Questioner Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Ερώτηση. Επειδή δεν έχω τοποθετήσει ssd σε desktop. Έχει μέσα bracket από 2.5 σε 3.5; (θα πάω να τον παραλάβω σήμερα πιθανότατα)
vasman15 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Πρέπει ν αγοράσεις ελάχιστοι ssd περιεχουν bracket 1
vgiozo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 39 λεπτά πριν, Questioner είπε Ερώτηση. Επειδή δεν έχω τοποθετήσει ssd σε desktop. Έχει μέσα bracket από 2.5 σε 3.5; (θα πάω να τον παραλάβω σήμερα πιθανότατα) Δύσκολο...πάντως αφού δεν είναι μηχανικός και δεν μετακινείται ο desktop, δεν νομίζω να υπαρχει πρόβλημα να πατάει στο πάτωμα του κουτιού 1
talos_2002 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Από το '13 έτσι τους έχω, κρεμάμενους ή ανάμεσα στα καλώδια. Πεταμένα λεφτά τα brackets. Πιες μια μπύρα... 7
Mpatz Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Αν το θεμα εισαι αισθητικο, εννοειται να παρεις brackets..Αν το θεμα ειναι λειτουργικο, απλα πετα τους μεσα στο κουτι και θα ειναι μια χαρα!
plpapadopoulos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Mpatz είπε Αν το θεμα εισαι αισθητικο, εννοειται να παρεις brackets..Αν το θεμα ειναι λειτουργικο, απλα πετα τους μεσα στο κουτι και θα ειναι μια χαρα! Εκτός αν το κουτί φάει κλωτσιά κατά λάθος και ξεκολλήσει κάνα καλώδιο και κλαίει SSD και controller μαζί... To θέμα που έθιξε κάποιος πιο πάνω είναι πολύ σημαντικό για το performance του SSD (αυτό με τα μόλις 32MB DRAM)... Προσωπικά δε θα τον έπαιρνα, εκτός κι αν ήθελα να τον βάλω ως φτηνή λύση σε λάπτοπ 5ετίας και βάλε... Για αξιοπιστία δε γνωρίζω να σας πω, αλλά και πάλι η patriot γενικά δε φημίζεται και ως τέρας αξιοπιστίας στις υλοποιήσεις της. Αυτά. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2018 από plpapadopoulos 2
roybatty Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Εναλλακτικά,αν περισσεύει κανένα κορδόνι από παπούτσια μπορείς να κάνεις και αυτό. 5 1
saxos55 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Ωραίο, αλλά ήταν φωσφοριζέ το κορδόνι θα λειτουργούσε και σαν led strip 1
cmqwerty Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 18 ώρες πριν, Craven είπε Δεν είναι καλύτερα να το ρωτήσεις στο θέμα του plextor αυτό? Είναι κλειδωμένο το θέμα και δεν με αφήνει να ποστάρω εκει! 1
marsele Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Τσίμπησα κι εγώ έναν λόγω τιμής μιας και φτιαχνω νεο build και είπα να χαμηλωσω λιγάκι το budget. Είναι καλός όσον αφορά την αξιοπιστία και τις επιδόσεις του εννοείται παντα κρίνοντας την χαμηλή τιμή του;;;Με λιγα λόγια στα 56,40 το θεώρησα μονόδρομος σε ssd και 240gb.
demmian Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Εγώ τον τσίμπησα για την πολύ χαμηλή τιμή του, καθώς δεν ήθελα να δώσω 100+ για δίσκο τη δεδομένη στιγμή. Σε σχέση με έναν μηχανικό που είχα Seagate, είδα διαφορά. Βέβαια δεν πρόλαβα να ασχοληθω κ πολύ, αλλά σαν πρώτη εντύπωση μου φαίνεται πολύ καλή κ vfm αγορά. Να σημειώσω, ότι εγώ τον πήρα καθαρά για gaming και όχι για δουλειά γραφείου ή κάτι άλλο.
vgiozo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Για δίσκο αποθήκευσης μικρών αρχείων κειμένου και εικόνας και συγχρονισμού από αυτόν στο "σύννεφο", λέτε αξίζει; Δεν ενδιαφέρουν τόσο οι επιδόσεις εδώ, αλλά η απουσία θορύβου και η αξιοπιστία, μάλλον (και χωρητκότητα σε κάποιο βαθμό)... Γι αυτή τη δουλειά είχα παραγγείλει και τον 128άρη Plextor...θα προτιμούσα τη μεγαλύτερη χωρητικότητα, όχι όμως αν ήταν να θυσιάσω την αξιοπιστία του μέσου αποθήκευσης. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2018 από vgiozo
raul7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Εκανα μερικα τεστ στον δισκο με as & crystaldisk στο συστημα της υπογραφης με Win7 και ahci, με διαφορετικα αποτελεσματα καθε φορα, και εβγαλα screenshot το τελευταιο. Τα νουμερα μου φαινονται αρκετα χαμηλα σε σχεση με του @demmian, Υπαρχει περιπτωση να το επηρεάζουν τα windows και το συστημα γενικοτερα ή πχ το καλωδιο,; Επισης, σε προηγουμενο as μου εβγαλε score 866 και τωρα αυτο! what gives? Στον δισκο δεν εχω γραψει τιποτα ακομα, σκοπευω να του βαλω τα windows 7 και μερικα προγραμματα που χρησιμοποιω συχνα για πιο γρηγορη αποκριση σε σχεση με τον hdd. 1
Sheogorath Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 6 λεπτά πριν, raul7 είπε Εκανα μερικα τεστ στον δισκο με as & crystaldisk στο συστημα της υπογραφης με Win7 και ahci, με διαφορετικα αποτελεσματα καθε φορα, και εβγαλα screenshot το τελευταιο. Τα νουμερα μου φαινονται αρκετα χαμηλα σε σχεση με του @demmian, Υπαρχει περιπτωση να το επηρεάζουν τα windows και το συστημα γενικοτερα ή πχ το καλωδιο,; Επισης, σε προηγουμενο as μου εβγαλε score 866 και τωρα αυτο! what gives? Στον δισκο δεν εχω γραψει τιποτα ακομα, σκοπευω να του βαλω τα windows 7 και μερικα προγραμματα που χρησιμοποιω συχνα για πιο γρηγορη αποκριση σε σχεση με τον hdd. Είσαι σε παλιά πλατφόρμα AMD, οπότε μην βλέπεις νούμερα απο Intel. Δεν θα τα πιάσεις σχεδόν ποτέ, είσαι λίιιιγο πιο κάτω. Και, όχι, δεν θα καταλάβεις τίποτα στην κανονική χρήση, για να μην ψάχνεσαι το λέω.
raul7 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Ευχαριστω για την απαντηση @Sheogorath, ειναι ο πρωτος μου ssd και δεν ηξερα γενικα τι παιζει. Καλοδουλευτος σε ολους, φαινεται καλη περιπτωση σε σχεση τιμης/χωρητικοτητας για καποιον που δεν ψαχνει το απολυτο performance.
Προτεινόμενες αναρτήσεις