Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας. Θέλω να δημιουργήσω ένα vpn για να έχω πρόσβαση στον κεντρικό μου υπολογιστή με σταθερό IP 192.168.1.3 από ένα laptop με σταθερό IP 192.168.1.8 και έχω router cosmote speedport entry 2i με IP 192.168.1.1. Δεν μπορώ να βρω το WAN PORT RANGE και LAN HOST PORT RANGE. Χρειάζομαι τη βοήθειά σας!!!!!

Χωρίς τίτλο.png

Δημοσ.

Το screenshot και οι ρυθμίσεις στις οποίες αναφέρεσαι αφορούν Port Forwarding (static NAT δηλαδή) και όχι VPN. Όταν λες πρόσβαση στον κεντρικό υπολογιστή σου τι εννοείς? Πρόσβαση σε κοινόχρηστα αρχεία? Remote Desktop? Κάτι άλλο? Από που θέλεις να φτάσεις στο PC? Από το εσωτερικό σου δίκτυο (LAN) ή απομακρυσμένα μέσω internet?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 17/3/2018 στις 7:59 ΜΜ, eliasbats είπε

Το screenshot και οι ρυθμίσεις στις οποίες αναφέρεσαι αφορούν Port Forwarding (static NAT δηλαδή) και όχι VPN. Όταν λες πρόσβαση στον κεντρικό υπολογιστή σου τι εννοείς? Πρόσβαση σε κοινόχρηστα αρχεία? Remote Desktop? Κάτι άλλο? Από που θέλεις να φτάσεις στο PC? Από το εσωτερικό σου δίκτυο (LAN) ή απομακρυσμένα μέσω internet?

Θέλω να έχω πρόσβαση σε αρχεία μιας εφαρμογή από κάποιο άλλο ίντερνετ μέσω λαπτοπ. Αυτό που χρειάζομαι είναι ποιες θήρες θα βάλω στα κενά αυτά και δεν ξέρω πως να τις ανοίξω κ.α. 

Επεξ/σία από vasilis932003
Δημοσ.
  Στις 18/3/2018 στις 10:28 ΜΜ, IKARIWTHS είπε

εχεις στατική ip?

Ναι, και στους δυο υπολογιστές εχω στατικη ip(σε αυτον που θελω να συνδεθω ειναι 192,168,1,3 και αυτος απο τον οποιο θα μπω στον 192,168,1,3 ειναι 192,168,1,8)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι λιγο δυσκολοτερο απο οσο φανταζεσαι και απο τα γραφομενα σου καταλαβαινω οτι δεν εχεις μεγαλη εμπειρια στο θεμα .

Για αρχη να σου πω οτι το καθε δυκτιο εχει τις εσωτερικες ip και την ip με την οποια επικοινωνεί με τον υπόλοιπο κοσμο,αυτη λοιπον η εξωτερικη ip αλλαζει συνεχως.

Ψαξε αναλογα βιντεο στο youtube και εδω ειμαστε.

Επεξ/σία από IKARIWTHS
Δημοσ.
  Στις 19/3/2018 στις 10:27 ΠΜ, IKARIWTHS είπε

Ειναι λιγο δυσκολοτερο απο οσο φανταζεσαι και απο τα γραφομενα σου καταλαβαινω οτι δεν εχεις μεγαλη εμπειρια στο θεμα .

Για αρχη να σου πω οτι το καθε δυκτιο εχει τις εσωτερικες ip και την ip με την οποια επικοινωνεί με τον υπόλοιπο κοσμο,αυτη λοιπον η εξωτερικη ip αλλαζει συνεχως.

Ψαξε αναλογα βιντεο στο youtube και εδω ειμαστε.

πως το κανω αυτο εγω ξερω μονο για την εσωτερικη ip 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...