kaiser Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Θέλω την συμβουλή σας! Το πρόβλημα μου είναι το εξής: Προσπαθώ να ανοίξω μια βάση δεδομένων και μου βγάζει τα εξής μυνήματα 1) υπάρχει πρόβλημα με την τάδε φόρμα και δεν μπορεί να την ανοιξει 2) υπάρχει πρόβλημα με το τάδε report και δεν μπορεί να την ανοιξει 3) υπάρχει πρόβλημα με το τάδε report και δεν μπορεί να την ανοιξει και στο τέλος βγάζει μύνημα: Το έργο Visual Basic for aplication δεν ανοίγει.Το αρχείο είναι κατεστραμένο. (Τα παραπάνω μυνήματα τα βγάζει στα αγγλικά) Έχει κανείς καμιά ιδέα του τι παίζει??Θέλω βοήθεια οπωσδήποτε!!!!!κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη.Ευχαριστώ
adi32 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 ta pragmata einai skoura file mou kane ena antigrafo prwta toy arxeiou sou anoikse thn access kai prospathise gia compact and repair apo ta tools an den ginei tipota kane mia new kenh database kai prospathise na kaneis import ta panta apo thn palia gia perisoterh voitheia sto http://www.access-programmers.co.uk/forums/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.