Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι ακριβως δηλαδη θες; οπως βλεπεις σε εναν δεκτη ετσι βλεπεις και με τον 2ο, 3ο κτλ που σου δινει το multiroom.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, kwstasps είπε

μην πληρωνεις αδικα ευρα...βαλε ενα τιβι μποξ android και κοτσαρε του το comsote tv go.

επειδη εχει ο πατερας μου cosmote tv(μεσω ιντερνετ) στην κρητη μπορω να το κανω αυτο στην αθηνα να βλεπω μεσω android box? (εχω cosmote internet), δεν ξερω καθολου τι παιζει με αυτα τα box, να υποθεσω βαζεις καλωδιο ethernet και hdmi προς την tv , τρέχει android , κατεβαζεις το cosmote go και παιζει στην tv ετσι; πρέπει να είναι στο ίδιο δίκτυο που είναι και το cosmote tv σπίτι ή όπου να ναι; χρεαιζεται να μπει καποια καρτ σιμ μεσα που να ειναι στο ονομα αυτου που θα εχει το cosmote tv?

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.

1ον πρεπει να μην ειναι root το tvbox

2oν πρεπει να κανεις hotspot ενα κινητο με αριθμό που θα ειναι δηλωμενος στο ονομα του συνδρομητή της cosmotetv

3ον συνδεεις το tvbox με το hotspot του κινητου ωστε να γινει η επαλήθευση

4ον ξανασυνδεεσαι στο wifi του σπιτιου

5ον μαλλον ΔΕΝ βλεπεις γιατι δεν επιτρεπει η cosmotetv την συνδεση της συσκευης αναπαραγωγής του ctvgo με την τηλεόραση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο σαιτ λένε ότι γίνεται και μέσω υπολογιστή μήπως δεν χρειάζεται τ box? Αυτή η επαλήθευση δεν κατάλαβα πως ακριβώς γίνεται 

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.

Υπάρχει εφαρμογή για υπολογιστή, στο ίδιο σπίτι, για δεύτερη συσκευή. Το έχω κάνει, δουλεύει τέλεια. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...