Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 ώρες πριν, tritonas00 είπε

Thanos’ name is derived from the Greek idea of Thanatos, the personification of death and oblivion.

Ναι και από ότι διάβασα είναι Ελληνική μυθολογία και καμία σχέση με Αθανάσιο/Θανάση/Θάνο που ξέρουμε εμείς σήμερα. Το θέμα είναι πως μας ακούγεται σε εμάς σήμερα... αστείο μου φαίνεται παρά τρομακτικό... 

Να ποιον μου θυμίζει εμένα... παρόλο που και αυτός είναι γλυκούλης χαρακτήρας έστω και με δόντια και άγριους μορφασμούς ακόμη και αυτός δείχνει ποιο άγριος από τον Θανάση :P

landscape-1458316622-warcraft.jpg

Ξύρισε τον βγάλτου τα δόντια και τα αυτιά και να

d0f5ddd3-f7ce-4c16-9fe5-9b1488e0dc14-tha

και να γιατί είναι ίσως τόσο ήρεμος και γλυκός χαρακτήρας ο Θάνος..

geeh-facts-in-the-comic-thanos-14-it-con

Ουάου τι βρίσκεις ψάχνοντας...

Δημοσ.
12 hours ago, georgethebeast said:

captain marvel που θα τρεχει στα 90s ( οσοι θυμαστε την πρωτη συναντηση fury/iron man ο fury ειχε πει οτι δεν ηταν ο πρωτος ηρωας, θα εχει τρελο ενδιαφερον)

Λογικά θα τον δούμε νέο;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, aris1986 είπε

Θα το κανουν αστειο σαν το deadpool προς τα εκει πανε ολα σιγα σιγα οπως το καινουργιο Thor.

Δυστυχώς έχεις δίκιο. Το Thor σαν παρωδία μου φάνηκε.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε

εντάξει έδειξαν πάλι όλη την ταινία στο trailer......

btw το κεφάλι του Tony Stark δεν είναι λίγο μεγάλο στο ποστερ ;;;

Ευτυχώς γλύτωσα τον σινεμά. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Λογικά θα τον δούμε νέο;

η λογικη λεει ναι, δεν εχουν πει τιποτα ακομα περα το χρονικο setting, λογικα θα δουμε τρειλερ ΜΕΤΑ το ant man and wasp

• Super Moderators
Δημοσ.
23 minutes ago, georgethebeast said:

Λογικά θα τον δούμε νέο;

Νεότερο ναι, στο Captain Marvel. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντάξει, από θέμα CGI και εφέ θα είναι τρομερή ταινία!

Ελπίζω μόνο να έχει και ένα καλό και σοβαρό σενάριο...

Όχι όπως το Thor: Ragnarok, που ήταν πραγματικά για γέλια... 

Όλο το σενάριο γεμάτο με γελοία "αστεία"...

Καταστράφηκε ολόκληρο το βασίλειο, και αυτοί έδωσαν μεγαλύτερη βάση σε αστειάκια και χορευτικά από τον τύπο με το μούσι(τύπου Νάσκαρη)... :P 

Επεξ/σία από papageorge007
  • Like 3
Δημοσ.
Στις 3/16/2018 στις 6:34 ΜΜ, Zengar Zombolt είπε

εντάξει έδειξαν πάλι όλη την ταινία στο trailer......

btw το κεφάλι του Tony Stark δεν είναι λίγο μεγάλο στο ποστερ ;;;

Μοντάρουν τα trailer τους με άλλα cgi ειδικά για το trailer. Αυτό σημαίνει ότι δεν είδες τίποτα για την ταινία σημαντικό :) Δηλαδή στο trailer εκεί που δείχνει τον thanos να έχει 2 stones μπορεί να τα έχει όλα :) Βλέπεις γενικά πάνω κάτω τι παίζει απο τα trailer της marvel εκτός και αν έχουν γίνει leaks τότε δεν τους νοιάζει. Ότι έδειξε στο trailer είναι τα στάνταρ δεν είναι κλειδία της υπόθεσης.

Στο thor ragnarok δείχνει στο trailer την hela να σπάει το σφυρί του thor σε ενα στενό στο Λονδίνο ενώ καμία σχέση δεν έγινε έτσι.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, beefmazi είπε

Μοντάρουν τα trailer τους με άλλα cgi ειδικά για το trailer. Αυτό σημαίνει ότι δεν είδες τίποτα για την ταινία σημαντικό :) Δηλαδή στο trailer εκεί που δείχνει τον thanos να έχει 2 stones μπορεί να τα έχει όλα :) Βλέπεις γενικά πάνω κάτω τι παίζει απο τα trailer της marvel εκτός και αν έχουν γίνει leaks τότε δεν τους νοιάζει. Ότι έδειξε στο trailer είναι τα στάνταρ δεν είναι κλειδία της υπόθεσης.

Στο thor ragnarok δείχνει στο trailer την hela να σπάει το σφυρί του thor σε ενα στενό στο Λονδίνο ενώ καμία σχέση δεν έγινε έτσι.

Καλά ή μεριά που το σπάει δεν ήταν κλειδί της υπόθεσης. Το σφυρί που σπάει ναι. Και αυτό το έδειξε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Καλά ή μεριά που το σπάει δεν ήταν κλειδί της υπόθεσης. Το σφυρί που σπάει ναι. Και αυτό το έδειξε.

Το σφυρί που σπάει ήταν αρκετά καλή σκηνή για να σε τραβήξει να δείς την ταίνια  γι αυτο και μπήκε στο trailer και προσωπικά μου πέρασε αδίαφορο και σε εμένα και σε φίλους,  σε σχέση με άλλα γεγονότα. Απο εκεί και πέρα για τούς ψαγμένους η τοποθέσια έλεγε πολλά. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι δεν υπάρχουν λάθη στα trailer που βγάζει η marvel απο όπου και να το πιάσεις. Τα trailer τους δημιουργούν hype και δεν βλέπεις κανένα κλειδί, νομίζεις οτι βλέπεις, Σου δείχνουν μάχες με εφέ αλλά απο υπόθεση 0.

Επεξ/σία από beefmazi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/3/2018 στις 9:21 ΠΜ, nectons είπε

Ναι και από ότι διάβασα είναι Ελληνική μυθολογία και καμία σχέση με Αθανάσιο/Θανάση/Θάνο που ξέρουμε εμείς σήμερα. Το θέμα είναι πως μας ακούγεται σε εμάς σήμερα... αστείο μου φαίνεται παρά τρομακτικό... 

Να ποιον μου θυμίζει εμένα... παρόλο που και αυτός είναι γλυκούλης χαρακτήρας έστω και με δόντια και άγριους μορφασμούς ακόμη και αυτός δείχνει ποιο άγριος από τον Θανάση :P

Εμενα μου θυμiζει αυτον τον κυριο ο Θανος:

812284.jpg

Στις 17/3/2018 στις 9:21 ΠΜ, nectons είπε

Επεξ/σία από μαστερ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...