valandis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Είμαι 10 μέρες σε αναμονή για το Samsung Galaxy S9 Plus σε μεγάλυ αλυσίδα και σήμερα μου είπαν "υπομονή" μήπως μπορέσω να πάρω την άλλη εβδομάδα. Υπάρχει μεγάλη ζήτηση και τα κομμάτια που έρχονται από Samsung Hellas είναι πολύ λίγα. Από τη μια δεν είμαστε καλή αγορά για τους ξένους και από την άλλη περιμένουμε να μας στείλουν. Έχουν γεμίσει τα email μου με διαφημιστικά από όλες τις γνωστές αλυσίδες και η τηλεόραση παίζει διαφημίσεις για το S9. Για ποιο λόγο; Για να μας σπάνε τα νεύρα;
Fulgore Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 https://www.skroutz.gr/s/13784463/Samsung-Galaxy-S9-Dual-64GB.html Αμεσα διαθεσιμο στον Κωτσο.
kataramenos32 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Για ποιο λογο να πας σε μεγαλη αλυσιδα;Ιδια συσκευη θα παρεις και απο σκρουτζομαγαζο με ιδια αξιοπιστια και ιδια εγγυηση
ziaba Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 23 λεπτά πριν, kataramenos32 είπε Για ποιο λογο να πας σε μεγαλη αλυσιδα;Ιδια συσκευη θα παρεις και απο σκρουτζομαγαζο με ιδια αξιοπιστια και ιδια εγγυηση 36 δόσεις, κουπόνια, επιδότησή 2
valandis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 10 ώρες πριν, Fulgore είπε https://www.skroutz.gr/s/13784463/Samsung-Galaxy-S9-Dual-64GB.html Αμεσα διαθεσιμο στον Κωτσο. Το Public μου κοστολόγησε το κινητό μου 500€ για ανταλλαγή, το Plaisio 480€, ενώ ο Κωτσοβολος Αγίας Παρασκευής που πήγα 350€. Φυσικό λοιπόν να είναι το μόνο μαγαζί που έχει απόθεμα.
vchristod84 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 9 ώρες πριν, valandis είπε Το Public μου κοστολόγησε το κινητό μου 500€ για ανταλλαγή, το Plaisio 480€, ενώ ο Κωτσοβολος Αγίας Παρασκευής που πήγα 350€. Φυσικό λοιπόν να είναι το μόνο μαγαζί που έχει απόθεμα. Από πότε παίζει αυτό με την ανταλλαγή; Είναι κάτι που μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε;
Fulgore Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 10 ώρες πριν, valandis είπε Το Public μου κοστολόγησε το κινητό μου 500€ για ανταλλαγή, το Plaisio 480€, ενώ ο Κωτσοβολος Αγίας Παρασκευής που πήγα 350€. Φυσικό λοιπόν να είναι το μόνο μαγαζί που έχει απόθεμα. Αυτο ομως δεν επρεπε να το αναφερεις εξ αρχης για να το γνωριζουμε και οι υπολοιποι και να μην μυριζουμε τα νυχια μας στο γιατι κοιτας απο συγκεκριμενη αλυσιδα? Επισης δεν νομιζω ολοι οσοι αγοραζουν απο Κωτσοβολο(και γενικα αλυσιδες)να το κανουν λογω του προγραμματος αυτου. Απλα ο Κωτσοβολος ειναι η μονη αλυσιδα η οποια ειναι στο σκρουτζ,γιαυτο και φαινεται ετσι διαθεσιμο.
