Προς το περιεχόμενο

Πως να μειώσω το χώρο που πιάνει ένα βίντεο στο dvd ώστε να χωρέσω περισσότερα βίντεο σε κάθε δισκακι

kathytherion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, οτι λέει ο τίτλος με λίγα λόγια, πως μπορω να χωρέσω περισσότερα βίντεο σε κάθε DVDs που γράφω; Το δισκάκι ειναι απαραίτητο λόγω απουσίας υπολογιστη και ύπαρξης μονο τηλεόρασης και DVD player , κ ο λόγος που το ψάχνω έτσι ειναι γιατι πρόκειται για πολυ υλικό και δεν θέλω να χαραμίζω πενήντα η εβδομήντα δισκάκια οποτε κάνοντας μια συγχώνευση βίντεο ίσως μειώσω αισθητά τον αριθμό των δίσκων. Θα ήθελα όμως, χωρίς να χω τις τρελές απαιτήσεις, να μη χαλάσω πολυ την ποιότητα του βίντεο. Σίγουρα δεν θα ναι το ίδιο αλλα ίσως κάποιοι παράμετροι να πιάνουν χώρο και να μην έχουν επίδραση στην εικόνα.. Για πείτε καμία ιδέα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάνουν και τα δυο την ίδια δουλειά; Πρέπει να τα χρησιμοποιήσω μαζι η διαλέγω ένα απ τα δυο προγράμματα για να συμπίεση τα βίντεο μου;

παιδια ακούω προτάσεις κι άλλες...

Στις 3/17/2018 στις 9:16 ΠΜ, kathytherion είπε

Κάνουν και τα δυο την ίδια δουλειά; Πρέπει να τα χρησιμοποιήσω μαζι η διαλέγω ένα απ τα δυο προγράμματα για να συμπίεση τα βίντεο μου;

παιδια ακούω προτάσεις κι άλλες...

Και ξεχωριστά τα δουλεύεις .Το ConvertXtoDVD είναι πιο εύκολο για αρχή .

Να πετάξω τι; Αφού θέλω να γραψω κάποιες μεγάλες σειρές για ένα φίλο σε δισκάκια.

δοκιμασα το convert x αλλα δεν βλεπω κάπου να μειώνει το μέγεθος μονο προσχέδιο για δισκάκι φτιάχνει με πολλές ομολογουμένως παραμέτρους και το handbrake δεν υποστηρίζεται απο την υπολογιστη μου... 

Στις 3/20/2018 στις 12:18 ΜΜ, kathytherion είπε

Το κατέβασα αλλα δεν βρήκα κάπου να μπορω να μειώσω το μέγεθος του βίντεο...

Δοκίμασε με αναζήτιση στο internet, να βρείς κάποια έκδοση που έχει ρύθμιση μεγέθους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...