Προς το περιεχόμενο

Εξωτερικός σκληρός δίσκος.

GiannisDimi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας,

έχω ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο ο οποίος όποτε τον βάζω στον υπολογιστή καμιά φορά τον βρίσκει καμιά φορά όχι.

Όποτε τον βρεί πάντα μου ζητάει να κάνω "διαμόρφωση δίσκου".

Ο συγκεκριμένος είχε πέσει κάτω κάποτε και είχε σταματήσει να λειτουργεί. Μετά ένα καλό παιδί κατάφερε και μου επανέφερε τα αρχεία.

Γνωρίζεται τι παίζει να φταίει και κάνει αυτό το πράγμα συνεχώς; Να είναι θέμα υπολογιστή ή σκληρού δίσκου;

Βέβαια ο υπολογιστής, όταν του βάλω usb stick το βρίσκει κατευθείαν οπότε δε νομίζω να είναι θέμα της θύρας usb.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για καλό και για κακό πάντως σώσε ότι αρχεία έχει μέσα σε έναν άλλο σκληρό γιατί μετά από πέσιμο και να σου κάνει προβλήματα πιθανότατα οι μέρες του είναι μετρημένες  

Eπεσε ο σκληρος κατω ( που το "κατω" δεν οριζεται κι ακριβως ) και αναρωτιεσαι ακομα τι μπορει να φταιει;

Κανονικα επρεπε ηδη να τον εχεις βαψει μπλε και να τον ειχες πεταξει στη θαλασσα,  αλλα κανε εναν ακομα κοπο αν δεν εχεις και τιποτα καλυτερο δηλαδη και σε φαση που το συστημα τον βλεπει, δες με ενα προγραμμα ελεγχου υγειας δισκων, πχ το Hard disk sentinel, τι αναφερει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...