valandis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Αυτο ομως δεν επρεπε να το αναφερεις εξ αρχης για να το γνωριζουμε και οι υπολοιποι και να μην μυριζουμε τα νυχια μας στο γιατι κοιτας απο συγκεκριμενη αλυσιδα? Επισης δεν νομιζω ολοι οσοι αγοραζουν απο Κωτσοβολο(και γενικα αλυσιδες)να το κανουν λογω του προγραμματος αυτου. Απλα ο Κωτσοβολος ειναι η μονη αλυσιδα η οποια ειναι στο σκρουτζ,γιαυτο και φαινεται ετσι διαθεσιμο. Μιας και το γνωρίζω καλύτερα επειδή έκανα την έρευνά μου σε ενημερώνω. ΜΟΝΟ ο Κωτσόβολος είχε απόθεμα και αυτό από 16/3/2018 μιας και δεν κατάφερε να τα πουλήσει με τη μέθοδο της ανταλλαγής. Αυτή την εβδομάδα θα έχουν και οι υπόλοιποι, το Public για παράδειγμα θα μπορεί να παραδώσει με σειρά προτερεότητας τα μπλε, μιας και δεν έχουν ζήτηση καθόλου αλλά και αυτά με τη μέθοδο των δόσεων. Φυσικά και δεν αναφερόμαστε στα Purple, όπου μόνο ο Κωτσόβολος έχει στοκ. Οι άλλες εταιρείες κινήθηκαν με τη μέθοδο της "δωρεάν" συσκευής λόγω ανανέωσης μεγάλων προγραμμάτων. Φυσικά δεν αναφέρομαι στα γνωστά σκρουτζομάγαζα που το πουλάνε 200€ φτηνότερα, οπότε εκεί κάποιοι μπορεί να το πήραν ντούκου. Πολύ λίγες συσκευές πουλήθηκαν στη τιμή των 980€ από γνωστά μαγαζιά.
Fulgore Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Στις 3/16/2018 στις 7:29 ΜΜ, valandis είπε Έχουν γεμίσει τα email μου με διαφημιστικά από όλες τις γνωστές αλυσίδες και η τηλεόραση παίζει διαφημίσεις για το S9. Για ποιο λόγο; Για να μας σπάνε τα νεύρα; Να σου απαντησω λοιπον στο αρχικο παραπανω που ρωτησες εξ αρχης. Για ποιο λογο σου σπανε τα νευρα με ολα αυτα? Επειδη η Samsung(Και η huawei οταν βγαλει το δικο της κινητο)δινουν πολλα χρηματα στα social media ακομα και στην Ελλαδα για να προωθησουν/διαφημισουν τα κινητα τους. Τωρα για τα περι αλυσιδων τι να σου πω.Διαβαζα και στο myphone απο διπλα που οι περισσοτεροι πιο πολυ κοιταζαν για το ποιος φερνει το δικαρτο S9 παρα την ιδια την αλυσιδα αυτη καθαυτη.
eidikos33 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 19 ώρες πριν, valandis είπε Το Public μου κοστολόγησε το κινητό μου 500€ για ανταλλαγή, το Plaisio 480€, ενώ ο Κωτσοβολος Αγίας Παρασκευής που πήγα 350€. Φυσικό λοιπόν να είναι το μόνο μαγαζί που έχει απόθεμα. Ποιο κινητο εχεις και στο κοστολογησαν τοσο?
Fulgore Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 43 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Ποιο κινητο εχεις και στο κοστολογησαν τοσο? Φανταζομαι S8+.
angelosxatz Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Εγω πηρα το s9+ απο public την πεμπτη 8/3! Ηταν απιστευτα γρηγοροι!
valandis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Ακόμα περιμένω........... Η παραγγελία έγινε πριν 10 ημέρες, τουλάχιστον το Public με ενημέρωσε και γραπτώς και ήταν ευγενέστατοι στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση. Το πρόβλημα εξάλλου δεν το εστιάζω στα ελληνικά καταστήματα αλλά στην Samsung Hellas που δεν εισάγει τα κομμάτια που έχει σε παραγγελία. Μάλιστα υπάρχουν από ότι μου είπαν και άλλοι πολλοί πιο πριν από εμένα στη λίστα αναμονής, συνεπώς με βλέπω για τον άλλο μήνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα