Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι δεν αξίζουν κατα κύριο λόγο. Έχει καλά χαρακτηριστικά αλλά η ποιότητα κατασκευής είναι τραγική και το πρόβλημα είναι όταν χρειαστεί να ψάξεις για ανταλλακτικό. Δεν βρίσκεις ούτε με αίτηση.

Σε τι τιμή το βρήκες; Εγώ όπως και να χει δεν νομίζω να το έπαιρνα πάντως, και επειδή είναι μεταχειρισμένο και επειδή είναι turbo-x.

• Thanks 1
Δημοσ.

εχω σταθερο αρκετα καλο  αλλα λογο αναγκης μετακινησεων ψαχνω να το κανω τραμπα με καποιο καλο λαπτοπ και ενα που βρηκα ειναι αυτο

Δημοσ.

1 ώρα πριν, vassterg είπε

εχω σταθερο αρκετα καλο  αλλα λογο αναγκης μετακινησεων ψαχνω να το κανω τραμπα με καποιο καλο λαπτοπ και ενα που βρηκα ειναι αυτο

Όχι δεν αξίζει ( εκτός εαν στο δίνουν 500 ευρώ ) για τους λόγους που σου είπε ο Tsamjunior , εαν δεν μας πεις που θες να φτάσεις οικονομικά δε μπορούμε να σου προτείνουμε τίποτα , σκέψου σαν να παίρνεις αμάξι , θα έπαιρνες προ κρίσης Ηyundai δεύτερο χέρι ; Με τίποτα , τώρα με την κρίση βέβαια γίνεται ένας χαμός , αν θες δες και το ανάλογο Topic B)

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, ss13 είπε

Όχι δεν αξίζει ( εκτός εαν στο δίνουν 500 ευρώ ) για τους λόγους που σου είπε ο Tsamjunior , εαν δεν μας πεις που θες να φτάσεις οικονομικά δε μπορούμε να σου προτείνουμε τίποτα , σκέψου σαν να παίρνεις αμάξι , θα έπαιρνες προ κρίσης Ηyundai δεύτερο χέρι ; Με τίποτα , τώρα με την κρίση βέβαια γίνεται ένας χαμός , αν θες δες και το ανάλογο Topic B)

Στα υπόλοιπα συμφωνώ, αλλά το παράδειγμα το θεωρώ ατυχές!

Αν ψάχνεις συνειδητά αξιοπιστία (και έχεις φυσικά ξεπεράσει το σύνδρομο του brand) προφανώς και θα πάρεις μετάχειρo hyundai και όχι π.χ μετάχειρο vw, opel, ford, alfa, fiat κλπ.

Επεξ/σία από turbat0s
  • Thanks 1
Δημοσ.

καταρζας σας ευχαριστω για τις απαντησεις..απλα να διευκρινισω οτι δεν θα αγορασω απλα ψαχνω για τραμπα ...εχω ηδη αρκετα καλο pc(ryzen 1600-gtx 1050ti)απλα επειδη αλλαξαν καποια δεδομενα ψαχνω κατι για ανταλλλαγη μαζι με την οθονη οπως ειναι για ενα καλο λαπτοπ

Δημοσ.
9 ώρες πριν, vassterg είπε

καταρζας σας ευχαριστω για τις απαντησεις..απλα να διευκρινισω οτι δεν θα αγορασω απλα ψαχνω για τραμπα ...εχω ηδη αρκετα καλο pc(ryzen 1600-gtx 1050ti)απλα επειδη αλλαξαν καποια δεδομενα ψαχνω κατι για ανταλλλαγη μαζι με την οθονη οπως ειναι για ενα καλο λαπτοπ

Κατά τη γνώμη μου ένας ακόμα λόγος που είναι κρίμα να ανταλλάξεις δυνατό μηχάνημα με turbo-x. Κοίτα σε κάτι πιο αξιόπιστο και ενδεχομένως gaming laptop.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...