passenger57 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα...διατηρώ μία σελίδα εταιρείας στο FACEBOOK και θέλω να απενεργοποιήσω εντελώς τα σχόλια στις νέες αναρτήσεις μας. Υπάρχει κάποιος τρόπος; Ευχαριστώ πολύ
NikosKallithea Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Aν εννοείς αυτο το αλλάζει σε "μονο εγω"
The King Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, passenger57 είπε Καλησπέρα...διατηρώ μία σελίδα εταιρείας στο FACEBOOK και θέλω να απενεργοποιήσω εντελώς τα σχόλια στις νέες αναρτήσεις μας. Υπάρχει κάποιος τρόπος; Ευχαριστώ πολύ Όχι δε γίνεται σε Facebook Page .. και γιατί να γίνει άλλωστε, αν δε θες comments σε social media απλά δε φτιάχνεις σελίδα της επιχείρησης. Από εκεί και πέρα μπορείς μέσω Moderation settings να το κάνεις έμμεσα και να απαγορεύσεις συχνές λέξεις (και, αν .. κτλ) ή συλλαβές ή κάθε πιθανή λέξη από το λεξικό του Μπαμπινιώτη (έως 10.000 χαρακτήρες) ώστε να μπλοκάρονται όλα τα comments και να μη δημοσιεύονται αυτόματα. Φυσικά αυτό πιάνει και τις δημοσιεύσεις οπότε θα πρέπει να το απενεργοποιείς πριν κάνεις δημοσίευση. Αλλά ... really ? . Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2018 από The King 1
dpolal Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) wrong post. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2018 από dpolal
passenger57 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα