ELMastas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, k_dinos είπε Εγώ φοβάμαι ότι αν πετύχει το cloud, θα επιστρέψουν οι εποχές με τα ufaδικα αλλά σε home edition. Θα πρέπει να πληρώνουμε 1€ τα 10 λεπτά παιχνιδιού Μακάρι να υπήρχαν τα ουφάδικα,μεγάλη αγάπη για δεκαετίες και πολλές παρέες ατέλειωτα διπλά και πρωταθληματάκια σε διάφορα παιχνίδια...θα πήγαινα καρφωτός αν ξανα άνοιγαν να δω τι παίζει και να θυμηθώ τα παλιά. Στο εξωτερικό βέβαια υπάρχουν σχεδόν σε ολες τις χώρες,μπορεί και εδω να αναβιώσουν αν πχ βάλουν freeplay και είσοδο πχ 5 ευρώ και παίζεις όσο γουστάρεις η με την ώρα πχ για είναι για 3 ώρες κλπ παρόλο το ίντερνετ θα μπορεί να υπάρξει μέλλον και για παλιούς και νέους φαν . Το μόνο βασικό κακό και εμπόδιο είναι πως μάλλον δεν έχει καταργηθεί αυτός ο "απίστευτα βλακώδης" νόμος που έβγαλαν για τα φρουτάκια και πιάνει η μπάλα όλα τα ηλεκτρονικά παιχνίδια ! και χάρη σε αυτό,έχουμε πληρώσει ως τώρα ως χώρα ένα κάρο λεφτά σε πρόστιμα απο την Ε.Ε γιαυτό ! στα παίγνια βγάζουν εκτός των "μηχανικών"γιαυτό υπάρχουν και φλιμπεράκια η παιχνίδια με τιμόνια και πιστόλια κλπ σε mall Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2018 από ELMastas
bahamut_zero Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 αλλο ενα βημα προς τα πισω για το gaming. 1
Akri77 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Καλησπερα... μηπως γνωριζει κανεις το site greek.to ?? μπορω να κανω εγγραφη μονο αν με κανει invite καποιος αλλος...
Retromaniac Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 32 λεπτά πριν, Akri77 είπε Καλησπερα... μηπως γνωριζει κανεις το site greek.to ?? μπορω να κανω εγγραφη μονο αν με κανει invite καποιος αλλος... Τι σχέση έχει αυτό με το νήμα;
DarthGRE Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει οτι το cloud computing έχει ξεφύγει απο το θεωρητικό στάδιο κι έχει αρχίσει ήδη να εφαρμόζεται σε παιχνίδια της Microsoft. Όποιος έχει παίξει ή δει το Sea Of Thieves, σίγουρα έχει προσέξει τα ανεπανάληπτα water physics. Αυτά λοιπόν είναι generated απο τους σέρβερ (ωστε να μπορούν να βλέπουν όλοι ταυτόχρονα τα ίδια κύματα σε ένα instance)και είναι cloud powered, εξ'ού και το απίθανα όμορφο τοπίο. Πλέον, εγώ προσωπικά ξέρω τι να περιμένω και απο το Crackdown αλλα και απο τα υπόλοιπα παιχνίδια που θα μας παρουσιάσει η εταιρεία. Τέλος, εκτός θέματος, καλό θα ηταν κάποια φορά να αξιωθώ να διαβάσω ένα θέμα για το Xbox χωρίς τα συνήθη "αστεία" για τα παιχνίδια. Βεβαίως, είναι αναμενόμενο μέχρι ένα σημείο σε αγορές μεγαλωμένες στις αγκαλιές της Sony να υπάρχει αυτό το κλίμα, αλλα θεωρώ οτι η Microsoft (εν μέσω των αρχικών λαθών της στην εποχή One, για την επιτυχία του 360 δε νομίζω οτι χρειάζεται να σχολιαστεί τίποτα) δεν αξίζει όλο αυτό το κλίμα. Το Xbox One υπολείπεται 3-4 παιχνιδιών απο την κονσόλα της Sony (σαν νέους τίτλους), έχει κάνει τεράστιες προσπάθειες και τα έχει καταφέρει να αντιστρέψει το απίστευτα άσχημο κλίμα της launch χρονιάς. Έφτιαξε την πιο δυνατή κονσόλα της αγοράς με διαφορά, έχει δώσει νέα πνοή και replayability μεσω του backwards compatible σε υπερβολικά πολλά παιχνίδια, δίνει την δυνατότητα να παίζουμε και στο pc τα παιχνίδια που αγοράσαμε στο Xbox με τα λεφτά μας, έβγαλε το game pass που σαν value for money δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο, το άρθρο μιλάει για μια προσπάθεια της εταιρείας να προχωρήσει το gaming ένα βήμα παραπάνω μέσω cloud computing, κι όμως το μοναδικό που βρήκαν χρόνο να γράψουν οι γνωστοί "αστειάτορες" των φόρουμ είναι το κλασσικό "Κάνα παιχνίδι θα βγάλει?". Γιατί? Στις 17/03/2018 στις 1:44 ΜΜ, Rebel21 είπε Μετά από ατελείωτο promotion του backward compatibility και δεκάδες βίντεο με ανθρώπους που προσπαθούν να μας πείσουν πόσο πολύ διασκεδάζουν στο sea of theaves τώρα θα ασχοληθούν με το cloud gaming. Δηλαδή όλα τα παραπάνω αλλά μέσω cloud. Εντωμεταξύ κάποιοι άλλοι έχουν έτοιμα παιχνίδια όπως gow4 και detroid απλά και ωραία. Κρίμα ειλικρινά να έχεις την απόλυτη κονσόλα one x και να φύγει άπατη. Μέχρι να καταλάβει η ms τι έγινε η sony θα έχει παρουσιάσει ένα τερατακι 10-12 teraflops και θα έχει και τουλάχιστον 1 χρόνο προβάδισμα αυτήν την φορά. 10-12 terraflops? Πόσω χρονών είσαι? Αποτυχία το backwards compatibility? Δηλαδή σαν πελάτης μια εταιρείας, θέλεις να μου πεις οτι το να μην θεωρούνται πεταμένα τα λεφτά σου μετα απο 5-6 χρόνια είναι κάτι το περιττό? Έτοιμο παιχνίδι είναι και το Sea of Thieves και το Cuphead. Όσον αφορά το Sea of Thieves και το πόσο fun είναι σαν παιχνίδι, θα μου επιτρέψεις να είμαι σίγουρος για το πόσο καλά πέρασα παίζοντας το στις closed betas, και δεν με ενδιαφέρει ούτε προσπαθώ να πείσω κανέναν για αυτό. Όταν ερωτηθώ όμως ή όταν το συζητάω σε διάφορα φόρουμ που έχουν γίνει ακριβώς για να συζητάμε διάφορα θέματα, δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς θα ήθελες να απαντήσω. Το παιχνίδι μπορεί να μην είναι του γούστου σου, αλλά δεν νομίζω κατα λάθος να έπιασε κορυφή στο Twitch για όσες ημέρες ήταν online. Γιατί τόση κακία ρε φίλε? Για ποιό λόγο σκίζεσαι να μας πείς πόσο μάπα είναι το Xbox? Δεν μπορείς να καταλάβεις οτι μονο με δυνατή Microsoft θα ζοριστεί η Sony και θα γίνει καλύτερη? Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2018 από DarthGRE 3
KilliK Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Στις 3/17/2018 στις 3:57 ΜΜ, ELMastas είπε Μακάρι να υπήρχαν τα ουφάδικα,μεγάλη αγάπη για δεκαετίες και πολλές παρέες ατέλειωτα διπλά και πρωταθληματάκια σε διάφορα παιχνίδια...θα πήγαινα καρφωτός αν ξανα άνοιγαν να δω τι παίζει και να θυμηθώ τα παλιά. Στο εξωτερικό βέβαια υπάρχουν σχεδόν σε ολες τις χώρες,μπορεί και εδω να αναβιώσουν αν πχ βάλουν freeplay και είσοδο πχ 5 ευρώ και παίζεις όσο γουστάρεις η με την ώρα πχ για είναι για 3 ώρες κλπ παρόλο το ίντερνετ θα μπορεί να υπάρξει μέλλον και για παλιούς και νέους φαν . Το μόνο βασικό κακό και εμπόδιο είναι πως μάλλον δεν έχει καταργηθεί αυτός ο "απίστευτα βλακώδης" νόμος που έβγαλαν για τα φρουτάκια και πιάνει η μπάλα όλα τα ηλεκτρονικά παιχνίδια ! και χάρη σε αυτό,έχουμε πληρώσει ως τώρα ως χώρα ένα κάρο λεφτά σε πρόστιμα απο την Ε.Ε γιαυτό ! στα παίγνια βγάζουν εκτός των "μηχανικών"γιαυτό υπάρχουν και φλιμπεράκια η παιχνίδια με τιμόνια και πιστόλια κλπ σε mall τον εχουν καταργησει τον νομο λογω των προστιματων απο την ΕΕ Αναφορά σε κείμενο Το Xbox One υπολείπεται 3-4 παιχνιδιών απο την κονσόλα της Sony (σαν νέους τίτλους), καλα, 3-4 παιχνιδια λιγοτερα ειναι τεραστια διαφορα οταν μιλαμε για αποκλειστικους ΑΑΑ τιτλους. το backward compatibility υπαρχει κυριως επειδη η ειναι φτωχη η βιβλιοθηκη του Οne . καλο το cloud gaming, σημαντικα τα βηματα που εκανε η ΜΣ μετα το αποτυχημενο launch, αλλα πρεπει να αρχισει επιτελους να επενδυει σε δικους της δυνατους τιτλους. η αποφαση της να ξεφορτωθει τα δικα της στουντιο αποδειχθηκε τελειως λανθασμενη, αφου εχει μεινει πισω απο τον ανταγωνισμο στα exclusives.
DarthGRE Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 11 λεπτά πριν, KilliK είπε καλα, 3-4 παιχνιδια λιγοτερα ειναι τεραστια διαφορα οταν μιλαμε για αποκλειστικους ΑΑΑ τιτλους. το backward compatibility υπαρχει κυριως επειδη η ειναι φτωχη η βιβλιοθηκη του Οne . καλο το cloud gaming, σημαντικα τα βηματα που εκανε η ΜΣ μετα το αποτυχημενο launch, αλλα πρεπει να αρχισει επιτελους να επενδυει σε δικους της δυνατους τιτλους. η αποφαση της να ξεφορτωθει τα δικα της στουντιο αποδειχθηκε τελειως λανθασμενη, αφου εχει μεινει πισω απο τον ανταγωνισμο στα exclusives. Δεν αντιλέγω σε μερικά απο τα λεγόμενά σου, και σε άλλα διαφωνώ. Αλλα απο αυτό που λες μέχρι αυτό που γίνεται στα σχόλια κάτω απο οποιοδήποτε άρθρο για το Xbox στα ελληνικά σάιτ, έχει μεγάλη διαφορά.
Rebel21 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, DarthGRE είπε 10-12 terraflops? Πόσω χρονών είσαι? Αποτυχία το backwards compatibility? Δηλαδή σαν πελάτης μια εταιρείας, θέλεις να μου πεις οτι το να μην θεωρούνται πεταμένα τα λεφτά σου μετα απο 5-6 χρόνια είναι κάτι το περιττό? Έτοιμο παιχνίδι είναι και το Sea of Thieves και το Cuphead. Όσον αφορά το Sea of Thieves και το πόσο fun είναι σαν παιχνίδι, θα μου επιτρέψεις να είμαι σίγουρος για το πόσο καλά πέρασα παίζοντας το στις closed betas, και δεν με ενδιαφέρει ούτε προσπαθώ να πείσω κανέναν για αυτό. Όταν ερωτηθώ όμως ή όταν το συζητάω σε διάφορα φόρουμ που έχουν γίνει ακριβώς για να συζητάμε διάφορα θέματα, δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς θα ήθελες να απαντήσω. Το παιχνίδι μπορεί να μην είναι του γούστου σου, αλλά δεν νομίζω κατα λάθος να έπιασε κορυφή στο Twitch για όσες ημέρες ήταν online. Γιατί τόση κακία ρε φίλε? Για ποιό λόγο σκίζεσαι να μας πείς πόσο μάπα είναι το Xbox? Δεν μπορείς να καταλάβεις οτι μονο με δυνατή Microsoft θα ζοριστεί η Sony και θα γίνει καλύτερη? Μάλλον εσύ πρέπει να μας πεις την ηλικία σου γιατί προφανώς δεν καταλαβαίνεις τι γράφουν οι άλλοι. Ειλικρινά πιστεύεις ότι η επόμενη γενιά θα είναι κάτω από 10 tflops? Ποιος είπε αποτυχία το bc? Νομίζω ότι όλοι μας, μαζί τους και εγώ βγάζουν το καπέλο στην ms σε αυτό το κομμάτι. Μακάρι να ακολουθούσε και η Sony. Απλά αυτό δεν αρκεί ούτε είναι σημαντικό ατού όταν προωθείς μία κονσόλα ως την δυνατότερη με νέα ip το Lucky tale. Το hate που ακριβώς το ειδες? Το xbox x είναι μακράν η πιο προσεγμένη κονσόλα που έχει κυκλοφορήσει κατά την άποψή μου. Δεν μιλάω μόνο για δύναμη αλλά γενικά σχεδίαση, ποιότητα κατασκευής κλπ. Δυστυχώς το line up της είναι πολύ αδύναμο και προσωπικά θεωρώ λάθος να σπαταλας ένα από τα δυνατότερα σου χαρτιά (rare) τόσα χρόνια σε έναν τίτλο που δεν έχει τα φόντα να γίνει system seller. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2018 από Rebel21
DarthGRE Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Η ηλικία μου είναι 37. 24 λεπτά πριν, Rebel21 είπε Μάλλον εσύ πρέπει να μας πεις την ηλικία σου γιατί προφανώς δεν καταλαβαίνεις τι γράφουν οι άλλοι. Ειλικρινά πιστεύεις ότι η επόμενη γενιά θα είναι κάτω από 10 tflops? Ποιος είπε αποτυχία το bc? Νομίζω ότι όλοι μας, μαζί τους και εγώ βγάζουν το καπέλο στην ms σε αυτό το κομμάτι. Μακάρι να ακολουθούσε και η Sony. Απλά αυτό δεν αρκεί ούτε είναι σημαντικό ατού όταν προωθείς μία κονσόλα ως την δυνατότερη με νέα ip το Lucky tale. Το hate που ακριβώς το ειδες? Το xbox x είναι μακράν η πιο προσεγμένη κονσόλα που έχει κυκλοφορήσει κατά την άποψή μου. Δεν μιλάω μόνο για δύναμη αλλά γενικά σχεδίαση, ποιότητα κατασκευής κλπ. Δυστυχώς το line up της είναι πολύ αδύναμο και προσωπικά θεωρώ λάθος να σπαταλας ένα από τα δυνατότερα σου χαρτιά (rare) τόσα χρόνια σε έναν τίτλο που δεν έχει τα φόντα να γίνει system seller. Είμαι 37 ετών, και δεν θεωρώ οτι είναι εφικτό εν έτη 2020 η Sony να βγάλει μηχάνημα με 12 tf σε τιμή ανταγωνιστική. Αυτή την στιγμη το PS4 Pro είναι 4.2 tf, νομίζω οτι καταλαβαίνεις τι εννοώ. Τα 10 tf στις κονσλοές θα είναι εφικτά σε τιμή "λογική" οταν τα high tech pc ξεφτιλίσουν τα 20+. Στο προηγούμενο ποστ σου που παρέθεσα, το ύφος σου δεν φαίνεται ακριβώς θετικό και αποθεωτικό για τις υπηρεσίες της MS, οπότε συγχώρεσε με αν δεν το αντιλήφθηκα. Συμφωνώ οτι το Super Lucky Tale δεν είναι system seller, αλλα όταν το Crash ξανακυκλοφόρησε, διαβάζαμε επι εβδομάδες τα ρεκόρ πωλήσεων που έσπαγε. Θα ήθελα πίστεψε με περισσότερο απο εσένα τα line up της MS να ήταν καλύτερο, αλλά απο αυτό μέχρι το "Xbox δεν έχει παιχνίδια" απέχει παρασάγγας. Μεταξύ μας, για εμένα είναι μεγαλύτερη επίδειξη δύναμης τα 3rd party που τρέχουν σαφώς πιο αναβαθμισμένα στο Χ σε σχέση με το Pro, απο το Forza 6 και το οποιοδήποτε αποκλειστικό. Όσον αφορά το θέμα της Rare, η προιστορία των "τύπου παιδικών" τίτλων της μέχρι τώρα, παραπέμπει σε παιχνίδι παρομοίου ύφους. Δεν μπορεί κάποιος να περιμένει απο την Rare ξαφνικά να γίνει εταιρεία με system seller τίτλο διαφορετικού ύφους. Κλείνοντας, ελπίζω στην φετινή Ε3 η MS να ταρακουνήσει τα νερά όσο περισσότερο γίνεται με ανακοινώσεις τίτλων. Παρ'όλα αυτα, είμαι πολύ συγκρατημένα αισιόδοξος οτι θα δούμε πολλά πράγματα, καθώς ο Σπένσερ έχει επανηλημμένα πεί οτι δεν του αρέσει καθόλου (ούτε θέλει να ρισκάρει φιάσκο τύπου Scalebound) να ανακοινώνει τίτλους που θα κυκλοφορήσουν 3-4 χρόνια μετά. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2018 από DarthGRE
KilliK Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, DarthGRE είπε Δεν αντιλέγω σε μερικά απο τα λεγόμενά σου, και σε άλλα διαφωνώ. Αλλα απο αυτό που λες μέχρι αυτό που γίνεται στα σχόλια κάτω απο οποιοδήποτε άρθρο για το Xbox στα ελληνικά σάιτ, έχει μεγάλη διαφορά. δεν ειναι μονο στα ελληνικα φορα. και στα ξενα υπαρχει μια γενικη αντιπαθεια της κοινοτητας προς το ΧΒΧ1 και την ΜΣ η οποια ειναι εν μερει δικαιολογημενη. μετα το αρχικο φιασκο, χρειαστηκε αρκετος χρονος για την ΜΣ να επανορθωσει. αλλα η ζημια εγινε ηδη και η εμπιστοσυνη του κοινου που ειχε χτισει με το 360 χαθηκε. τωρα ειμαστε στο σημερα, εχει πουλησει τις μισες κονσολες απο οτι η Σονυ, ακομη και το Switch δεν ειναι πολυ πισω και ας βγηκε αργοτερα, ενω απο νεους ΑΑΑ τιτλους δεν εχει να επιδειξει σχεδον τιποτα. απο την αλλη βλεπεις τι βγηκε η ερχεται στο PS4 και σου τρεχουν τα σαλια. ε φυσικο ειναι οι μη φανς να απαξιωνουν την κονσολα και την εταιρεια. για να αντιστρεψει το κλιμα, το μονο που χρειαζεται ειανι να φτιαξει αποκλειστικους system sellers τιτλους. και δεν αναφερομαι σε GOW και HALO αλλα σε νεα IP κυριως. στο χερι της ειναι. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2018 από KilliK
freegr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Τώρα όλα τα παιχνίδια δεν θα τρέχουν τοπικά αλλά σε απομακρυσμένους σέρβερ λέμε
ravensin Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 η microsoft το πρωτο που πρεπει να κανει ειναι να αποσυρει και να αποζημιωσει τους αγοραστες για το καινουργιο controller που ειναι χειροτερο του προηγουμενου.Ας αρχισει τα βασικα 1
Retromaniac Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, ravensin είπε η microsoft το πρωτο που πρεπει να κανει ειναι να αποσυρει και να αποζημιωσει τους αγοραστες για το καινουργιο controller που ειναι χειροτερο του προηγουμενου.Ας αρχισει τα βασικα Ποιο είναι χειρότερο; Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2018 από Retromaniac
ravensin Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 οτι βγηκε μετα το 360 ειναι κατασκευαστηκα για τα πανυγηρια ναι μεν εχει καλυτερη αποκριση και τεχνολογιες αλλα η ποιοτητα κατασκευης εχει παει περιπατω τα χρονια ξεθωριαζουν στην χρηση και οι μοχλοι οπως και το lb rb διαλυονται αλλαξα 4 σε 3 μηνες σε σημειο που εφτασαν τα media markt να μου ζητησουν συγνωμη
Retromaniac Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 27 λεπτά πριν, ravensin είπε οτι βγηκε μετα το 360 ειναι κατασκευαστηκα για τα πανυγηρια ναι μεν εχει καλυτερη αποκριση και τεχνολογιες αλλα η ποιοτητα κατασκευης εχει παει περιπατω τα χρονια ξεθωριαζουν στην χρηση και οι μοχλοι οπως και το lb rb διαλυονται αλλαξα 4 σε 3 μηνες σε σημειο που εφτασαν τα media markt να μου ζητησουν συγνωμη Εγώ πάντως έχω το xbox one από τότε που βγήκε. Τα έχει περιποιηθεί ο μικρός κατάλληλα, συνεχείς πτώσεις κτλ και αυτά συνεχίζουν και είναι σκυλιά. Έχω διαφορετική εμπειρία δηλαδή. Αλλά τώρα τι παίζει με παρτίδες κτλ δεν ξέρω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα