Προς το περιεχόμενο

honor 8 update

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα.αγορασα σημερα την εν λογω συσκευη μετα απο ενα s4 mini.καινουργιος με τα huawei/honor ειμαι ασχετος με το emui.μου ζηταει να κανω αναβαθμιση σε noygat μεσω ota.απλα παταω επομενο και τελειωσα και μετα restart η θα χρειαστει και wipe cache και μετα factory reset?

Δημοσ.

ευχαριστω για την απαντηση απλα οταν πηγαινω στισ ρυθμισεις  σχετικα με το τηλεφωνο μου εχει android 7 και emui5 αλλα βγαζει και 2.49gb update.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, xtonyx είπε

ευχαριστω για την απαντηση απλα οταν πηγαινω στισ ρυθμισεις  σχετικα με το τηλεφωνο μου εχει android 7 και emui5 αλλα βγαζει και 2.49gb update.

Ναι είναι μεγάλο το update γιατί εκτός από το android θα αλλάξει και η emui λογικά.

Κάνε αυτό που σου είπε ο chios  

Δημοσ.

ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις.προσεξα παρολο το διαβασμα οτι το κινητο φορουσε android  out of the box.και το update δεν ητανε απο 6 σε 7 android αλλα απο 7 σε 7 patch.εγω εκανα το Update επανεκκινηση και μεχρι στιγμης ολα καλα δεν εκανα factory reset η wipe.Καπου διαβασα οτι δεν χρειαζεται απο patch σε patch αλλα μονο απο εκδοση σε εκδοση.τι ισχιει τελικα? παιζει να παθει τιποτα η συσκευη?να ξαναπω οτι ειχε Nougat εξαρχης!αν κανω τωρα πως το κανω και τι χανω τι κερδιζω ειναι αναγκαιο η οχι τελικα τι ισχυει γιατι ητανε Ota κιολας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...