kallair Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Παιδες θα "ξεθαψω" το θεμα γιατι μαλλον ειναι σχετικό με το προβλημα μου. Εδω και περιπου 4+ μηνες ειμαι σε vodafone 50αρι vdsl και ολα ηταν κομπλε. ξαφνικα την Κυριακη αρχισε να "νεκρωνει" το download ενω ειχα κανονικα full upload speed και ping κανονικα. Με reboot το μοντεμ (zte H267A) επανερχεται η γραμμη. Δεν ειναι στανταρ το ποτε το κανει. Εχω την εντυπωση ότι ημουν σε interleaved και τωρα γραφει fast. παραθετω σκριν που φαινεται σε speedtest που "νεκρωνει" η γραμμη του download (upload επαναλαμβανω παραμενει φουλ ταχυτητα) και το adsl status απο το modem. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Αυτό κι ενσύρματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, Thresh είπε Αυτό κι ενσύρματα? Ναι. Με τον αδερφό μου που μίλησα που είναι συνέχεια σπίτι κ κάνει χρήση της γραμμής, μου είπε ότι σαν να "μπουκωνει" σιγά σιγά η γραμμή μέχρι να μην έχει καθόλου download στο τέλος. Upload συνεχίζει να είναι φουλ. Τα στατιστικά μου σου φαίνονται φυσιολογικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 55 minutes ago, kallair said: Ναι. Με τον αδερφό μου που μίλησα που είναι συνέχεια σπίτι κ κάνει χρήση της γραμμής, μου είπε ότι σαν να "μπουκωνει" σιγά σιγά η γραμμή μέχρι να μην έχει καθόλου download στο τέλος. Upload συνεχίζει να είναι φουλ. Τα στατιστικά μου σου φαίνονται φυσιολογικά; Χάνει λίγο ο συγχρονισμός στο down. Έχεις κάνα H300s να δοκιμάσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Thresh είπε Χάνει λίγο ο συγχρονισμός στο down. Έχεις κάνα H300s να δοκιμάσεις? δυστυχως οχι. Για αρχη αυριο που εχω χρονο, θα το συνδεσω στην κεντρική μπριζα και θα αφαιρεσω απο πανω ολες τις υπολοιπες καλωδιωσεις. Αν και κανονικα δεν θα επρεπε να εχω θεμα γιατι μια ζωη το ρουτερ το ειχα στην συγκεκριμενη θυρα τηλεφωνου και οχι στην κεντρικη, και δεν ειχα το παραμικρο θεμα. adsl οταν ειχα, κλειδωνα στα 19mbit. και σε vdsl δεν ειχα το παραμικρο θεμα μεχρι την κυριακη. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2021 από kallair Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 2 minutes ago, kallair said: δυστυχως οχι. Για αρχη αυριο που εχω χρονο, θα το συνδεσω στην κεντρική μπριζα και θα αφαιρεσω απο πανω ολες τις υπολοιπες καλωδιωσεις. Αν και κανονικα δεν θα επρεπε να εχω θεμα γιατι μια ζωη το ρουτερ το ειχα στην συγκεκριμενη θυρα τηλεφωνου και οχι στην κεντρικη, και δεν ειχα το παραμικρο θεμα. To κάνει συγκεκριμένες ώρες της ημέρας ή σε τυχαίες στιγμές? Δοκίμασε και την κεντρική πρίζα και μετά δήλωσέ το βλάβη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Ένα μικρό update. Τελικά έκανα την αλλαγή σμρ, το έβαλα στην κεντρική πρίζα και έβγαλα τελείως τα υπόλοιπα καλώδια από πάνω. Προς το παρών δείχνει να παίζει καλά. Ίσως είχε τραβηχτεί κάποιο καλώδιο.. ποιος ξέρει. Παραδόξως άλλαξε και το fast/ fast σε fast/interleaved. Έτσι εύκολα και μόνο του αποφασίζει να αλλάξει από fast σε interleaved; Τα στατιστικά όλα βελτιώθηκαν όπως φαίνεται στο σκριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Τώρα συγχρονίζει και τέρμα, ενώ πριν έχανε λίγο. Άγνωσται αι βουλαί της εσωτερικής καλωδίωσης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 14 hours ago, kallair said: Ένα μικρό update. Τελικά έκανα την αλλαγή σμρ, το έβαλα στην κεντρική πρίζα και έβγαλα τελείως τα υπόλοιπα καλώδια από πάνω. Προς το παρών δείχνει να παίζει καλά. Ίσως είχε τραβηχτεί κάποιο καλώδιο.. ποιος ξέρει. Παραδόξως άλλαξε και το fast/ fast σε fast/interleaved. Έτσι εύκολα και μόνο του αποφασίζει να αλλάξει από fast σε interleaved; Τα στατιστικά όλα βελτιώθηκαν όπως φαίνεται στο σκριν. Η σωστη καλωδιωση ειναι χωρις παραλληλα.(bridge taps) https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα