velissarios1 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Καλημέρα. Επειδή είμαι σε αναζήτηση μητρικής για chipset AMD B350 θεωρείτε απαραίτητη την αγορά μητρικής που να έχει θυρα USB Type-C πάνω στη μητρική ή είναι κάτι που δεν έχει και ιδιαίτερη σημασια; Ευχαριστώ.
3DJIN Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 εγω προτεινω να περιμενεις για β450, 19 Απριλίου βγαινουν
music_lover Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Και απο εμένα αξίζει να περιμένεις, 19 απριλίου έρχονται οι νέοι ryzen 2 με το b450 chiset και απο οτι φαινεται έχουν ένα boost του 10-20%
EddieObscurant Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, velissarios1 είπε Καλημέρα. Επειδή είμαι σε αναζήτηση μητρικής για chipset AMD B350 θεωρείτε απαραίτητη την αγορά μητρικής που να έχει θυρα USB Type-C πάνω στη μητρική ή είναι κάτι που δεν έχει και ιδιαίτερη σημασια; Ευχαριστώ. Το usb type-c θα ναι η μονη έκδοση usb που θα εξελιχθεί σε usb3.2 κλπ. Οι υπολοιπες πχ type-A κλπ θα σταματήσουν στην έκδοση που ειναι τώρα (3.1 gen 2) . Eπισης τα type-c δουλεύουν κσι σε thunderbolt θυρες. Οποτε σε γενικες γραμμες αν και τώρα θα σου ειναι ψιλοάχρηστο , ή τουλάχιστον φλασακια με type-c ειναι ψιλοαχρηστα γιατι ο δικος σου υπολογιστής μπορει να εχει αλλα των αλλωνων δεν έχουν, σε βαθος χρόνου ειναι ένα καλο feature. Ωστοσο επειδη στο αμεσο μέλλον στο type-A θα εξακολουθει να ειναι η πλειονοτητα, και να μην εχει η μητρική σου δεν το θεωρω κάτι τραγικο. Στο κάτω - κατω παιρνεις ενα pci-e adapter και προσθετεις. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2018 από EddieObscurant
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα