megaklhs Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Καλησπερα παιδια εβαλα σημερα εναν σκληρο δίσκο που παρέλαβα απο ενα παιδι εδω απο το insomnia τον εβαλα πανω στο pc μου αλλα έβγαζε το μηνυμα bootmgr is missing.. Εχω κανονικα το cd των windows το εβαλα στον υπολογιστη πηγα να του κανω φορμάτ και ελεγε οτι δεν υπαρχει κανενας δίσκος επανω στον υπολογιστη.. Πηγα στο BIOS όρισα να είναι πρωτο το cd και οχι ο δίσκος οπως ηταν και οταν πατησα επιδιωρθωση δεν μου έβγαζε καποια επιλογη δίσκου να επιδιορθώσει... Εβαλα εναν δικο μου σκληρο στο συστημα μαι είναι κομπλε... Ξερει κανεις τι φταιει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megaklhs Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Καποια λυση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Τι δίσκο πήρες; Σε τι υπολογιστή τον βάζεις; Από τον τίτλο περιγραφής να υποθέσω πως έχει OS μέσα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα