Προς το περιεχόμενο

Android smartphone 180-200€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε,  είμαι σε αναζήτηση καινούργιας συσκευής. Αυτή που έχω τώρα (Moto G2) με 1GB ram αγκωμαχεί να βγάλει τη μέρα ακόμα και για απλά πραγματα.

Χρησιμοποιώντας τη φόρμα απο το sticky: 

1) Το ποσό που διαθέτουμε: γύρω στα 180, 200 max
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): kindle, facebook, maps/gps, camera, hangouts, viber.....
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5, να εχει ωραια χρώματα
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): fingerprint scanner would be nice 
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ποιοτητα ευπρόσδεκτη
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; ναι, οπωσδήποτε (ο πάροχος της σταθερης μου δινει 1GB καθε μήνα, οποτε χρειαζονται και οι 2 sim)!
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; δε θα μπαινοβγαίνουν, οποτε αδιαφορο (πρεπει να παιρνει sd παντως)
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; δεν ξερω τι σημαινει 800αρα μπαντα αλλα οσο λιγοτερες καστομιες τοσο το καλυτερο......
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι εκτος και αν η διαφορα στη τιμη ειναι μεγαλη
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι, να αντεχει τουλαχιστον μια μερα με causal χρηση..
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; αν η διαφορα στη τιμη ειναι μεγαλη και η αγορα ασφαλης το συζητω (αλλα εχω κακη εμπειρια απο το εξωτερικο)....
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινουργιο

Γενικα δεν ειμαι ατομο που αλλαζει κινητο καθε 3 και λιγο (το τωρινο το εχω 3μιση χρόνια) οποτε θελω κατι σχετικά αξιόπιστο (όσο αυτο γίνεται σε αυτα τα λεφτά)

Συσκευες που έχω δει ως τώρα:

https://www.skroutz.gr/s/11159597/Asus-ZenFone-3-Max-ZC553KL-32GB.html

http://www.e-lenovo.gr/lenovo-moto-g5s-5-2-fhd-4g-lte-dualsim-fine-gold-377682864.html

https://www.skroutz.gr/s/10183106/Huawei-Honor-6X-3GB-32GB.html#

Ευχαριστώ για τη βοήθεια

Δημοσ.

xiaomi M1A1 global edition... οποια απο τις 2 ακδοσεις θελεις αναλογα το πορτοφολι 4/32 και 4/64

huawei p10 lite dual... οποια απο τις 2 ακδοσεις θελεις αναλογα το πορτοφολι υπαρχει 3/32 και 4/32

και ΑΝ γινει κατι και πεσει λιγο το budget... εισαι εδω

huawei p9 lite dual

redmi note 4 snapdragon

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, georgemarios είπε

Χαίρετε,  είμαι σε αναζήτηση καινούργιας συσκευής. Αυτή που έχω τώρα (Moto G2) με 1GB ram αγκωμαχεί να βγάλει τη μέρα ακόμα και για απλά πραγματα.

Χρησιμοποιώντας τη φόρμα απο το sticky: 

1) Το ποσό που διαθέτουμε: γύρω στα 180, 200 max
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): kindle, facebook, maps/gps, camera, hangouts, viber.....
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5, να εχει ωραια χρώματα
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): fingerprint scanner would be nice 
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ποιοτητα ευπρόσδεκτη
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; ναι, οπωσδήποτε (ο πάροχος της σταθερης μου δινει 1GB καθε μήνα, οποτε χρειαζονται και οι 2 sim)!
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; δε θα μπαινοβγαίνουν, οποτε αδιαφορο (πρεπει να παιρνει sd παντως)
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; δεν ξερω τι σημαινει 800αρα μπαντα αλλα οσο λιγοτερες καστομιες τοσο το καλυτερο......
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι εκτος και αν η διαφορα στη τιμη ειναι μεγαλη
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι, να αντεχει τουλαχιστον μια μερα με causal χρηση..
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; αν η διαφορα στη τιμη ειναι μεγαλη και η αγορα ασφαλης το συζητω (αλλα εχω κακη εμπειρια απο το εξωτερικο)....
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινουργιο

Γενικα δεν ειμαι ατομο που αλλαζει κινητο καθε 3 και λιγο (το τωρινο το εχω 3μιση χρόνια) οποτε θελω κατι σχετικά αξιόπιστο (όσο αυτο γίνεται σε αυτα τα λεφτά)

Συσκευες που έχω δει ως τώρα:

https://www.skroutz.gr/s/11159597/Asus-ZenFone-3-Max-ZC553KL-32GB.html

http://www.e-lenovo.gr/lenovo-moto-g5s-5-2-fhd-4g-lte-dualsim-fine-gold-377682864.html

https://www.skroutz.gr/s/10183106/Huawei-Honor-6X-3GB-32GB.html#

Ευχαριστώ για τη βοήθεια

Εγώ θα σου πω το moto γιατί θα "πατήσω" στην ερώτηση που θες dual και στην ξεχωριστή θύρα sd.

Έχει επίσης stock android ,2 χρόνια εγγύηση (που δεν έχει το miA1),gorilla glass 3,έχει πάρει Android Oreo και αν δεν σε πειράζει το χρώμα σε gold μπορείς να το βρεις στα 149,90€

http://www.e-lenovo.gr/lenovo-moto-g5s-5-2-fhd-4g-lte-dualsim-fine-gold.html

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το moto g5s ΔΕΝ έχει χωριστή θύρα SD...ούτε OREO έχει πάρει (ακόμα)...

Επεξ/σία από skoulas
Δημοσ.
4 ώρες πριν, skoulas είπε

Το moto g5s ΔΕΝ έχει χωριστή θύρα SD...ούτε OREO έχει πάρει (ακόμα)...

Έρχεται με Nougat και με το που το ανοίξεις σου έρχεται αναβάθμιση σε Oreo.....

Επίσης στην sd που λες δεν λέει κάπου 

Card slot

microSD, up to 256 GB (uses SIM 2 slot)

που όντως χρησιμοποιείς την δεύτερη slot 

Αλλά λέει όμως αυτο

Card slot

microSD, up to 256 GB

Που σημαίνει ότι έχει ξεχωριστή θύρα χωρίς να θυσιάσει κάποια slot

Δημοσ.
17 ώρες πριν, saruman123 είπε

Έρχεται με Nougat και με το που το ανοίξεις σου έρχεται αναβάθμιση σε Oreo.....

Επίσης στην sd που λες δεν λέει κάπου 

Card slot

microSD, up to 256 GB (uses SIM 2 slot)

που όντως χρησιμοποιείς την δεύτερη slot 

Αλλά λέει όμως αυτο

Card slot

microSD, up to 256 GB

Που σημαίνει ότι έχει ξεχωριστή θύρα χωρίς να θυσιάσει κάποια slot

Το κινητό το έχει η γυναίκα μου...οπότε ότι λέω το έχω δει στο κινητό όχι σε site κινητών...

Είχαμε μιλήσει με pm ζητώντας συμβουλή για το τι κινητο να της πάρω...

Δημοσ.
6 ώρες πριν, skoulas είπε

Το κινητό το έχει η γυναίκα μου...οπότε ότι λέω το έχω δει στο κινητό όχι σε site κινητών...

Είχαμε μιλήσει με pm ζητώντας συμβουλή για το τι κινητο να της πάρω...

Να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι γιατί όπως καταλαβαίνεις μιλάω με αρκετούς, παρόλα αυτά πάω πάσο αφού το έχεις......με βάση gsmarena και γω το είπα.

Όπως επίσης ξέρω για το plus που όντως τα έχει αυτά που λέω.

Τώρα αυτό πως δεν τα έχει........

Δημοσ.

Εγω δεν καταλαβα,λεει οτι κοιταζει κινητο 5 ιντσων και οσα εχει αναφερει ειναι ολα πανω απο 5 ιντσες :D

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Fulgore είπε

Εγω δεν καταλαβα,λεει οτι κοιταζει κινητο 5 ιντσων και οσα εχει αναφερει ειναι ολα πανω απο 5 ιντσες :D

τι 5 ,τι 5μιση τι 6 λογικα θα κανει καποια υποχωρηση χαριν χαρακτηριστικων...

Δημοσ.
8 ώρες πριν, kayato είπε

τι 5 ,τι 5μιση τι 6 λογικα θα κανει καποια υποχωρηση χαριν χαρακτηριστικων...

E αυτό, εννοούσα 5 μινιμουμ......

Δημοσ.

Λοιπόν το παρέλαβα το κινητό.

Εχει υποδοχη για SIM1+SIM2 ή SIM1+SD (όχι dual sim + sd ταυτόχρονα). Επίσης, μετα από όλες τις αναβαθμίσεις, εχει android 7.1.1 (nougat?) 

Αν εξαιρέσεις αυτή την ατέλεια, η πρωτη μου εντυπωση για τα λεφτα που έδωσα (149) είναι αρκετα καλη. Ωραια οθονη με ζωηρα χρώματα, γρηγορη αποκριση, μια χαρα. Θα δουμε τώρα με τη καθημερινη χρήση πως θα παει. Αν θελει κανεις να ρωτησει κατι για το κινητο πολυ ευχαριστως να απαντησω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει και καλη καμερα .Γραφουν σε φορουμ για κινητα ,καλυτερη απο το plus . Το νεο ανδροιντ θα αργησει λενε.

Δοκιμασε και το ακουστικο πως ακουγεται στην κληση .Φιλος το εχει στο μαχ

Επεξ/σία από Diskimpex
Δημοσ.

Μια ερώτηση δεινοσαύρου: το κινητο παίρνει nanoSim, οι δικες μου ειναι microSim. Πρεπει να φτιαξω καινουργιες ή μπορουν να κοπουν οι υπαρχουσες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...