Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Τότε η λύση να αγοράζεις εσύ τα ανταλλακτικά - αναλώσιμα και να του δίνεις μονο εργασία.

Ολα τα συνεργεία έχουν κέρδος απο τα ανταλλακτικά

συμφωνω... αυτο κανω πλεον...

δεν εχω ξαναπαει σε αυτον ακομα να του πω βεβαια τα ανταλλακτικα δικα μου και περασε μου τα, υποπτευομαι οτι θα ξενερωσει και δεν θα δεχτει (ειναι μαλακτικος)...

οποτε μια πρωτης ταξεως ευκαιρια να ξεκοψουμε κιολας απο συγγενολογια :P

• Like 1
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το συνεργειο ειναι λογικο να βγαλει κερδος απο την εργασια του εστω και απο καποια εκπτωση σαν επαγγελματια που εχει για αγορα ανταλλακτικων  και αναλωσιμων.

Να υπερτιμολογει ομως τα αναλωσιμα κλπ ειναι αισχροκερδια .

Ουτε βεβαια καθεται στο skroutz να κανει σγκριση τιμων ...Δεν εχει τον χρονο ουτε να ψαξει ουτε να παει να τα παραγγειλει.Εχουν συγεκριμενους πρμηθευτες.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, opcorsa είπε

δεν εχω ξαναπαει σε αυτον ακομα να του πω βεβαια τα ανταλλακτικα δικα μου και περασε μου τα, υποπτευομαι οτι θα ξενερωσει και δεν θα δεχτει (ειναι μαλακτικος)...

Σε δαγκωσε για τα καλα οταν πηγες για σερβις. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Για αυτο κι εγω ρωτησα γιατι ισως αξιζει πιο πολυ να το πουλησει εστω πολυ φτηνα και να βαλει 2-3 χιλιαρικα και να παρει ενα σε πιο καλη κατασταση .

Πάλι μαζέματα θα θέλει, τουλάχιστον αυτό το ξέρει από την αρχή!

1 ώρα πριν, opcorsa είπε

Μαλακτικός όταν λες;

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, mp123 είπε

Σε δαγκωσε για τα καλα οταν πηγες για σερβις. 

κακο δικο του... εβγαλε -εν γνωση μου- 30/50 ευρω παραπανω και εχασε 2 +2 αμαξια της οικογενειας που κανουν τουλαχιστον σερβις καθε 6 μηνο το καθενα...

who's crazy now?

:devil:

30 λεπτά πριν, zio10 είπε

Πάλι μαζέματα θα θέλει, τουλάχιστον αυτό το ξέρει από την αρχή!

Μαλακτικός όταν λες;

μαλακ     τικος :devil:

ψιλοπεριεργος γενικα

Δημοσ.

Σκέφτηκες την περίπτωση να ήθελε κι ο ξάδερφος να ξεκόψει από τα "συγγενολόγια" επειδή ίσως να του φαίνονταν κάπως "μαλακτικοί" ;

:D

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, nik0laus είπε

Σκέφτηκες την περίπτωση να ήθελε κι ο ξάδερφος να ξεκόψει από τα "συγγενολόγια" επειδή ίσως να του φαίνονταν κάπως "μαλακτικοί" ;

:D

ποτε κανεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε σεις, που το φτάσατε το θέμα;

τα μηχανικά του μέρη  και τα φρένα, λαστοιχα είναι μια χαρά.

σέρβις του κανω πάντα!!!! Όποιος δεν πρόσεξε, γράφω ότι είναι ώρα της τακτικής του συντήρησης και θέλω να κανω μαζί το "λίφτινγκ".

οταν έγραψα «παρατημένο» εννοούσα την εμφάνιση, γιαυτο και έδωσα φωτογραφίες. Αν ήθελα συζήτηση περί του .... τι να το κανω - αν θα το πουλήσω η όχι και τέτοια θα σας ρωτούσα αλλιώς. Εξάλλου εσεις που προτείνετε να το δώσω ας τσιονταρετε κανα χιλιάρικο να πάρω κανένα άλλο.

όλα αυτά που θέλω  να αλλάξω ( εκτός του σέρβιςνομίζω οτι με 500€ πάνω κάτω θα τα καταφέρω 

Επεξ/σία από batman_gardiki
  • Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, batman_gardiki είπε

Γεια σας.
μετά απο 14χρόνια και 8μήνες έχει 170.000χλμ και το έχω πολυ παρατημένο.
δεν με βλέπω να παίρνω άλλο συντομα ή και δια παντώς.
4μελής οικογένεια κάνουμε τα ταξίδια μας και τις δουλειές μας με αυτο γράφοντας περιπου 10.000χλμ την χρονιά (δηλαδή ~30χλμ την ημέρα).
τώρα ειναι η ωρα του για τακτική συντήρηση και λέω να κάνω γενικότερο λιφτινγκ.

σε πρωτη φάση θέλω να διορθώσω το εσωτερικό...
α.αλλαγή πατάκια, καλύμματος λεβιέ ταχυτήτων και καθισμάτων,

Αλλαγη καλυμματος λεβιε και αλλαγη πατακια,ναι να τα κανεις.

Για να αλλαξεις ταπετσαριες και σαλονι εχει καποιο κοστος που δεν αξιζει.

β.αλλαγή σαλονιού και χερουλιών ή διόρθωσή τους,

Αυτο δεν εχει καποιο νοημα,στις φωτογραφιες δεν φαινονται σπασμενα απλα εχουν φθορα.

γ.αλλαγή υαλοκαθαριστήρων οι οποιοι να μην τριζουν μετα τον πρωτο μήνα

Οκ και αυτο,εχει χαμηλο κοστος.

δ.αναβάθμιση ήχου (εχω ενα απλό sony με 4 μανάτα ηχεια στις πόρτες και 2 πρόσθετα οβάλ στη μπαγκαζιέρα)

Αυτο ειναι θεμα προσωπικου γουστου,δεν εχει σχεση με συντηρηση

σε 2η φάση, δεν ξέρω πότε, θα χρειαστώ εξωτερικά βαφές και λαμαρινά!

τι λέτε; τι προτάσεις μπορώ να έχω κυριως για τα β, γ, δ ;;;;
τι αξίζει να κάνω;

Τα βασικα τα εχεις κοιταξει;

Ψαλιδια,Ιμιαξονια,Φουσκες,Ιμιπαρα,Ακρομπαρα,Ζαμφορ,Συνεμπλοκ,Αμορτισερ,Εξατμιση,Ιμαντες,Μπουζι,Φιλτρο Αερος

IMG_5148.jpgIMG_5154.jpg IMG_5160.jpg IMG_5161a.jpg IMG_5162.jpg  IMG_5164.jpg IMG_5165.jpg IMG_5155a.jpgIMG_5166.jpgIMG_5156a.jpg IMG_5167.jpg IMG_5168.jpg IMG_5169.jpg IMG_5170.jpg IMG_5171.jpg  IMG_5173a.jpg IMG_5174a.jpg IMG_5175.jpg

1 λεπτό πριν, XronisR είπε

Τα βασικα τα εχεις κοιταξει;

Ψαλιδια,Ιμιαξονια,Φουσκες,Ιμιπαρα,Ακρομπαρα,Ζαμφορ,Συνεμπλοκ,Αμορτισερ,Εξατμιση,Ιμαντες,Μπουζι,Φιλτρο Αερος

Δημοσ.
39 minutes ago, batman_gardiki said:

σέρβις του κανω πάντα!!!! Όποιος δεν πρόσεξε, γράφω ότι είναι ώρα της τακτικής του συντήρησης και θέλω να κανω μαζί το "λίφτινγκ".

οταν έγραψα «παρατημένο» εννοούσα την εμφάνιση, γιαυτο και έδωσα φωτογραφίες. Αν ήθελα συζήτηση περί του .... τι να το κανω - αν θα το πουλήσω η όχι και τέτοια θα σας ρωτούσα αλλιώς. Εξάλλου εσεις που προτείνετε να το δώσω ας τσιονταρετε κανα χιλιάρικο να πάρω κανένα άλλο.

όλα αυτά που θέλω  να αλλάξω ( εκτός του σέρβιςνομίζω οτι με 500€ πάνω κάτω θα τα καταφέρω 

Καλως η κακως το αμαξι σου στην κατασταση που βρισκεται δεν αξιζει να του ριξεις χρηματα ποσο μαλλον για λογους εμφανισης. Να πω οτι ηταν καμια σπεσιαλ εκδοση ή κανενα ακριβο αμαξι γενικως, να ελεγα να το συμαζεψεις. Τωρα το ιμπιζακι 15ετιας τα εφαγε τα ψωμια του και το μονο για το οποιο πρεπει να νοιαζεσαι ειναι να συνεχιζει να κανει τη δουλεια του. Την εμφανιση ασε την και κρατα τα λεφτα στην ακρη. Εξαλλου δεν μιλαμε και για τερας αξιοπιστιας σε μοτερ και ηλεκτρονικα, οποτε κρατα να 'χεις να φτιαχνεις τυχον προβληματα.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, batman_gardiki είπε

Και εγώ θα σου έλεγα άσε τα πολλά έξοδα για την εμφάνιση και επικεντρώσου στα μηχανικά να είναι εντάξει.Εγώ αυτό κάνω.Βάλε του καλύματάκια (17-18 ευρώ από lidl) αν η ταπετσαρία είναι χάλια,πατάκια το ίδιο με 15 ευρώ (μην πάρεις τα φτηνά γιατί είναι μάπα) πάρε καθαριστήρες σιλικόνης από τον κινέζο με 1 ευρώ τον ένα (εγώ από κει βάζω και μια χαρά καθαρίζουν) και απλά φτιάχτου το λεβιέ γιατί είναι βασικός για την ασφάλεια.

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε

Καλως η κακως το αμαξι σου στην κατασταση που βρισκεται δεν αξιζει να του ριξεις χρηματα ποσο μαλλον για λογους εμφανισης. Να πω οτι ηταν καμια σπεσιαλ εκδοση ή κανενα ακριβο αμαξι γενικως, να ελεγα να το συμαζεψεις. Τωρα το ιμπιζακι 15ετιας τα εφαγε τα ψωμια του και το μονο για το οποιο πρεπει να νοιαζεσαι ειναι να συνεχιζει να κανει τη δουλεια του. Την εμφανιση ασε την και κρατα τα λεφτα στην ακρη. Εξαλλου δεν μιλαμε και για τερας αξιοπιστιας σε μοτερ και ηλεκτρονικα, οποτε κρατα να 'χεις να φτιαχνεις τυχον προβληματα.

υπονοεις κατι για την αξιοπιστια του γκρουπ τυπε :wub:

Δημοσ.

Αν μπορεί να κάνει κάποια πράγματα με λίγα λεφτά ας τα κάνει, αυτό το αμάξι έχει και θέλει να είναι πιο προσεγμένο και όμορφο.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, opcorsa είπε

υπονοεις κατι για την αξιοπιστια του γκρουπ τυπε :wub:

Εγω καταλαβενω πως ο τυπος δεν υπονοει τιποτα. Απεναντιας λεει πως μπραβο που ακομα κινητε το 15ετιας ibiza. Εγω το επομενο αυτοκινητο μου θα ειναι group vag. :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, mp123 είπε

. Εγω το επομενο αυτοκινητο μου θα ειναι group vag. :P

<καλαμπουρι mode on>

Αμα σου αρέσουν τα τηγανητά φαγητά λογικό είναι να θελεις να αγοράσεις μια φριτεζα :D:D:D

Όσον αφορά τον φίλο με το Ιμπιζα , από ότι λέει  φαίνεται ότι προσέχει το "αξιόμαχον" του οχήματος

Αφού πρόκειται να το κρατήσει, πιστεύω ένα σετ καλύματα και πατάκια  καλής ποιότητας θα κάνουν πιο ευχάριστη τη "συμβίωση" με το αυτοκίνητό του , όσον αφορά το κάλυμα του λεβιέ μπορει να βρει σε μτχ ή να το βγάλει και να ράψει ένα άλλο , για τα μακτρα των υαλοκαθαριστήρων δυστυχώς λόγω καιρικών συνθηκών στην Ελλάδα ξεραίνονται γρήγορα και τρίζουν , τα πιο ακριβά κρατάνε περισσότερο αλλά τελικά σου έρχεται μία η άλλη επίσης ένας δευτερος λόγος που τρίζουν είναι και το όχι απόλυτα καθαρό τζάμι. Για τον ήχο δεν γνωρίζω πολλά ώστε να κάνω κάποια πρόταση  καθώς ποτέ δε με απασχόλησε ιδιαίτερα πέραν από το απλά να υπάρχει μια μουσική να παίζει.

Επεξ/σία από nik0laus
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...