lactate Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Σόρυ αν είναι μακρύ το κείμενο ή αν δεν είναι το σωστό section αλλα ελπιζω οτι εδω θα το δουν περισσότεροι. Το mac μου ξαφνικα άρχισε να τυπώνει μόνο με κεφαλαία μη αφήνοντας με να βάλω τον κωδικό μου. Ανοίγοντας το σε safe mode διαπίστωσα ότι 3 πλήκτρα δε πατιόντουσαν καν, ότι όλα έγραφαν με κεφαλαία και ότι κάποια πλήκτρα τύπωναν άλλο γράμματα από αυτά που έπρεπε. Επειδή δεν είχα ξανακάνει ποτέ φορματ παρότι το έχω 4 χρόνια και δεν είχα και κάποιο αρχείο που να με ένοιαζε έκανα φορματ και έσβησα ολο το σκληρό. Όμως μετά την επιλογή για reinstall mac os που είχε το οποίο και καστεβάζει κανονικά από το ίντερνετ μετά πάει σε μια οθόνη με ένα μήλο την κλασική και πάνω που πάει να φορτώσει στη μαύρη οθόνη βγαίνει το DOS, σβήνει ξανανοίγει ξανά το DOS και αν δεν το κλείσω με το κουμπί θα συνεχίσει έτσι για πάντα. Τι μπορώ να κάνω;
ignome4 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ποια έκδοση του λειτουργικού έτρεχες? Επίσης είχεs ποτε Windows σε boot camp? Κανε άλλη μια προσπάθεια να ξανά κανεις install δες και οδηγίες εδώ https://support.apple.com/en-us/HT204904 Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2018 από ignome4
lactate Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 το sierra ειχα αλλα εχω καιρο να κανω ενημερωση. οχι δεν ειχα ποτε windows se boot camp. σκεφτομαι να το παω σε τεχνικο αλλα φοβαμαι γιατι εχω κωδικους για τα παντα μεσα. εχω κανει φορματ αλλα και παλι δεν ξερω. επισης δεν εχω ιδεα ποσο θα κοστισει. το κανω παλι εγκατασταση αλλα ειμαι σιγουρος οτι δε θα πιασει ουτε αυτη τη φορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα