μου πέις οτι μπαίνεις windows χωρίς καμμία ram ενώ με ram επάνω δεν ανοίγει; :blink:

Μπορείς να βγάλεις μία photo τι είναι αυτό που βγάζεις και το λές Ram;

αρχείο λήψης.jpeg

Μόλις τώρα, alex253947 είπε

αρχείο λήψης.jpeg

Ναι χωρις ram μπαινει στα windows

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πώς γίνεται ρε αδερφέ χωρίς ram να ανοίγει; Έχεις και δεύτερη λογικά απο πίσω και δουλεύεις με 2χ2gb

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, radiohead είπε

Πώς γίνεται ρε αδερφέ χωρίς ram να ανοίγει; Έχεις και δεύτερη λογικά απο πίσω και δουεύεις με 2χ2gb

Οχι μονο μια 4αρα

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγάλε μία photo απο κοντά το μοντέλο γιατί σε 'μένα φαίνεται οτι είναι 2gb και αυτό είναι το λογικό.

Αφού μπαίνεις χωρίς ram μπές windows και δες πόση μνήμη σου βγάζει οτι έχεις;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, radiohead είπε

Βγάλε μία photo απο κοντά το μοντέλο γιατί σε 'μένα φαίνεται οτι είναι 2gb και αυτό είναι το λογικό.

Αφού μπαίνεις χωρίς ram δές πόση μνήμη σου βγάζει; 

Οταν παω σπιτι θα σου βγαλω μια φωτο καλη απο πισω το λαπτοπ.σε ευχαριστω που ασχολεισαι παντως.απλα εχω κουφαθει

Δημοσ.

2 ντιμακια ραμ θα παιρνει το λαπτοπ.Απλα το 2ο ντιμακι θα ειναι σε αλλο σημειο.και δεν το βλεπεις.Μπορει να ειναι κατω απο το πληκτρολογιο.Χωρις ραμ πανω δεν υπαρχει πιθανοτητα να σε βαζει στο λειτουργικο.

Δημοσ.

Θέλω κι εγώ τέτοιο λάπτοπ αλλά όταν θα μπει στο λειτουργικό να βλέπει τουλάχιστον 32gb, γίνεται;;;:P

Δες αυτό που ανέφεραν. Από τις ιδιότητες πόση ram βλέπει. 

Λογικά είναι 2Χ2gb, άρα θα βλέπει 2gb το σύστημα που σημαίνει πως η περίπτωση σου συνήθως είναι από πρόβλημα σε "καμένη" μνήμη ram και δεν ξεκινάει. (Και αυτή που αφαιρείς είναι η μια εκ των δύο ram)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κάτω απο το πληκτρολόγιο είναι κατα πάσα πιθανότητα.

Ανάφερε το ακριβές μοντέλο της μνήμης. Θα παραγγείλεις ίδιο απο ebay πχ διαφορετικά γράψε ποιο laptop είναι να σου προτείνουμε μία τεσσαάρα ή 2x4 άν και εφόσον αξίζει.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, alex253947 είπε

Οταν παω σπιτι θα σου βγαλω μια φωτο καλη απο πισω το λαπτοπ.σε ευχαριστω που ασχολεισαι παντως.απλα εχω κουφαθει

IMG_20180318_213020.jpg

5 ώρες πριν, radiohead είπε

Ανάφερε το ακριβές μοντέλο της μνήμης. Θα παραγγείλεις ίδιο απο ebay πχ διαφορετικά γράψε ποιο laptop είναι να σου προτείνουμε μία τεσσαάρα ή 2x4 άν και εφόσον αξίζει.

IMG_20180318_213020.jpg

7 ώρες πριν, radiohead είπε

Αφού μπαίνεις χωρίς ram μπές windows και δες πόση μνήμη σου βγάζει οτι έχεις;

7 ώρες πριν, radiohead είπε

Το αυτό!

Εστειλα φωτο φαινεται;

6 ώρες πριν, kormos είπε

Θέλω κι εγώ τέτοιο λάπτοπ αλλά όταν θα μπει στο λειτουργικό να βλέπει τουλάχιστον 32gb, γίνεται;;;:P

Δες αυτό που ανέφεραν. Από τις ιδιότητες πόση ram βλέπει. 

Λογικά είναι 2Χ2gb, άρα θα βλέπει 2gb το σύστημα που σημαίνει πως η περίπτωση σου συνήθως είναι από πρόβλημα σε "καμένη" μνήμη ram και δεν ξεκινάει. (Και αυτή που αφαιρείς είναι η μια εκ των δύο ram)

IMG_20180318_213132.jpg

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν βλεπεις την αλλη ακριβως απο κατω;

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...