nectons Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 13 ώρες πριν, tritonas00 είπε Thanos’ name is derived from the Greek idea of Thanatos, the personification of death and oblivion. Ναι και από ότι διάβασα είναι Ελληνική μυθολογία και καμία σχέση με Αθανάσιο/Θανάση/Θάνο που ξέρουμε εμείς σήμερα. Το θέμα είναι πως μας ακούγεται σε εμάς σήμερα... αστείο μου φαίνεται παρά τρομακτικό... Να ποιον μου θυμίζει εμένα... παρόλο που και αυτός είναι γλυκούλης χαρακτήρας έστω και με δόντια και άγριους μορφασμούς ακόμη και αυτός δείχνει ποιο άγριος από τον Θανάση Ξύρισε τον βγάλτου τα δόντια και τα αυτιά και να και να γιατί είναι ίσως τόσο ήρεμος και γλυκός χαρακτήρας ο Θάνος.. Ουάου τι βρίσκεις ψάχνοντας...
Kostasspil Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 12 hours ago, georgethebeast said: captain marvel που θα τρεχει στα 90s ( οσοι θυμαστε την πρωτη συναντηση fury/iron man ο fury ειχε πει οτι δεν ηταν ο πρωτος ηρωας, θα εχει τρελο ενδιαφερον) Λογικά θα τον δούμε νέο;
aris1986 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Θα το κανουν αστειο σαν το deadpool προς τα εκει πανε ολα σιγα σιγα οπως το καινουργιο Thor.
Retromaniac Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 12 λεπτά πριν, aris1986 είπε Θα το κανουν αστειο σαν το deadpool προς τα εκει πανε ολα σιγα σιγα οπως το καινουργιο Thor. Δυστυχώς έχεις δίκιο. Το Thor σαν παρωδία μου φάνηκε.
niksor Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 20 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε εντάξει έδειξαν πάλι όλη την ταινία στο trailer...... btw το κεφάλι του Tony Stark δεν είναι λίγο μεγάλο στο ποστερ ;;; Ευτυχώς γλύτωσα τον σινεμά.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 6 ώρες πριν, Kostasspil είπε Λογικά θα τον δούμε νέο; η λογικη λεει ναι, δεν εχουν πει τιποτα ακομα περα το χρονικο setting, λογικα θα δουμε τρειλερ ΜΕΤΑ το ant man and wasp
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 23 minutes ago, georgethebeast said: Λογικά θα τον δούμε νέο; Νεότερο ναι, στο Captain Marvel.
what_if Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 κανα ξυλικι με τον hulk θα παιξει; μπας κ δουμε κανα ματσακι της προκοπης;
papageorge007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Εντάξει, από θέμα CGI και εφέ θα είναι τρομερή ταινία! Ελπίζω μόνο να έχει και ένα καλό και σοβαρό σενάριο... Όχι όπως το Thor: Ragnarok, που ήταν πραγματικά για γέλια... Όλο το σενάριο γεμάτο με γελοία "αστεία"... Καταστράφηκε ολόκληρο το βασίλειο, και αυτοί έδωσαν μεγαλύτερη βάση σε αστειάκια και χορευτικά από τον τύπο με το μούσι(τύπου Νάσκαρη)... Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2018 από papageorge007 3
beefmazi Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Στις 3/16/2018 στις 6:34 ΜΜ, Zengar Zombolt είπε εντάξει έδειξαν πάλι όλη την ταινία στο trailer...... btw το κεφάλι του Tony Stark δεν είναι λίγο μεγάλο στο ποστερ ;;; Μοντάρουν τα trailer τους με άλλα cgi ειδικά για το trailer. Αυτό σημαίνει ότι δεν είδες τίποτα για την ταινία σημαντικό Δηλαδή στο trailer εκεί που δείχνει τον thanos να έχει 2 stones μπορεί να τα έχει όλα Βλέπεις γενικά πάνω κάτω τι παίζει απο τα trailer της marvel εκτός και αν έχουν γίνει leaks τότε δεν τους νοιάζει. Ότι έδειξε στο trailer είναι τα στάνταρ δεν είναι κλειδία της υπόθεσης. Στο thor ragnarok δείχνει στο trailer την hela να σπάει το σφυρί του thor σε ενα στενό στο Λονδίνο ενώ καμία σχέση δεν έγινε έτσι.
Retromaniac Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 12 λεπτά πριν, beefmazi είπε Μοντάρουν τα trailer τους με άλλα cgi ειδικά για το trailer. Αυτό σημαίνει ότι δεν είδες τίποτα για την ταινία σημαντικό Δηλαδή στο trailer εκεί που δείχνει τον thanos να έχει 2 stones μπορεί να τα έχει όλα Βλέπεις γενικά πάνω κάτω τι παίζει απο τα trailer της marvel εκτός και αν έχουν γίνει leaks τότε δεν τους νοιάζει. Ότι έδειξε στο trailer είναι τα στάνταρ δεν είναι κλειδία της υπόθεσης. Στο thor ragnarok δείχνει στο trailer την hela να σπάει το σφυρί του thor σε ενα στενό στο Λονδίνο ενώ καμία σχέση δεν έγινε έτσι. Καλά ή μεριά που το σπάει δεν ήταν κλειδί της υπόθεσης. Το σφυρί που σπάει ναι. Και αυτό το έδειξε.
beefmazi Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Καλά ή μεριά που το σπάει δεν ήταν κλειδί της υπόθεσης. Το σφυρί που σπάει ναι. Και αυτό το έδειξε. Το σφυρί που σπάει ήταν αρκετά καλή σκηνή για να σε τραβήξει να δείς την ταίνια γι αυτο και μπήκε στο trailer και προσωπικά μου πέρασε αδίαφορο και σε εμένα και σε φίλους, σε σχέση με άλλα γεγονότα. Απο εκεί και πέρα για τούς ψαγμένους η τοποθέσια έλεγε πολλά. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι δεν υπάρχουν λάθη στα trailer που βγάζει η marvel απο όπου και να το πιάσεις. Τα trailer τους δημιουργούν hype και δεν βλέπεις κανένα κλειδί, νομίζεις οτι βλέπεις, Σου δείχνουν μάχες με εφέ αλλά απο υπόθεση 0. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2018 από beefmazi
μαστερ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 17/3/2018 στις 9:21 ΠΜ, nectons είπε Ναι και από ότι διάβασα είναι Ελληνική μυθολογία και καμία σχέση με Αθανάσιο/Θανάση/Θάνο που ξέρουμε εμείς σήμερα. Το θέμα είναι πως μας ακούγεται σε εμάς σήμερα... αστείο μου φαίνεται παρά τρομακτικό... Να ποιον μου θυμίζει εμένα... παρόλο που και αυτός είναι γλυκούλης χαρακτήρας έστω και με δόντια και άγριους μορφασμούς ακόμη και αυτός δείχνει ποιο άγριος από τον Θανάση Ξύρισε τον βγάλτου τα δόντια και τα αυτιά και να και να γιατί είναι ίσως τόσο ήρεμος και γλυκός χαρακτήρας ο Θάνος.. Ουάου τι βρίσκεις ψάχνοντας... Εμενα μου θυμiζει αυτον τον κυριο ο Θανος: Στις 17/3/2018 στις 9:21 ΠΜ, nectons είπε Ναι και από ότι διάβασα είναι Ελληνική μυθολογία και καμία σχέση με Αθανάσιο/Θανάση/Θάνο που ξέρουμε εμείς σήμερα. Το θέμα είναι πως μας ακούγεται σε εμάς σήμερα... αστείο μου φαίνεται παρά τρομακτικό... Να ποιον μου θυμίζει εμένα... παρόλο που και αυτός είναι γλυκούλης χαρακτήρας έστω και με δόντια και άγριους μορφασμούς ακόμη και αυτός δείχνει ποιο άγριος από τον Θανάση Ξύρισε τον βγάλτου τα δόντια και τα αυτιά και να και να γιατί είναι ίσως τόσο ήρεμος και γλυκός χαρακτήρας ο Θάνος.. Ουάου τι βρίσκεις ψάχνοντας... Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2018 από μαστερ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα