Sheogorath Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 12 λεπτά πριν, Fotia είπε Δεν μπορώ να ξέρω τι γνωρίζει καθένας,τα οικονομικά του και πως μπορεί να το ψάξει μην ζημιώσει. Ναι, καλά έκανες, πλάκα κάνουμε Αν και είδα, μλκία, έχουν αυτοκόλλητο "εγγύησης" πάνω στην μία απο τις τρείς βίδες. Θα δω αν αξίζει να ρισκάρω... Offtopic, μήπως γνωρίζουμε αν χάνεται η εγγύηση αν την βγάλω; Χαζό, γιατί μπορώ να ανοίξω όλο το λάπτοπ, αλλά δίσκο δεν μπορώ να αλλάξω.
lionheart75 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 16 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Ναι, καλά έκανες, πλάκα κάνουμε Αν και είδα, μλκία, έχουν αυτοκόλλητο "εγγύησης" πάνω στην μία απο τις τρείς βίδες. Θα δω αν αξίζει να ρισκάρω... Offtopic, μήπως γνωρίζουμε αν χάνεται η εγγύηση αν την βγάλω; Χαζό, γιατί μπορώ να ανοίξω όλο το λάπτοπ, αλλά δίσκο δεν μπορώ να αλλάξω. Γράφει τίποτα σαν warranty void if seal is broken - removed; Aν ναι και είσαι εντός εγγύησης μην το πειράξεις.
stelrp Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Για τορρεντ είναι καλός ο συγκεκριμένος? Δεν μπορεί να φθείρεται περισσότερο απ' το μηχανικό που θα τρελαθεί στο πέρα δώθε...
postfire Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 εχω βαλει εναν σε φιλο σε λαπτοπ μια χαρα δισκος ειναι
Sheogorath Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 58 λεπτά πριν, stelrp είπε Για τορρεντ είναι καλός ο συγκεκριμένος? Δεν μπορεί να φθείρεται περισσότερο απ' το μηχανικό που θα τρελαθεί στο πέρα δώθε... Φθείρεται γιατί μιλάμε για πολλά μικρά αρχεία. Είναι ο τρόπος να τον χαλάσεις σίγουρα, ίσως χειρότερο και απο το να τον κάνεις page file. 1
stelrp Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 4 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Φθείρεται γιατί μιλάμε για πολλά μικρά αρχεία. Είναι ο τρόπος να τον χαλάσεις σίγουρα, ίσως χειρότερο και απο το να τον κάνεις page file. Και ποια είναι η λύση τότε ? Πάλι μηχανικός δίσκος! Μπορώ να κατεβάσω torrent se ramdisk? Ή φθείρεται και αυτο????
Sheogorath Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 14 λεπτά πριν, stelrp είπε Και ποια είναι η λύση τότε ? Πάλι μηχανικός δίσκος! Μπορώ να κατεβάσω torrent se ramdisk? Ή φθείρεται και αυτο???? Δεν φθείρεται αυτό. Μηχανικό δίσκο να βάλεις, ακόμα και με VDSL το bottleneck είναι η γραμμή σου, όχι ο δίσκος.
cmqwerty Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Εχει παραλάβει κανείς τον προηγούμενο της Plextor (όσοι τον παράγγειλαν λίγο πριν βγεί ο Patriot); Ημουν από τους τελευταίους που τον πήραν και η παραγγελία μου εχει κολλήσει στο στάδιο της συγκέντρωσης προϊόντων.
Craven Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν είναι καλύτερα να το ρωτήσεις στο θέμα του plextor αυτό? Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από Craven 1
MoviemakerGr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Μη αποδεκτό Whrite για 2018 SSD .. Αύριο επιστρέφεται μήπως είναι αυτός προβληματικός αν και ο δεύτερος είναι έτσι τότε δεν... Τα δυο πρώτα είναι του Patriot το 3ο SShot είναι ενδεικτικό από έναν άλλον SSD (το firmware ελέγχθηκε είναι latest) Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από MoviemakerGr
panoc Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Ο αλλος ποιος ειναι ? γιατι ουτε αυτον τον λες καλο στα 4Κ, στα read 4k ειναι απλα μετριος στα write ειχα χαλια.
demmian Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Παρέλαβα το απόγευμα κ μόλις το δοκίμασα κ γω. Είναι καλύτερα από τα δικά σου @MoviemakerGr, αλλά δεν ξέρω πόσο καλύτερα .. Επίσης, ήδη του έχω βάλει 100giga μέσα, όταν έκανα το τεστακι Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από demmian
panoc Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 4 λεπτά πριν, demmian είπε Παρέλαβα το απόγευμα κ μόλις το δοκίμασα κ γω. Είναι καλύτερα από τα δικά σου @MoviemakerGr, αλλά δεν ξέρω πόσο καλύτερα .. Επίσης, ήδη του έχω βάλει 100giga μέσα, όταν έκανα το τεστακι Σαφεστατα καλυτερα, αλλα εαν ο αλλος δισκος που συγκρινει δεν ειναι μαπα, τοτε κατι τρεχει με τον controller /συστημα του.
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Ελέγχθηκε και σε δεύτερο μηχάνημα με το ίδιο χαμηλό Whrite, αντικατάσταση κ βλέπουμε.. μάλλον είμαι ο άτυχος,ας μας πει και ένας τρίτος να βγάλουμε μέσο όρο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις