batman_gardiki Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Γεια σας. μετά απο 14χρόνια και 8μήνες έχει 170.000χλμ και το έχω πολυ παρατημένο. δεν με βλέπω να παίρνω άλλο συντομα ή και δια παντώς. 4μελής οικογένεια κάνουμε τα ταξίδια μας και τις δουλειές μας με αυτο γράφοντας περιπου 10.000χλμ την χρονιά (δηλαδή ~30χλμ την ημέρα). τώρα ειναι η ωρα του για τακτική συντήρηση και λέω να κάνω γενικότερο λιφτινγκ. σε πρωτη φάση θέλω να διορθώσω το εσωτερικό... α.αλλαγή πατάκια, καλύμματος λεβιέ ταχυτήτων και καθισμάτων, β.αλλαγή σαλονιού και χερουλιών ή διόρθωσή τους, γ.αλλαγή υαλοκαθαριστήρων οι οποιοι να μην τριζουν μετα τον πρωτο μήνα δ.αναβάθμιση ήχου (εχω ενα απλό sony με 4 μανάτα ηχεια στις πόρτες και 2 πρόσθετα οβάλ στη μπαγκαζιέρα) σε 2η φάση, δεν ξέρω πότε, θα χρειαστώ εξωτερικά βαφές και λαμαρινά! τι λέτε; τι προτάσεις μπορώ να έχω κυριως για τα β, γ, δ ;;;; τι αξίζει να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Εχεις υπολογισει ποσο θα σου κοστισουν ολα αυτα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 για εμενα προσεξε το μηχανικα... λαδια, βαλβολινες, ολα τα φιλτρα και τα υγρα... τουλαχιστον να ναι καλοσυντηρημενο... θελει πολλα μαζεματα και δεν αξιζει το εμφανησιακο 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Τα μηχανικά του μέρη σε τι κατάσταση είναι; Εφόσον μπαίνει η οικογένεια πρέπει να είναι 100% ασφαλές. Για παράδειγμα αναρτήσεις-φρένα-ελαστικά σε τι κατάσταση είναι; Υπάρχει κατάστημα στο Κορωπί που έχει για Vag Group αρκετά πράγματα (κάντου ένα τηλέφωνο) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, opcorsa είπε για εμενα προσεξε το μηχανικα... λαδια, βαλβολινες, ολα τα φιλτρα και τα υγρα... τουλαχιστον να ναι καλοσυντηρημενο... θελει πολλα μαζεματα και δεν αξιζει το εμφανησιακο Για αυτο κι εγω ρωτησα γιατι ισως αξιζει πιο πολυ να το πουλησει εστω πολυ φτηνα και να βαλει 2-3 χιλιαρικα και να παρει ενα σε πιο καλη κατασταση . Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2018 από Γιάννης Platano 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιαούρτι Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 αυτοκίνητο που αν το πουλήσεις άντε να πιάσει 2000€ και κάθεσαι και ασχολείσαι με το να του βάλεις εξτρά για τον ήχο. προφανώς όταν θα παίρνει τις στροφές και θα τρίζει ολόκληρο να μην ακούγεται το τρίξιμο. ρε φίλε πλάκα μας κάνεις δεν αξίζει να ασχοληθείς. κοίτα να είναι σωστό μηχανικά όπως σου είπανε και άσε τ άλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 ευκολα του αλλαζεις ιμαντες τροχαλιες και ολα τα φιλτρα, ολα τα λαδια ολα τα υγρα και μπουζι με 250 ευρω..και εχεις καινουργιο αμαξι... προφανως θα αγορασεις ονλινε τα ανταλλακτικα και οχι απο απατεωνα σε συνεργειο..εκει θα πας να στα περασουν μονο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, opcorsa είπε ευκολα του αλλαζεις ιμαντες τροχαλιες και ολα τα φιλτρα, ολα τα λαδια ολα τα υγρα και μπουζι με 250 ευρω..και εχεις καινουργιο αμαξι... προφανως θα αγορασεις ονλινε τα ανταλλακτικα και οχι απο απατεωνα σε συνεργειο..εκει θα πας να στα περασουν μονο Αν ομως ο μαστορας σου πει οτι δεν κανουν για ευνοητους λογους ή δεν αποκλειεται και οντως καποιο να μην κανει αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αν ομως ο μαστορας σου πει οτι δεν κανουν για ευνοητους λογους ή δεν αποκλειεται και οντως καποιο να μην κανει αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας. ναι αλλα αν ξερεις να ψαχνεις ειναι το μονο ευκολο... χαρακτηρηστικα δινω τιμες ανταλλακτικων απο ονλινε σε σχεση με συνεργειο που ειναι και ξαδερφος μου (παναθεμα τον ) φιλτρο καμπινας συνεργειο 18- ονλινε 5 μισι φιλτρο αερα 12 - ονλινε 5 λαδι 12 μισι ευρω το λιτρο- ονλινε 7 (το ιδιο ακριβως μπουκαλι) δεν περιγραφω αλλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, opcorsa είπε χαρακτηρηστικα δινω τιμες ανταλλακτικων απο ονλινε σε σχεση με συνεργειο που ειναι και ξαδερφος μου (παναθεμα τον ) Βσικη αιτια...Μιλαω κι εγω εκ πειρας !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr V Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 αλλαξε μονο το πλαστικο στο λεβιε των ταχυτητων και service στα μηχανικα μερη... δεν αξιζει παραπανω λεφτα...σε 5-6 χρονια θα παρακαλας να στο παρουν για αποσυρση... αυτοκινητο μετα την 20ετια θελει αλλαγη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Mr V είπε αυτοκινητο μετα την 20ετια θελει αλλαγη... Ο κανονας αυτος ειναι αλλα αν το προσεχεις και δεν εχει πολλα χλμ στην πλατη του μπορει και παραπανω ... Εχω το Honda CRV του 2008 (κλεινει 10ετια) αλλα μονο με 82.000 χλμ Αν συνεχισω να το προσεχω πιστευω θα βγαλει παραπανω απο αλλα τοσα χρονια . Εχει σημασία βέβαια και το αμάξι και η αξία του και η ποιοτητα κατασκευης. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2018 από Γιάννης Platano 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 28 λεπτά πριν, opcorsa είπε ναι αλλα αν ξερεις να ψαχνεις ειναι το μονο ευκολο... χαρακτηρηστικα δινω τιμες ανταλλακτικων απο ονλινε σε σχεση με συνεργειο που ειναι και ξαδερφος μου (παναθεμα τον ) φιλτρο καμπινας συνεργειο 18- ονλινε 5 μισι φιλτρο αερα 12 - ονλινε 5 λαδι 12 μισι ευρω το λιτρο- ονλινε 7 (το ιδιο ακριβως μπουκαλι) δεν περιγραφω αλλο Ωραία είναι ξαδελφός σου, αλλά είσαι λάθος. Και αυτός θέλει να έχει 1 κέρδος. Δηλαδή να μπαίνει μέσα συνέχεια; Να πείς να σου κάνει καλύτερη τιμή στην εργασία το καταλαβαίνω. Είναι αναλόγως τη συμφωνία που θα κάνεις εξ αρχής Εγω αγοράζω τα ανταλλακτικά και οτι θέλει μόνο για την εργασία. Παλιότερα είχα χρόνο και τα άλλαζα μόνος μου (λάδια-φίλτρα) , τώρα δεν εχώ. Το βασικότερο είναι να είναι έντιμος και να υπάρχει συννενόηση με το πελάτη. Πολλοί δεν γνωρίζουν , και δέν πρέπει να τους βλέπουν μόνο ως μια τσέπη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 6 λεπτά πριν, meletis_m είπε Ωραία είναι ξαδελφός σου, αλλά είσαι λάθος. Και αυτός θέλει να έχει 1 κέρδος. Δηλαδή να μπαίνει μέσα συνέχεια; Να πείς να σου κάνει καλύτερη τιμή στην εργασία το καταλαβαίνω. Είναι αναλόγως τη συμφωνία που θα κάνεις εξ αρχής Εγω αγοράζω τα ανταλλακτικά και οτι θέλει μόνο για την εργασία. Παλιότερα είχα χρόνο και τα άλλαζα μόνος μου (λάδια-φίλτρα) , τώρα δεν εχώ. Το βασικότερο είναι να είναι έντιμος και να υπάρχει συννενόηση με το πελάτη. Πολλοί δεν γνωρίζουν , και δέν πρέπει να τους βλέπουν μόνο ως μια τσέπη. δεν το λεω επειδη ειναι ξαδερφος, ειμαι κατα του να βγαζουν λεφτα απο τα παντα οι μηχανικοι..γιαυτο πλεον αγοραζω τα παντα εγω μονος μου... δηλαδη κατσε, σε ενα απλο σερβις θα βγαλει 10 απο το φιλτρο , 10 -15 καθαρα απο τα λαδια, 5-10 απο τα μπουζι καθαρα επισης, και θα με χρεωσει και 20 ευρω εργασια?? δηλαδη σε ενα 20λεπτο θα βγαλει 50 ευρω καθαρο κερφος και μαυρα ? δηλαδη που να ηταν και γιατρος και να ειχε φαει τα χρονια του στις σπουδες.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, opcorsa είπε δεν το λεω επειδη ειναι ξαδερφος, ειμαι κατα του να βγαζουν λεφτα απο τα παντα οι μηχανικοι..γιαυτο πλεον αγοραζω τα παντα εγω μονος μου... δηλαδη κατσε, σε ενα απλο σερβις θα βγαλει 10 απο το φιλτρο , 10 -15 καθαρα απο τα λαδια, 5-10 απο τα μπουζι καθαρα επισης, και θα με χρεωσει και 20 ευρω εργασια?? δηλαδη σε ενα 20λεπτο θα βγαλει 50 ευρω καθαρο κερφος και μαυρα ? δηλαδη που να ηταν και γιατρος και να ειχε φαει τα χρονια του στις σπουδες.... Τότε η λύση να αγοράζεις εσύ τα ανταλλακτικά - αναλώσιμα και να του δίνεις μονο εργασία. Ολα τα συνεργεία έχουν κέρδος απο τα ανταλλακτικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα