Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν μιλάω με ενα συγκεκριμένο νούμερο συγγενή μου , ακούω και μια κυρία απο μέσα να μιλάει ,να παιρνει τηλ κ.ο.κ. Ενιοτε μας ακουει και αυτη

. Υπάρχει περίπτωση να έχουν 2 το ιδιο νούμερο???. Ενημερωτικα ο συγγενης μου το εχει 1 χρονο το τηλεφωνο ,δεν ειναι απο ΟΤΕ αλλα απο αλλο παροχο. Βέβαια οταν καλώ εγω το συγγενη μου βγαίνει ο συγγενης μου και οχι η αλλη κυρια

Μπορει να το εχουν δώσει 2 φορές το ιδιο νούμερο

Δημοσ.

ΟΧΙ ΔΕΝ έχουν δώσει 2 φορές το ίδιο νούμερο, ο συγγενής σου θα πρέπει να φωνάξει ηλεκτρολόγο, δεν είναι θέμα παρόχου, κάπου έχουν μπλεχτεί τα καλώδια μέσα στην πολυκατοικία. Ο ηλεκτρολόγος θα το βρει εύκολα.

• Like 2
Δημοσ.

Ψαχνοντας τον αριθμο στο google μιας και στο 11888 δε το βρισκεις λογικα αφου και ο συγγενης μου οπως και εγω το εχουμε δηλωσει απορρητο (η οπως λεγεται η δυνατοτηα που σου δινει ο παροχος) το βγαζει οτι ανηκει σε καποιον 10 στενα παρακατω,μπορει να εχει κανει τετοια παπατζα ? ξαναλεω μηπως εχει κανει καμια παπατζα στα καλωδια ο παροχος?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν παίρνουν το συγγενή σου,χτυπάει και στης γειτόνισσας (και ανάποδα;);

Επεξ/σία από 12180
Δημοσ.

Το πιο πιθανο να μπλέχτηκαν στο κουτί.Το έχω πάθει πριν καμιά δεκαριά χρόνια σε καινούρια γραμμή ΟΤΕ να παίρνουν γείτονα,να χτυπάει και το δικό μου,να το σηκώνω και να μιλάω με αυτόν που κάλεσε αλλά και με το γείτονα ταυτόχρονα.Σταμάτησα να το σηκωνω μέχρι να το φτιάξουν,έτσι κι αλλιώς δεν το είχα δωσει ακομα σε κανένα

Δημοσ.

Το έχω πάθει 2 φορές στο παρελθόν, συνακρόαση γραμμών ουσιαστικά. Σήκωνα το ακουστικό πριν καν καλέσω και άκουγα διπλό το ηχητικό σήμα της αναμονής καθώς και τους άλλους αν μιλούσαν,  μια φορά δοκίμασα και πήρα το κινητό μου, στην δεύτερη γραμμή υπήρχε μια "προπορία" με αποτέλεσμα να καλεί στο κινητό μου ο αριθμός απ' την δεύτερη γραμμή ενώ η δική μας μιλούσε και μου ερχόταν ταυτόχρονα μήνυμα στο κινητό οτι κάποιος κάλεσε και δεν ήταν κατειλημμένο..... Να καλέσει τις βλάβες του ΟΤΕ να δηλώσει το πρόβλημα. 

Δημοσ.

σε κάποιο σημείο από τα παρακάτω ακουμπάνε τα δύο ζευγάρια των γραμμών .

1. ΚΑΦΑΟΥ ΟΤΕ

2. Εισαγωγή πίνακα πολυκατοικίας 

3. Στο κεντρικό καλώδιο από τον Κατανεμητή του ΟΤΕ προς το ΚΑΦΑΟΥ 

4. Στο απερχόμενο καλώδιο από το ΚΑΦΑΟΥ του ΟΤΕ προς το κτίσμα σου 

Εφόσον το δηλώσετε βλάβη , ο πάροχος το προωθεί στον ΟΤΕ και αυτός στέλνει συνεργείο για εντοπισμό και αποκατάσταση. 

Εφόσον σας ακούει και αυτή, όταν το δηλώσετε βλάβη στον ΟΤΕ/πάροχο, δώστε και τα δύο νούμερα.
Θα βοηθήσει αρκετά στον γρηγορότερο εντοπισμό και αποκατάσταση της βλάβης. 

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά, οι συνακροάσεις είναι φαινόμενο του μακρυνού παρελθόντος, δεκαετία '80 επι Τομπρα για όσους θυμούνται, που είχαν αναλογικά κέντρα με μηχανικές επαφές. Με τις ψηφιακές γραμμές είναι πολύ πιο δύσκολο να γίνουν και πρακτικά αδύνατον αν η γραμμή είναι VoIP.

Αν έχουν μπλεχτεί τα καλώδια σε κάποιο σημείο, εκτός της συνακρόασης θα έχουν και οι δύο πολύ σοβαρό πρόβλημα με το internet και θα φαίνεται στα κεντρικά σαν βραχυκύκλωμα.

Αλλη πιθανότητα είναι να έχουν και οι δύο παλιού τύπου ασύρματο τηλέφωνο, οπότε οι παρεμβολές να γίνονται εκεί και όχι στα καλώδια του ΟΤΕ.

Σε κάθε περίπτωση, ο @poulinos είναι ο ειδικός, οπότε ας μας πεί τη γνώμη του.

Δημοσ.

ηδη εχει καλυφθει το θεμα.συχνα πυκνα μπορει να γινει αυτο και συνηθως ειναι πατατα σε καφαο που εχει γινει και ειναι ενωμενες οι γραμμες.το.τηλεφωνο μπορει να παιξει κανονικα και εχω πετυχει περιπτωση να ακουω διπλο τονο και οταν καλεσα μεσα σε παροχο το σηκωσαν 2 ατομα και ο καθενας εβλεπε αλλο νουμερο στην αναγνωριση.συνηθως το ιντερνετ ειτε δε παιζει καθολου ειτε παιζει χαλια.σπανια να ειναι σε κατανεμητη.πολλες φορες αν ξερεις το αλλο νουμερο και δεν ειναι απο την ιδια πολυκατοικια τοτε ξερεις οτι δεν ειναι θεμα σε κατανεμητη.το δινει βλαβη σε οτε η στον παροχο για συνακροασεις και αν ξερει το αλλο νουμερο ακομα καλυτερα.το φτιαχνει ο οτε χωρις παρατραγουδα.αν δεν το κανει συνεχεια απλα το δινεις για περιοδικες συνακροασεις.το αν θα ακους το αλλο ατομο το αν θα εχεις διπλο τονο η αν θα εχει ο ενας το νοημερο του αλλου εξαρτατε τι εχει γινει εξω τι καλωδια ακουμπανε.κτλ

ιδιο νουμερο οχι δεν εχουν.καλωδιακο ειναι το θεμα και στο 99,9 στο κομματι του οτε

34 minutes ago, Fubar.gr said:

Γενικά, οι συνακροάσεις είναι φαινόμενο του μακρυνού παρελθόντος, δεκαετία '80 επι Τομπρα για όσους θυμούνται, που είχαν αναλογικά κέντρα με μηχανικές επαφές. Με τις ψηφιακές γραμμές είναι πολύ πιο δύσκολο να γίνουν και πρακτικά αδύνατον αν η γραμμή είναι VoIP.

Αν έχουν μπλεχτεί τα καλώδια σε κάποιο σημείο, εκτός της συνακρόασης θα έχουν και οι δύο πολύ σοβαρό πρόβλημα με το internet και θα φαίνεται στα κεντρικά σαν βραχυκύκλωμα.

Αλλη πιθανότητα είναι να έχουν και οι δύο παλιού τύπου ασύρματο τηλέφωνο, οπότε οι παρεμβολές να γίνονται εκεί και όχι στα καλώδια του ΟΤΕ.

Σε κάθε περίπτωση, ο @poulinos είναι ο ειδικός, οπότε ας μας πεί τη γνώμη του.

το κακο με το voip  ειναι οτι πολλοι γυρνανε την voip τηλεφωνια πισω στο σπλιττερ σαν να ειναι tdm με αποτελεσμα αν καποιος παει κατανεμητη και βαλει τηλεφωνο να εχει καονικα οποτε παλι μπορουν να γινουν θεματα.βεβαια φτανεις μεχρι kv αφου δεν εχεις κεντρικο ζευγαρι

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 3/17/2018 στις 7:07 ΜΜ, Pireotis88 είπε

Οταν μιλάω με ενα συγκεκριμένο νούμερο συγγενή μου , ακούω και μια κυρία απο μέσα να μιλάει ,να παιρνει τηλ κ.ο.κ. Ενιοτε μας ακουει και αυτη

. Υπάρχει περίπτωση να έχουν 2 το ιδιο νούμερο???. Ενημερωτικα ο συγγενης μου το εχει 1 χρονο το τηλεφωνο ,δεν ειναι απο ΟΤΕ αλλα απο αλλο παροχο. Βέβαια οταν καλώ εγω το συγγενη μου βγαίνει ο συγγενης μου και οχι η αλλη κυρια

Μπορει να το εχουν δώσει 2 φορές το ιδιο νούμερο

Η διαδικασία πάντως που πρέπει να ακολουθήσεις είναι αυτή ακριβώς που περιγράφει ο Vasilius.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...