apostolispk Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Μέχρι σήμερα η προσφορά σε καταστήματα ΟΤΕ ή Γερμανός στα 55,16€ https://www.germanos.gr/product/belkin-boost-up-qi/20369078/ Επόμενη τιμή Σκρουτζ στα 70,61 € https://www.skroutz.gr/s/10508386/Belkin-Boost-Up-Wireless-Charging-Pad-Qi-Μαύρο-F7U014VFSLV.html?from=favorites_popup
Auctionfreak Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 55€ τιμή προσφοράς για ένα ασύρματο charger?... δεν έχω λόγια!... παρήγγειλα 6, ένα για κάθε δωμάτιο του σπιτιού (κ την τουαλέτα φυσικά).. με 330€ νομίζω έκανα φοβερή επένδυση 1
apostolispk Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Μπορείς να πάρεις dieyoung με 0,00001 cent και να το βάλεις μέσα στο ψυγείο να φορτίζεις... Εδώ είναι topic προσφορών!!! Μπορεί κάποιος να θέλει να δώσει αυτά τα λεφτά για να φορτίζει αξιόπιστα!!!
nek4d Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Sony κατα καιρους στο eshop με 20 ευρω, τωρα φαινεται μη διαθεσιμο αλλα συχνα επαναφερονται οι προσφορες τους. Ειχα παρει και καποιο απο amazon καπου 7 ευρω στα black fridays, καλο βγηκε, (μη διαθεσιμο επισης), αλλα εχει αρκετα μοντελα κοντα στα 10 ευρω και περισσοτερα με 20 ευρω, παντα με reviews πελατων.
greed Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, apostolispk είπε Μπορείς να πάρεις dieyoung με 0,00001 cent και να το βάλεις μέσα στο ψυγείο να φορτίζεις... Εδώ είναι topic προσφορών!!! Μπορεί κάποιος να θέλει να δώσει αυτά τα λεφτά για να φορτίζει αξιόπιστα!!! Δωσε μου 54.99999€ και σου υποσχομαι πως θα φορτιζει αξιοπιστα το dieyoung.
kronos73 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 6 ώρες πριν, apostolispk είπε Μπορείς να πάρεις dieyoung με 0,00001 cent και να το βάλεις μέσα στο ψυγείο να φορτίζεις... Εδώ είναι topic προσφορών!!! Μπορεί κάποιος να θέλει να δώσει αυτά τα λεφτά για να φορτίζει αξιόπιστα!!! Υπάρχουν και άλλες αξιόπιστες λύσεις σαφώς πιο οικονομικές, ενδεικτικά η blitzwolf που αναφέρθηκε παραπάνω από τον @vrwmiaris https://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-FWC1-Fast-Charge-Qi-Wireless-Charger-for-Samsung-S8-S8-plus-iPhone-X-iPhone-8-8-plus-p-1111209.html?cur_warehouse=CN
dpolal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δεν έγραψε ο άνθρωπος ότι είναι ο καλύτερος ούτε ο φθηνότερος ασύρματος φορτιστής. Από τη στιγμή που τιμολογείται 70 ευρώ στον skroutz και τον βρήκε με 55 τότε είναι προσφορά και καλώς μπήκε εδώ. Τί πέσατε να τον φάτε όλοι ;;; 1
Auctionfreak Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 7 ώρες πριν, nek4d είπε Sony κατα καιρους στο eshop με 20 ευρω, τωρα φαινεται μη διαθεσιμο αλλα συχνα επαναφερονται οι προσφορες τους. Ειχα παρει και καποιο απο amazon καπου 7 ευρω στα black fridays, καλο βγηκε, (μη διαθεσιμο επισης), αλλα εχει αρκετα μοντελα κοντα στα 10 ευρω και περισσοτερα με 20 ευρω, παντα με reviews πελατων. Το SONY που βγαίνει περιοδικά στο E-Shop είναι ποιοτικότατο - επώνυμο κ με οροφή τα 20€ είναι νομίζω η καλύτερη επιλογή. Το fastcharge (εκτός από λίγες περιπτώσεις που απογεμίζουμε βιαστικά μέσα στην μέρα το κινητό μας) ΔΕΝ το προτείνω γιατί στρεσάρει θερμικά την motherboard του (πανάκριβου συνήθως) κινητού μας. Ειδικά στην Ελλάδα που τους καλοκαιρινούς μήνες με θερμοκρασία δωματίου 30-35° η επαγωγική fast charge φόρτιση μπορεί να μεταβληθεί σε ηλεκτρικό μάτι για μπρίκι Ελληνικού καφέ!
what_if Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 οταν βλεπω χρηστη με αβαταρ απλ να ποσταρει προσφορα ειμαι παντα σε φαση ωχ τι φυκι παιζει παλι
petroudis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Auctionfreak είπε Το SONY που βγαίνει περιοδικά στο E-Shop είναι ποιοτικότατο - επώνυμο κ με οροφή τα 20€ είναι νομίζω η καλύτερη επιλογή. Το fastcharge (εκτός από λίγες περιπτώσεις που απογεμίζουμε βιαστικά μέσα στην μέρα το κινητό μας) ΔΕΝ το προτείνω γιατί στρεσάρει θερμικά την motherboard του (πανάκριβου συνήθως) κινητού μας. Ειδικά στην Ελλάδα που τους καλοκαιρινούς μήνες με θερμοκρασία δωματίου 30-35° η επαγωγική fast charge φόρτιση μπορεί να μεταβληθεί σε ηλεκτρικό μάτι για μπρίκι Ελληνικού καφέ! Τον samsung wireless charger που έχω έχει ανεμιστήρα, βλέπεις κάποιες εταιρίες έχουν προβλέψει τα λεγόμενα σου. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2018 από petroudis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα