vairass Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπόν θέλω να αγοράσω ασύρματα ακουστικά για την τηλεόραση με τα εξής χαρακτηριστικά... 1. Ελαφριά σίγουρα και να μην κουράζουν μετά από 1-2 ώρες. 2. Ο ήχος να είναι καθαρός το μπάσο με ενδιαφέρει αλλά δεν καίγομαι κιόλας. 3. Αντοχή της μπαταρίας μην χρειάζεται αλλαγή συνέχεια.. Δίνω έως 50 ευρώ. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από vairass
Zengar Zombolt Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 https://www.amazon.com/Avantree-Bluetooth-Headphones-COMFORTABLE-LIGHTWEIGHT/dp/B00J0BXPD4/ref=sr_1_17?ie=UTF8&qid=1520471330&sr=8-17&keywords=bluetooth headphones over ear 1
vairass Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 6 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε https://www.amazon.com/Avantree-Bluetooth-Headphones-COMFORTABLE-LIGHTWEIGHT/dp/B00J0BXPD4/ref=sr_1_17?ie=UTF8&qid=1520471330&sr=8-17&keywords=bluetooth headphones over ear Πολύ θηρία δεν είναι για παρακολούθηση ταινιών; τα έχεις ήδη φίλε;
Zengar Zombolt Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 35 λεπτά πριν, vairass είπε Πολύ θηρία δεν είναι για παρακολούθηση ταινιών; τα έχεις ήδη φίλε; όχι αλλά τα έχει πάρει ένας φίλος μου και είναι πολύ ευχαριστημένος τα χρησιμοποιεί παντού στο δρόμο, σπίτι, gaming/ταινίες σειρές κανένα παράπονο για 31€ είναι όλα τα λεφτά και έχει και μικρόφωνο για συνομιλία/κλήσεις... μόνο αρνητικό η μπαταρία δεν κρατάει 40 ώρες όπως λέει σε αυτά τα λεφτά μέχρι 50€ δεν υπάρχει πιστεύω ανταγωνιστής γιατί είχα ψάξει αρκετά για τον φίλο μου που τα πήρε
vairass Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε όχι αλλά τα έχει πάρει ένας φίλος μου και είναι πολύ ευχαριστημένος τα χρησιμοποιεί παντού στο δρόμο, σπίτι, gaming/ταινίες σειρές κανένα παράπονο για 31€ είναι όλα τα λεφτά και έχει και μικρόφωνο για συνομιλία/κλήσεις... μόνο αρνητικό η μπαταρία δεν κρατάει 40 ώρες όπως λέει σε αυτά τα λεφτά μέχρι 50€ δεν υπάρχει πιστεύω ανταγωνιστής γιατί είχα ψάξει αρκετά για τον φίλο μου που τα πήρε Το θεμα ειναι το βάρος σε αυτές τις περιπτώσεις και κατά πόσο θα βολέψει να τα φοράω ξαπλωμένος. Πάντως σε ευχαριστώ.
Zengar Zombolt Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 44 λεπτά πριν, vairass είπε Το θεμα ειναι το βάρος σε αυτές τις περιπτώσεις και κατά πόσο θα βολέψει να τα φοράω ξαπλωμένος. Πάντως σε ευχαριστώ. σε αυτά τα λεφτά και bluetooth δεν έχεις πολλές επιλογές μετά άμα είναι πάρε κανένα με πολύ μακρύ καλώδιο που θα είναι πιο άνετα και ελαφριά αλλά θα έχεις το θέμα του καλωδίου. σε ασύρματα θα έχεις πάντα ένα παραπάνω βάρος την μπαταρία
vairass Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε σε αυτά τα λεφτά και bluetooth δεν έχεις πολλές επιλογές μετά άμα είναι πάρε κανένα με πολύ μακρύ καλώδιο που θα είναι πιο άνετα και ελαφριά αλλά θα έχεις το θέμα του καλωδίου. σε ασύρματα θα έχεις πάντα ένα παραπάνω βάρος την μπαταρία Ε δεν βολεύει με καλώδιο... Με καλώδιο έχω ήδη. Οκ σε ευχαριστώ.
Zengar Zombolt Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, vairass είπε Ε δεν βολεύει με καλώδιο... Με καλώδιο έχω ήδη. Οκ σε ευχαριστώ. παρακαλώ καλή συνέχεια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα