Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, vastegial_74 είπε

Ζηλεύω τον Stan Lee που πρόλαβε να δει τους ιδέες του να παίρνουν σάρκα και οστά με τη μορφή που επιτρέπει σήμερα η τεχνολογία 

Εγώ πάλι τον λυπάμαι που είδε το έργο του να γίνεται αυτό το άψυχο πράμα.

Δημοσ.

Ελπίζω να διατηρηθεί η dark αισθητική που υπάρχει στο πρωτότυπο και να μη γίνει καμιά αμερικανιά του στυλ Thor Ragnarok στο οποίο χάθηκε ΟΛΟ το σκοτεινό ύφος των κόμικς και μεταμορφώθηκε σε μια γελοιότητα του στυλ ποιος είναι ο πιο αστείος, μέχρι κι ο Hulk, άκουσον άκουσον, έλεγε αστεία. Ξενέρωσα τελείως, όλα στο βωμό του box office. 

• Like 3
Δημοσ.

Ο hellboy θα ταίριαζε γάντι στην ταινία.

Ο spiderman από την άλλη μεγάλη απογοήτευση. Ας τον έλεγαν iron man junior.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nectons είπε

Το όνομα μου τα χαλάει κάπως... άκου Θάνος... και η εμφάνιση του ρε παιδί μου... μου θυμίζει warcraft... καλό χαρακτήρα και όχι κακό... 

Thanos’ name is derived from the Greek idea of Thanatos, the personification of death and oblivion.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

ταινιαρα καλα οσοι κραζετε marvel πηγαινετε να δειτε κανενα shape of water και αλλες παπαριες οσκαρικες.Δεν υπαρχουν οι ανθρωποι ολες ειναι ταινιαρες τρομερο casting εχουν μαζεψει οτι καλυτερο υπαρχει.Γελιο δραση τρομερα μυνηματα ασχετα οτι οι πιο πολλοι μαλλον δεν εχουν δει ταινιες και πετανε το κλασσικο αμερικανια.Οτι καλυτερο εχει βγει ever στο κινηματογραφο την τελευταια 10 ετια ειναι marvel.Tι να πει κανεις για τα xmen τις σειρες τα iron man τα captain america ολα θεικα.

59 λεπτά πριν, grgz είπε

Ελπίζω να διατηρηθεί η dark αισθητική που υπάρχει στο πρωτότυπο και να μη γίνει καμιά αμερικανιά του στυλ Thor Ragnarok στο οποίο χάθηκε ΟΛΟ το σκοτεινό ύφος των κόμικς και μεταμορφώθηκε σε μια γελοιότητα του στυλ ποιος είναι ο πιο αστείος, μέχρι κι ο Hulk, άκουσον άκουσον, έλεγε αστεία. Ξενέρωσα τελείως, όλα στο βωμό του box office. 

και τα comic ειχανε γελιο μαλλον δεν τα θυμασε καλα.Ο thor ετσι και αλλιως επρεπε να αναβαθμιστει ηταν υπερβολικα cult για να βγει μονος του σε ταινια οπως στα comic.Σε ταινιες οπως το κοναν του 80 ισως στις μερες απλα δεν θα μπορουσε να σταθει.

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.

1) δεν καταλαβα το μισος για shape of water , ειναι ταινιαρα , ασε που ο ντελ τορρο ειναι θεος. Στα της ταινιας , δεν βλεπω τρειλερς καθαρα για λογους οτι εδω και χρονια εχω βαρεθει το προμο αλλα μαζι με το δευτερο μερος του χρονου , ναι ειναι απο τις ταινιες που περιμενα απο την εποχη που διαβαζα καμπανα ασπρομαυρο.

2) Δεν θελω justice league vs avengers για τον απλουστατο λογο οτι το κομικ ειχε βγει μαπα σκεψουν η ταινια πως θα εβγαινε!!!!

3) Νομιζω οτι οπως ξερουμε το κινηματογραφικο συμπαν της μαρβελ θα αλλαξει αρκετα, η captain marvel ταινια θα μας δειξει που θα παει η επομενη φαση , φυσικα ολα θα αποκαλυφθουν του χρονου.

4) ο θωρ στα κομικς εχει αλλαξει υφος απειρες φορες, απο την εποχη που ειχε διπλη προσωπικοτητα μεχρι την μαυριλα του θανατου του, μιλαμε για κομικ 60+ χρονων! Η ταινια λογικο ηταν να ειναι ΠΟΠ, ετσι και αλλιως η μαρβελ στις ταινιες ,ειδικα οσες τρεχουν εξω απο την γη θελει να ειναι full pop color orgasm, αρα απο την στιγμη που ειναι σε αλλο πλανητη λογικο να δεις εξτραβαγκανζα χρωματων. 

5) απλα ενημερωση, οι 2 επομενες ταινιες μεχρι του χρονου για το δευτερο μερος ειναι

captain marvel που θα τρεχει στα 90s ( οσοι θυμαστε την πρωτη συναντηση fury/iron man ο fury ειχε πει οτι δεν ηταν ο πρωτος ηρωας, θα εχει τρελο ενδιαφερον) και μετα ant man and wasp, που λογικα τρεχει αμεσως μετα το civil war χρονικα  και μαλλον θα ειναι η κωμωδια πριν το bloodbath του avengers 4. Επισης αν θυμαμαι καλα η μαρβελ δεν εχει ανακοινωσει τιποτα με ποια ταινια θα συνεχισει μετα το 4, ναι εχουν παρει πρασινο φως gotg 3, strange 2, black panther 2 αλλα δεν εχουν πει ποτε θα βγουν, λογικα αν δεν κανουν φετος την αποκαλυψη στο san diego ή θα κανουν την αποκαλυψη οταν βγει το 4 ή θα γινει με ισως κανα κουλο τροπο τυπου νετφλιξ! (μην ξεχναμε η ντισνευ του χρονου τετοια εποχη θα ανακοινωνει και το δικο της ιντερνετικο stream ποσο θα κοστιζει και τι θα εχει ως προγραμμα )

6) αυτο που εγω θελω ειναι η εισοδος των fantastic four στις επομενες ταινιες , απλα ας μην ξαναδειξιυν το origin, ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ THING ΤΩΡΑ!

Δημοσ.

Και οι κουλτουριάρικες, οι ρομαντικές, οι κωμωδίες, οι φαντασίας και τα δράματα καλά είναι... BUT... μια ταινια του τύπου Marvel με όλους του ήρωες να "Πιου - πιου, Μπαμ!, Ζααααααπ!" Και γενικά τρελοφαντασιοψυχεδελοξυλοκόπημαδρασης με Epic μάχες πρέπει να υπάρχουν να σπάνε λίγο την κουλτούρα η οποία έχει κουράσει αφάνταστα τα τελευταία χρονια και κάνει μπαμ από τα έσοδα τους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανονικά όλοι πεθαίνουν από τον thanos και μετά MARVEL ZOMBIES,

Μπορεί και να γινει!!!!!!!!!!!

2598672-marvel_zombies___dead_days___page_5.jpg

Κανονικά όλοι πεθαίνουν από τον thanos και μετά MARVEL ZOMBIES,

Μπορεί και να γινει!!!!!!!!!!!

ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΏ ΚΑΙ ΕΓΏ ΚΆΠΟΥ,ΣΑΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΌΣ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ

2598672-marvel_zombies___dead_days___page_5.jpg

8fc2c2a78c59247ba3d2944316af7e85.jpg

Επεξ/σία από alexander23

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...