Προς το περιεχόμενο

[Ssd] SSD PATRIOT PBU240GS25SSDR BURST 240GB 56.40@E-SHOP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άμα γέμισε αδερφέ θα πάρεις έναν hdd ή θα πάς στον 240 εκ των πραγμάτων. Για τα 56€ που ζητάει αξίζει. Σε κάθε περίπτωση τους ssd μην τους χρησιμοποιείτε για αποθήκη και γράψε σβήσε.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τους φοβάμαι λίγο με το "Αναμένεται νέα παραλαβή στις 20 Μαρτίου".

@radiohead όταν πόσταρες το θέμα ήταν άμεσα διαθέσιμο;

Επεξ/σία από Questioner
Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Questioner είπε

@radiohead όταν πόσταρες το θέμα ήταν άμεσα διαθέσιμο;

ναι!

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Questioner είπε

Εγώ πάντως "ψυχολογικά" προτιμώ το "αναμένεται..." διότι υποσυνείδητα θεωρώ ότι δεν πρόκειται για επιστροφή-ελαττωματικό-εκθεσιακό-whatever αλλά ολόφρεσκη παραλαβή από τον προμηθευτή.

• Like 3
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, radiohead είπε

Άμα γέμισε αδερφέ θα πάρεις έναν hdd ή θα πάς στον 240 εκ των πραγμάτων. Για τα 56€ που ζητάει αξίζει. Σε κάθε περίπτωση τους ssd μην τους χρησιμοποιείτε για αποθήκη και γράψε σβήσε.

Σαν αποθηκη εχω 2 hdd 1tb, στον ssd εχω προγράμματα και ενα παιχνιδακι (frontline) για τον μικρο, και μου βγαζει διαθεσιμο 11gb.

Δημοσ.

Ο plextor του άλλου θέματος είχε 256mb ddr3 cache, αυτός 32mb sdr. Δεν είναι τραγική διαφορά ή δεν επηρεάζει κάπου;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, mitspa είπε

Σαν αποθηκη εχω 2 hdd 1tb, στον ssd εχω προγράμματα και ενα παιχνιδακι (frontline) για τον μικρο, και μου βγαζει διαθεσιμο 11gb.

Φίλε μου κατέβασε το CCleaner για να καθαρίσεις άχρηστα αρχεία και temp folder. Εγώ γλύτωσα  κάνα 20αρι GB έτσι. 

Δημοσ.

Αρκετα lenovo είναι περίεργα σε συμβατότητες .Αν δεν είναι εύκολη η τοποθέτιση να το βάλεις ,μην πληρώσεις να στο βάλουν και δεν δουλεύει .Σε αυτή την περίπτωση ρώτα καλύτερα service υπολογιστών της περιοχής σου.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fotia είπε

Αρκετα lenovo είναι περίεργα σε συμβατότητες .Αν δεν είναι εύκολη η τοποθέτιση να το βάλεις ,μην πληρώσεις να στο βάλουν και δεν δουλεύει .Σε αυτή την περίπτωση ρώτα καλύτερα service υπολογιστών της περιοχής σου.

Να το λες αυτον σε καποιον αλλο ok. Αλλα στον sheogorath ειναι τουλαχιστον βλασφημια!

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, GeorgeHellas είπε

Και για σταθερό καλος δεν είναι σε αυτήν την τιμή; Γιατί βλέπω ολοι λέτε για λάπτοπ

Για σταθερό τον πήρα εγώ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, radiohead είπε

Να το λες αυτον σε καποιον αλλο ok. Αλλα στον sheogorath ειναι τουλαχιστον βλασφημια!

Δεν μπορώ να ξέρω τι γνωρίζει καθένας,τα οικονομικά του και πως μπορεί να το ψάξει μην ζημιώσει.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...