Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θέλω να αγοράσω ένα σύστημα NAS γύρω στα 200-250€ και θα ήθελα την γνώμη σας τι να προσέξω και τι όχι.

Δεν τον καίγομαι να τον αγοράσω τώρα, μπορώ να περιμένω κάποια προσφορά αν γνωρίζει κάποιος πότε βγαίνουν τα καινούρια μοντέλα,

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάχνοντας για nas καιρό τώρα κατέληξα ότι από Ελλάδα δεν παίρνεις. Προσφορά δεν παίζει σχεδόν ποτέ, τιμές συνήθως κουκουρούκου... Μια θυμάμαι από public αν δεν κάνω λάθος κάποια στιγμή... Αντιθέτως από amazon ευρωπαϊκά υπάρχουν κατά καιρούς εξαιρετικές προσφορές... Στα λεφτά που δίνεις κοιτάς qnap ή synology με 2 disk bays...

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 19/3/2018 στις 3:02 ΜΜ, dimoskoutr είπε

Ψάχνοντας για nas καιρό τώρα κατέληξα ότι από Ελλάδα δεν παίρνεις. Προσφορά δεν παίζει σχεδόν ποτέ, τιμές συνήθως κουκουρούκου... Μια θυμάμαι από public αν δεν κάνω λάθος κάποια στιγμή... Αντιθέτως από amazon ευρωπαϊκά υπάρχουν κατά καιρούς εξαιρετικές προσφορές... Στα λεφτά που δίνεις κοιτάς qnap ή synology με 2 disk bays...

Qnap?? Είμαι λίγο άσχετος με το θέμα, αλλά θα το ψάξω.

Για synology κοιτούσα να πάρω DS118 αλλά όταν λες με 2 disk bays?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Synology 218 ας πούμε.... Το πρώτο νούμερο κοιτάς να είναι το 2... Δείχνει ότι μέσα παίρνει 2 δίσκους... Ομοίως και από qnap.

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 20/3/2018 στις 8:44 ΜΜ, dimoskoutr είπε

Synology 218 ας πούμε.... Το πρώτο νούμερο κοιτάς να είναι το 2... Δείχνει ότι μέσα παίρνει 2 δίσκους... Ομοίως και από qnap.

Ωραία, σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Προσωπική μου άποψη να πας με Synology. Έχουμε και από τα 2 στην εταιρεία αλλά το Qnap μας βγάζει συνεχώς θεματάκια ενώ ο synology από την πρώτη μέρα λειτουργεί άψογα. Και τα 2 όμως έχουν πάνω 4 δίσκους. Δεν νομίζω να έχει κάποια διαφορά σε θέμα software όμως με τους 2πλούς.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο μηχάνημα που ταυτόχρονα να είναι και torrent client?

Δηλαδή να κατεβάζω torrent μέσα από το NAS με κάποιο download πρόγραμμα και ταυτόχρονα να κάνει seed?

Δημοσ.

Η synology έχει νομίζω πρόγραμμα για να κατεβάζεις torrents αλλά δεν το έχω εγκαταστήσει να το δοκιμάσω...

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...