karib Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Ολοι regcleaner χρησιμοποιούμε? Τους αποφεύγουμε τους uninstallers?
karib Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 To registry cleanup του registry cleaner φαίνεται να κάνει καλή δουλεια.
Physics_Rulez Δημοσ. 18 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2004 re paidia to regcleaner einai to RegSupreme pou vrika edw? http://www.webmasterfree.com/regcleaner.html
nikiokos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2004 παιδια εγω χρησιμοποιω το your unistaller με το οποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενος,κανεις την απεγκατασταση απο εκει μεσα και με το που τελειωσει η απεγκατασταση μονο του τσεκαρει την registry για τυχον σκουπιδια του προγραμματος που απεγκατεστησες.
karib Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 παιδια εγω χρησιμοποιω το your unistaller με το οποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενος Φιλε μαλλον μου ανοιξες τα ματια. Διαβασε τις καλυτερες κριτικες σε cnet και τωρα το κατεβαζω. Θα το δω και θα σας πω.
ata1983 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Μια απο τα ιδια. Βασικα για καθαρισμο της registry χρησιμοποιω το system mechanic και ειναι πολυ φοβερο. Το τρεχω πολυ συχνα και δεν εχει κανει ουτε μια φορα καποιο λαθος απλο η μοιραιο! Μου αρεσει επισης η δυνατοτητα που δινει για ανασυγκροτηση της registry. Οσο για διαφορετικο uninstaller κατω απο win xp δεν εχω δοκιμασει
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Ουτε μια???Περιεργο μου ακουγεται αυτο...Σε μενα παντως βρισκει αρκετα και τα καθαριζει..Καλο για το pc σου αν δεν βρισκει τιποτα παντως!
ata1983 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Αν αναφερεσαι σε εμενα εννοω οτι μετα απο αυτα που βρισκει αφου τα κανω delete δεν μου εχει σβησει ποτε κατι απαραιτητο ωστε να μου κανει ανω-κατω το συστημα! Οσο απο σκουπιδια στη registry αλλο τιποτα!!!
karib Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Δοκιμασα το your unistaller. Εξαρταται ομως απο το αν το παιχνιδι ή εφαρμογή βάζει καταχώρηση στο add/remove των windows. Πχ, εχω ενα game που δεν βαζει. Οποτε το your uninstaller αχρηστο σε αυτη τη περιπτωση (που γι αυτη το θελω). Αντιθετα το ashampoo uninstaller τα σβήνει όλα-με τη δικη του μεθοδο.
adi32 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 apo tote pou stamathsa na xrhsimopoiw ayta ta programata stamathsa kai ta format mono kako mporoun na sou kanoun
madsc Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Περί registry: Κατόπιν εορτής, το regcleaner (540k) (ή το αντίστοιχο της ms (774k)) φαίνεται να κάνει μια χαρά τη δουλειά του με τον τρόπο που αναφέρθηκε. Η δυνατότητα του undo θεμιτή κ σημαντική. Προληπτικά, σαν κατασταλτικότερη μέθοδο συμπαθώ το regshot (35k) Snapshot πριν, snapshot μετά & compare. Διαβάστε μία κ από εδώ: http://www.woundedmoon.org/win32/undoreg.html /sc
karib Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Κατόπιν εορτής, το regcleaner (540k) (ή το αντίστοιχο της ms (774k)) φαίνεται να κάνει μια χαρά τη δουλειά του με τον τρόπο που αναφέρθηκε. Η δυνατότητα του undo θεμιτή κ σημαντική Nαι, κατοπιν εορτης, συμφωνω. Για προληψη το ashampoo το οποιο παλια ειχα ξαναχρησιμοποιησει και τωρα θα το ξαναδοκιμασω, εκτος απο snapshot της registry 'φωτογραφιζει' και τους φακελους. Ειναι ενα βημα πιο μπροστα πιστευω απο το regshot.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.