Προς το περιεχόμενο

Uninstallers: συνίσταται η χρήση τους?

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια εγω χρησιμοποιω το your unistaller με το οποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενος,κανεις την απεγκατασταση απο εκει μεσα και με το που τελειωσει η απεγκατασταση μονο του τσεκαρει την registry για τυχον σκουπιδια του προγραμματος που απεγκατεστησες.

Δημοσ.

παιδια εγω χρησιμοποιω το your unistaller με το οποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενος

Φιλε μαλλον μου ανοιξες τα ματια.

Διαβασε τις καλυτερες κριτικες σε cnet και τωρα το κατεβαζω.

Θα το δω και θα σας πω.

Δημοσ.

Μια απο τα ιδια. Βασικα για καθαρισμο της registry χρησιμοποιω το system mechanic και ειναι πολυ φοβερο. Το τρεχω πολυ συχνα και δεν εχει κανει ουτε μια φορα καποιο λαθος απλο η μοιραιο! Μου αρεσει επισης η δυνατοτητα που δινει για ανασυγκροτηση της registry.

Οσο για διαφορετικο uninstaller κατω απο win xp δεν εχω δοκιμασει

• Moderators
Δημοσ.

Ουτε μια???Περιεργο μου ακουγεται αυτο...Σε μενα παντως βρισκει αρκετα και τα καθαριζει..Καλο για το pc σου αν δεν βρισκει τιποτα παντως!

Δημοσ.

Αν αναφερεσαι σε εμενα εννοω οτι μετα απο αυτα που βρισκει αφου τα κανω delete δεν μου εχει σβησει ποτε κατι απαραιτητο ωστε να μου κανει ανω-κατω το συστημα! Οσο απο σκουπιδια στη registry αλλο τιποτα!!!

Δημοσ.

Δοκιμασα το your unistaller.

Εξαρταται ομως απο το αν το παιχνιδι ή εφαρμογή βάζει καταχώρηση στο add/remove των windows.

Πχ, εχω ενα game που δεν βαζει. Οποτε το your uninstaller αχρηστο σε αυτη τη περιπτωση (που γι αυτη το θελω).

Αντιθετα το ashampoo uninstaller τα σβήνει όλα-με τη δικη του μεθοδο.

Δημοσ.

Περί registry:

Κατόπιν εορτής, το regcleaner (540k) (ή το αντίστοιχο της ms (774k)) φαίνεται να κάνει μια χαρά τη δουλειά του με τον τρόπο που αναφέρθηκε. Η δυνατότητα του undo θεμιτή κ σημαντική.

Προληπτικά, σαν κατασταλτικότερη μέθοδο συμπαθώ το regshot (35k)

Snapshot πριν, snapshot μετά & compare.

Διαβάστε μία κ από εδώ: http://www.woundedmoon.org/win32/undoreg.html

/sc

Δημοσ.

Κατόπιν εορτής, το regcleaner (540k) (ή το αντίστοιχο της ms (774k)) φαίνεται να κάνει μια χαρά τη δουλειά του με τον τρόπο που αναφέρθηκε. Η δυνατότητα του undo θεμιτή κ σημαντική

Nαι, κατοπιν εορτης, συμφωνω.

Για προληψη το ashampoo το οποιο παλια ειχα ξαναχρησιμοποιησει και τωρα θα το ξαναδοκιμασω, εκτος απο snapshot της registry 'φωτογραφιζει' και τους φακελους.

Ειναι ενα βημα πιο μπροστα πιστευω απο το regshot.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...