Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Επειδή είμαι σε αναζήτηση μητρικής για chipset AMD B350 θεωρείτε απαραίτητη την αγορά μητρικής που να έχει θυρα USB Type-C πάνω στη μητρική ή είναι κάτι που δεν έχει και ιδιαίτερη σημασια; Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Και απο εμένα αξίζει να περιμένεις, 19 απριλίου έρχονται οι νέοι ryzen 2 με το b450 chiset και απο οτι φαινεται έχουν ένα boost του 10-20%

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, velissarios1 είπε

Καλημέρα. Επειδή είμαι σε αναζήτηση μητρικής για chipset AMD B350 θεωρείτε απαραίτητη την αγορά μητρικής που να έχει θυρα USB Type-C πάνω στη μητρική ή είναι κάτι που δεν έχει και ιδιαίτερη σημασια; Ευχαριστώ.

Το usb type-c θα ναι η μονη έκδοση usb που θα εξελιχθεί σε usb3.2 κλπ. Οι υπολοιπες πχ type-A κλπ θα σταματήσουν στην έκδοση που ειναι τώρα (3.1 gen 2) . Eπισης τα type-c δουλεύουν κσι σε thunderbolt θυρες.

Οποτε σε γενικες γραμμες αν και τώρα θα σου ειναι ψιλοάχρηστο , ή τουλάχιστον φλασακια με type-c ειναι ψιλοαχρηστα γιατι ο δικος σου υπολογιστής μπορει να εχει αλλα των αλλωνων δεν έχουν, σε βαθος χρόνου ειναι ένα καλο feature.

Ωστοσο επειδη στο αμεσο μέλλον στο type-A θα εξακολουθει να ειναι η πλειονοτητα, και να μην εχει η μητρική σου δεν το θεωρω κάτι τραγικο. Στο κάτω - κατω παιρνεις ενα pci-e adapter και προσθετεις.

Επεξ/σία από EddieObscurant

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...