kundi Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 καλησπερα θα ηθελα την εμπειριασ σε αυτο το θεμα ,σκεφτομαι να το κανω ευχαριστω
heavyrain Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 τι ακριβως δηλαδη θες; οπως βλεπεις σε εναν δεκτη ετσι βλεπεις και με τον 2ο, 3ο κτλ που σου δινει το multiroom.
kwstasps Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 μην πληρωνεις αδικα ευρα...βαλε ενα τιβι μποξ android και κοτσαρε του το comsote tv go.
splanis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, kwstasps είπε μην πληρωνεις αδικα ευρα...βαλε ενα τιβι μποξ android και κοτσαρε του το comsote tv go. επειδη εχει ο πατερας μου cosmote tv(μεσω ιντερνετ) στην κρητη μπορω να το κανω αυτο στην αθηνα να βλεπω μεσω android box? (εχω cosmote internet), δεν ξερω καθολου τι παιζει με αυτα τα box, να υποθεσω βαζεις καλωδιο ethernet και hdmi προς την tv , τρέχει android , κατεβαζεις το cosmote go και παιζει στην tv ετσι; πρέπει να είναι στο ίδιο δίκτυο που είναι και το cosmote tv σπίτι ή όπου να ναι; χρεαιζεται να μπει καποια καρτ σιμ μεσα που να ειναι στο ονομα αυτου που θα εχει το cosmote tv? Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2018 από splanis
fysikos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 1ον πρεπει να μην ειναι root το tvbox 2oν πρεπει να κανεις hotspot ενα κινητο με αριθμό που θα ειναι δηλωμενος στο ονομα του συνδρομητή της cosmotetv 3ον συνδεεις το tvbox με το hotspot του κινητου ωστε να γινει η επαλήθευση 4ον ξανασυνδεεσαι στο wifi του σπιτιου 5ον μαλλον ΔΕΝ βλεπεις γιατι δεν επιτρεπει η cosmotetv την συνδεση της συσκευης αναπαραγωγής του ctvgo με την τηλεόραση
splanis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στο σαιτ λένε ότι γίνεται και μέσω υπολογιστή μήπως δεν χρειάζεται τ box? Αυτή η επαλήθευση δεν κατάλαβα πως ακριβώς γίνεται Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2018 από splanis
bekas14 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Υπάρχει εφαρμογή για υπολογιστή, στο ίδιο σπίτι, για δεύτερη συσκευή. Το έχω κάνει, δουλεύει τέλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα