Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να πάρω την gigabyte z370 aorus gaming 7 (rev. 1.0) κ θέλω να βάλω μνήμη την G.Skill TridentZ RGB 16GB DDR4-3600MHz (F4-3600C16D-16GTZR) ή Corsair Vengeance RGB 16GB DDR4-3600MHz (CMR16GX4M2C3600C18).

Θα έχω κανένα πρόβλημα ?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δώσε μας έναν καλό λόγο που θα δώσεις τόσα χρήματα.

όχι για τις μνήμες μόνο αλλα φυσικά και για το mobo

Δημοσ.

ο λόγος είναι κάτι προσωπικό κ δεν θα ήθελα να πάει το θέμα προς τα εκεί. παρακαλώ ας μείνουμε στο θέμα . ευχαριστώ   

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλύτερα να πάρεις στα 3200 με cas 14 απ'το 3600 και 18.

Σε κάθε περίπτωση όχι, πρόβλημα δεν θα έχεις παρα μόνο στην τσέπη σου.

Δημοσ.

Δηλαδή πάνω στην gigabyte z370 aorus gaming 7 (rev. 1.0) και η G.Skill TridentZ RGB 16GB DDR4-3600MHz (F4-3600C16D-16GTZR) και η Corsair Vengeance RGB 16GB DDR4-3600MHz (CMR16GX4M2C3600C18) παίζουν χωρίς πρόβλημα ? αυτό το έχεις δει να παίζει ? η απλώς θεωρείς  ότι δεν θα έχουν πρόβλημα ? δεν σε ειρωνεύομαι απλός θέλω να  είμαι σίγουρος πριν τα αγοράσω.

Δημοσ.

Ναι , παίζουν. https://www.tweaktown.com/image.php?image=imagescdn.tweaktown.com/content/8/5/8516_62_gigabyte-z370-aorus-gaming-3-intel-motherboard-review_full.png

Αν κάνεις OC , βάλε 50watt παραπάνω από το προτεινόμενο .

Mε την αλλαγή στα ρεύματα στην μητρική έχουν παρατηρήσει ότι τρώει 30watt παραπάνω από το stock η συγκεκριμένη για τα RGB . 

50 λεπτά πριν, radiohead είπε

Καλύτερα να πάρεις στα 3200 με cas 14 απ'το 3600 και 18.

Σε κάθε περίπτωση όχι, πρόβλημα δεν θα έχεις παρα μόνο στην τσέπη σου.

Προφανώς δεν λειτουργεί με budget ή performance target ... Αν δεν θα του λείψουν και το νοιάζει πολύ τόσο να το κάνει ιπτάμενο δίσκο , ας το δοκιμάσει . :lol:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταρχας να παρεις την ιδια μητρικη αλλα την 2.0 εκδοση. Νομιζω υπαρχει στο σκρουτζ και πρεπει να ειναι πολυ λιγα λεφτα παραπανω.

edit:ανεβηκε στα 165+ απο 155 που εκανε πριν κατι μερες οτι να ναι... αλλα αμα τα χεις σκαστα εκει καλυτερα στην 2.0 εκδοση

Επεξ/σία από hasapario
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dr.Tesla είπε

Ναι , παίζουν. https://www.tweaktown.com/image.php?image=imagescdn.tweaktown.com/content/8/5/8516_62_gigabyte-z370-aorus-gaming-3-intel-motherboard-review_full.png

Αν κάνεις OC , βάλε 50watt παραπάνω από το προτεινόμενο .

Mε την αλλαγή στα ρεύματα στην μητρική έχουν παρατηρήσει ότι τρώει 30watt παραπάνω από το stock η συγκεκριμένη για τα RGB . 

Προφανώς δεν λειτουργεί με budget ή performance target ... Αν δεν θα του λείψουν και το νοιάζει πολύ τόσο να το κάνει ιπτάμενο δίσκο , ας το δοκιμάσει . :lol:

Τη εννοείς ? ότι δεν θα είναι performance target κ ιπτάμενους δίσκους ?ναι το budget είναι υπολογισμένο.κ δεν θέλω γνώμες από άτομα που δεν γνωρίζουν έτσι για να πούνε κάτι. ει μουν ξεκάθαρος από την αρχή εάν γνωρίζεις κάτι άπαντα ξεκάθαρα κ άσε τα χλεβάσματα  κ τους ιπταμένους δίσκους καταμέρος . όσο για το link που έκανες ποστ ευχαριστώ άλλα είναι για την  gigabyte z370 aorus gaming 3 εγώ θέλω για την gigabyte z370 aorus gaming 7.

1 ώρα πριν, hasapario είπε

Καταρχας να παρεις την ιδια μητρικη αλλα την 2.0 εκδοση. Νομιζω υπαρχει στο σκρουτζ και πρεπει να ειναι πολυ λιγα λεφτα παραπανω.

edit:ανεβηκε στα 165+ απο 155 που εκανε πριν κατι μερες οτι να ναι... αλλα αμα τα χεις σκαστα εκει καλυτερα στην 2.0 εκδοση

ευχαριστώ πολύ !!!! αλλά δεν βρήκα gigabyte z370 aorus gaming 7 rev 2

Επεξ/σία από completed
Επισκέπτης
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, completed είπε

Τη εννοείς ? ότι δεν θα είναι performance target κ ιπτάμενους δίσκους ?ναι το budget είναι υπολογισμένο.κ δεν θέλω γνώμες από άτομα που δεν γνωρίζουν έτσι για να πούνε κάτι. ει μουν ξεκάθαρος από την αρχή εάν γνωρίζεις κάτι άπαντα ξεκάθαρα κ άσε τα χλεβάσματα  κ τους ιπταμένους δίσκους καταμέρος . όσο για το link που έκανες ποστ ευχαριστώ άλλα είναι για την  gigabyte z370 aorus gaming 3 εγώ θέλω για την gigabyte z370 aorus gaming 7.

ευχαριστώ πολύ !!!!

Βασικά εσύ δεν γνωρίζεις και ρωτάς. Επειδή ρωτάς λοιπόν σου λέμε οτι είναι πολλά τα λεφτά. Θα κάνεις extreme oc και κοιτάς motherboard άνω των 100 ευρώ;

Απάντησε άν θες για να σε βοηθήσουμε. Άν τη θές μόνο για τη μόστρα ok πάσο και πήρες απάντηση θα παίζουν κανονικότατα οι μνήμες όποιες κι άν επιλέξεις.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, radiohead είπε

Βασικά εσύ δεν γνωρίζεις και ρωτάς. Επειδή ρωτάς λοιπόν σου λέμε οτι είναι πολλά τα λεφτά. Θα κάνεις extreme oc και κοιτάς motherboard άνω των 100 ευρώ;

Απάντησε άν θες για να σε βοηθήσουμε. Άν τη θές μόνο για τη μόστρα ok πάσο και πήρες απάντηση θα παίζουν κανονικότατα οι μνήμες όποιες κι άν επιλέξεις.

το ότι θα παίζουν κανονικότατα οι μνήμες όποιες κι άν επιλέξω μου το  λες επειδή το έχεις κάνει ? επειδή το είδες κάπου (αν ναι μπορείς να μου δώσεις link?) ? αυτό θέλω να δω η να μου πεις. οπός σου είπα κ πιο πάνω ο λόγος είναι κάτι προσωπικό κ δεν θα ήθελα να πάει το θέμα προς τα εκεί.οπότε έναν εγώ τα θέλω για μόστρα η για extreme oc δεν σε αφορά.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, radiohead είπε

Ξέχνα ότι είπα.

Αποχωρώ γιατί σκιάχτηκα :lol:

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Αποχωρείς επειδή σκιάχτηκες η επειδή δεν μπορείς τελικά να απαντήσεις σε μια ξεκάθαρη ερώτηση ? anyway ευχαριστώ πολύ να σε καλά.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Απαντησε το spoiler

Aλλα και χωρίς το spoiler σου λέει οτι υποστηρίζει απο 2133 έως 4133 το θέμα είναι ξέρεις να τις κάνεις Oc; 

Το να έχεις ένα Mobo χωρίς να το αξιοποιείς τι να λέει; 

Παρακαλώ.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, radiohead είπε

Απαντησε το spoiler

Aλλα και χωρίς το spoiler σου λέει οτι υποστηρίζει απο 2133 έως 4133 το θέμα είναι ξέρεις να τις κάνεις Oc; 

Το να έχεις ένα Mobo χωρίς να το αξιοποιείς τι να λέει; 

Παρακαλώ.

Αυτό το γνωρίζω απλός ρωτάω για τις συγκεκριμένες μνήμες με κωδικό F4-3600C16D-16GTZR ή CMR16GX4M2C3600C18 εάν αγοράσω μια από τις δύο εάν θα έχω πρόβλημα κ δεν τις αναγνωρίσει  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...