webparts Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δαρμενος απο μια καταρα που λογικα εριξε η πρωην μου,εχθες μου εφυγε το κινητο απο τη ζακετα πανω στο παπι ενω δουλευα ντελιβερυ. Το κλειδωσα απο το samsung account και το καλουσα πολλες ωρες,μεχρι που απαντησε μια κοπελα που ειχε μαθημα και για αυτο δεν απαντουσε,και πηγαμε και το πηραμε απο ενα μαγαζι. Σημερα στη δουλεια παλι μου εφυγε το κινητο απο τη ζακετα.Το περιεργο ειναι οτι τη ζακετα την εχω χρονια ( κλασσικη adidas με βαθιες τσεπες ) και δεν ειχα ποτε παρομοιο σκηνικο παρ'ολο που οδηγαω χρονια με αυτη,για αυτο λεω για καταρες. Εκανα τις ιδιες διαδικασιες,αλλα το τηλεφωνο χτυπουσε μονο την πρωτη φορα που το καλεσα και μετα απο λιγο ηταν απενεργοποιημενο. Ερχομαστε στην απορια: Στο samsung account πλεον η συσκευη δεν υπαρχει. Αυτο οφειλεται στο οτι εγινε hard reset και διεγραφησαν τα παντα; 2
cherouvimangel Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) ναι με το HardReset διαγράφονται όλα!!! απλά αν έχεις enable το FRP και HardReset να κάνει ο άλλος αν δεν δώσει το email και τον κωδικό που έγινε για 1η φορά συχρονισμος στη συσκευή του μένει εκεί κλειδωμένη δεν μπορεί να την κάνει τίποτα εκτός και ξέρει να σπάσει το Google Account Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2018 από cherouvimangel
webparts Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 26 λεπτά πριν, cherouvimangel είπε ναι με το HardReset διαγράφονται όλα!!! απλά αν έχεις enable το FRP και HardReset να κάνει ο άλλος αν δεν δώσει το email και τον κωδικό που έγινε για 1η φορά συχρονισμος στη συσκευή του μένει εκεί κλειδωμένη δεν μπορεί να την κάνει τίποτα εκτός και ξέρει να σπάσει το Google Account Πλεον και αυτο εχει γινει σχετικα ευκολο.. Απλα μου εκανε εντυπωση που διεγραφη το τηλεφωνο ετσι χυμα. Τους το εχω κανει πολυ δυσκολο παντως,ας το κανουν ανταλλακτικα τωρα.
cherouvimangel Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, webparts είπε Πλεον και αυτο εχει γινει σχετικα ευκολο.. Απλα μου εκανε εντυπωση που διεγραφη το τηλεφωνο ετσι χυμα. Τους το εχω κανει πολυ δυσκολο παντως,ας το κανουν ανταλλακτικα τωρα. εντάξει πόσο δύσκολο να έχει γίνει? είναι γελοίο το κλείδωμα στα Android δυστυχώς!
webparts Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, cherouvimangel είπε εντάξει πόσο δύσκολο να έχει γίνει? είναι γελοίο το κλείδωμα στα Android δυστυχώς! Δεν ειναι τοσο ευκολο,απλα δεν ειναι αδυνατον οπως παλια.
ziaba Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Για ποιο σάμσουνγκ μιλάμε μήπως για α3 2017 (το αναφέρω γιατί άνοιξε ο άλλος θέμα πως να το ξεκλειδώσει);
tsilitheo1 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, ziaba είπε Για ποιο σάμσουνγκ μιλάμε μήπως για α3 2017 (το αναφέρω γιατί άνοιξε ο άλλος θέμα πως να το ξεκλειδώσει); Πλακα θα ειχε... Αλλα ο φιλος εδω μιλαει για εχθες ,αντε προχθες,ενω ο αλλος το ανοιξε την Πέμπτη 1
webparts Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 8 ώρες πριν, ziaba είπε Για ποιο σάμσουνγκ μιλάμε μήπως για α3 2017 (το αναφέρω γιατί άνοιξε ο άλλος θέμα πως να το ξεκλειδώσει); 8 ώρες πριν, sargio01 είπε Γούστο θα 'χει! 5 ώρες πριν, tsilitheo1 είπε Πλακα θα ειχε... Αλλα ο φιλος εδω μιλαει για εχθες ,αντε προχθες,ενω ο αλλος το ανοιξε την Πέμπτη Οχι οχι παιδες,εγω εχασα ενα s5 στην Καλαματα. Και με λιγο ψαξιμο εχθες ξεκλειδωσα 2 δικα μου που ειχα απο κακες συναλλαγες εδω κai στο ebay. Μεσα απο αυτο το ατυχες σκηνικο βγηκε και κατι καλο,εχω μια κινεζικη συσκευη να κανω τη δουλεια μου και μια ακομα που θελει μια επισκευουλα. Δεν εχω πειραματιστει ακομα για το samsung lost phone για το εαν και πως ξεκλειδωνει.
kormos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Πλέον το 80% ανοίγουν κανονικά. Οι τρόποι για ευνόητους λόγους δεν αναφέρονται. Επι της ουσίας, την πάτησες την πρώτη φορά με το κινητό από τη ζακέτα, τι ήθελες και το ξαναέβαλες πάλι εκεί; Τσέπη στο παντελόνι σου δεν είχες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα