Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθω εδω και ωρες να εγκαταστησω τα Win 10 στο Lenovo G50-30 laptop μου. Αυθεντικο ISO μεσω usb θελω να το περασω αλλα δεν γινεται τιποτα. Πρεπει να ρυθμισω κατι στο bios? Η εκανα κατι λαθος με το rufus. Φτανω μεχρι την επιλογη γλωσσας αλλα ενω μου εμφανιζει το παραθυρο δεν μου εμφανιζει ουτε κερσορα ουτε τιποτα, πρεπει να περιμενω; εχει κολλησει; τι συμβαινει;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, micos000 είπε

Δοκίμασες κανένα ποντίκι usb; Με τα πλήκτρα tab, space, enter δεν προχωράει η επιλογή;

Oχι δεν προχωράει απλα καθεται εκει στο Language to install. Εχω δοκιμασει τα παντα

Δημοσ.

Τίποτα παραμενει εκει. Δοκιμασα τα παντα βαζω τα χερια και παταω ολο το πληκτρολογιο δεν αντιδραει με τιποτα

Δημοσ.

Αφού φτάνεις μέχρι την επιλογή γλώσσας τότε το usb μπουτάρει κανονικά και δεν έχεις να ρυθμίσεις κάτι. Θα έλεγα να δοκιμάσεις άλλο usb.

Δημοσ.

Τιποτα παραμενει κολλημενο εκει. Δοκιμασα και με διαφορετικο ISO αλλα τιποτα

6 ώρες πριν, micos000 είπε

Αφού φτάνεις μέχρι την επιλογή γλώσσας τότε το usb μπουτάρει κανονικά και δεν έχεις να ρυθμίσεις κάτι. Θα έλεγα να δοκιμάσεις άλλο usb.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vags είπε

Αν ειναι uefi το bios πρεπει να εχεις κανει disable το fast boot & το secure boot

τιποτα φιλε ουτε και ετσι

Δημοσ.

Στη δεύτερη σελίδα από το λινκ λέει για ένα τρικ που δούλεψε για καποιους

Το μήνυμα 9 συγκεκριμένα

Δημοσ.

To laptop είχε λειτουργικό windows ή ήρθε με linux/freedos; Βασικά το πήρες τώρα ή είχε πριν λειτουργικό και θέλεις να κάνεις format;

Στο bios έχει μια επιλογή για secure boot που πρέπει να απενεργοποιήσεις. Επίσης έχει επιλογή για να αλλάξεις τον τύπου του bios σε legacy.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...