xtonyx Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 καλημερα.αγορασα σημερα την εν λογω συσκευη μετα απο ενα s4 mini.καινουργιος με τα huawei/honor ειμαι ασχετος με το emui.μου ζηταει να κανω αναβαθμιση σε noygat μεσω ota.απλα παταω επομενο και τελειωσα και μετα restart η θα χρειαστει και wipe cache και μετα factory reset?
chios Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Κακό δεν είναι να κάνεις ένα factory reset, αφού δεν το έχεις στήσει ακόμα.
xtonyx Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 ευχαριστω για την απαντηση απλα οταν πηγαινω στισ ρυθμισεις σχετικα με το τηλεφωνο μου εχει android 7 και emui5 αλλα βγαζει και 2.49gb update.
saruman123 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 8 ώρες πριν, xtonyx είπε ευχαριστω για την απαντηση απλα οταν πηγαινω στισ ρυθμισεις σχετικα με το τηλεφωνο μου εχει android 7 και emui5 αλλα βγαζει και 2.49gb update. Ναι είναι μεγάλο το update γιατί εκτός από το android θα αλλάξει και η emui λογικά. Κάνε αυτό που σου είπε ο chios
xtonyx Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις.προσεξα παρολο το διαβασμα οτι το κινητο φορουσε android out of the box.και το update δεν ητανε απο 6 σε 7 android αλλα απο 7 σε 7 patch.εγω εκανα το Update επανεκκινηση και μεχρι στιγμης ολα καλα δεν εκανα factory reset η wipe.Καπου διαβασα οτι δεν χρειαζεται απο patch σε patch αλλα μονο απο εκδοση σε εκδοση.τι ισχιει τελικα? παιζει να παθει τιποτα η συσκευη?να ξαναπω οτι ειχε Nougat εξαρχης!αν κανω τωρα πως το κανω και τι χανω τι κερδιζω ειναι αναγκαιο η οχι τελικα τι ισχυει γιατι ητανε Ota κιολας
saruman123 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Σε security patch δεν κάνεις τίποτα. Σε άλλη έκδοση ναι κάνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα