karib Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Διχάζομαι ανάμεσα στο να εγκαταστήσω έναν uninstaller ή όχι. Παλια βέβαια (win 95,98) που τα συστήματα δεν ήταν τόσο τελειοποιημένα, ήταν σχεδόν αναγκαία η χρήση τους. Σήμερα, το add/remove programs, μας καλύπτει ή όχι. Διότι δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο από μία registry που είναι γεμάτη σκουπίδια. Χρησιμοποιείτει uninstaller, ποιον? Ποια η γνωμη σας και η εμπειρία σας?
alex_gm Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 sini8os tin apegkatastasi tin kano apo to add/remove, alla merika programmata den sbinontai kala kai afinoun registry entries. Merika akoma parolo pou ta apegka8isto paramenoun ston pinaka ton add/remove kai den feugoun me tpt, ektos an ta sbiso apo DOS. Gia pio praktiki lisi pantos exo to Reg Cleaner kai eimai poli euxaristimenos. einai kai poli aplo sti xrisi...
karib Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Το εχω το regcleaner, αλλα δεν παιζω μαζί του και την registry στα δάχτυλα...
alex_gm Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 mporeis poli apla na pas tools>registry cleanup>do them all kai 8a sou afairesei apo mono tou oti den einai aparaitito (an katalaba ti ennoeis). kai epipleon stin kartela software mporeis na kaneis anazitisi se programmata pou exeis apegkatastisei kai na diagrapseis kai apo ekei oti tyxon exei meinei.
karib Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 "stin kartela software mporeis na kaneis anazitisi se programmata pou exeis apegkatastisei kai na diagrapseis kai apo ekei oti tyxon exei meinei" Αυτο το κάνω ήδη. Αλλά σαν ενέργεια τη θεωρώ κατασταλτική, δηλαδή εκ των υστέρων. Με τη χρήση ενός uninstaller θεωρώ ότι κάποιος δρα προληπτικά. Δεν κοιτάζει απλά τι απέμεινε(σκουπίδια) αλλά φροντίζει για μια ολοκληρωμένη απεγκατάσταση. Τώρα , για το registry cleanup, μάλλον φοβάμαι να το κάνω. Registry είναι αυτή. Ενα λάθος να κάνει το regcleaner, την βάψαμε...
alex_gm Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 ego pantos mexri stigmis den eixa kanena problima kai to exo kanei arketes fores...
karib Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Οk, θα το έχω υπόψιν μου. Δε βλέπω ιδιαίτερη συμμετοχή από άλλους χρηστες. Η επαναπαύτηκαν με το add/remove programs, ή μάλλον έχουν άγνοια του θέματος...
Lupus Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Vasika egw xrisimopoiw to classiko add/remove programs kai 1 fora tin vdomada kanw ena cleanup tin registry me kapoio programmataki.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Οι uninstallers δεν είναι αναγκαίοι. To add/remove των Windows αφαιρεί την εφαρμογη ενώ οι πιο καινούριες εφαρμογές κάνουν καλή αφαίρεση και των registry entries. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ένας registry cleaner είναι επιβεβλημένος για λόγους ελέγχου και συντήρησης, μετά από καθε απεγκατάσταση.
Godfath3r Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 to regcleaner pou xrhsimopoiw einai poly kalo kai den mou exei dhmiourghsei pote provlhma.Epeishs an dhmiourgh8ei kapoio provlhma kai ypopsiazesai pws gia kapoio logo ftaine ta kleidia pou svhstikan apo thn registry tote poly apla trexeis to undo pou ftiaxnei to regcleaner...Opote den yparxei kanenas fovos karib
karib Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Ok, παλιο καλο αγαπημενο μου regcleaner.
Grinder Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Μιας και το συζητατε για πειτε μου κατι. Σε τι μας ενοχλουν οι καταχωρισεις που παραμενουν στη registry μετα το uninstall?
karib Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Φιλε Grinder απλα, απο ενα σημειο και επειτα το μηχανημα ...σερνεται. Οσο μεγαλωνει-με σκουπιδια η registry το pc γινεται χελωνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.