lialialialia Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Εχθές άνοιξα τον υπολογιστή μου (Windows7) και το περιβάλλον εργασίας ήταν όπως όταν τον είχα πρωτοπάρει, με τα αρχικά εικονίδια στην επιφάνεια. Η ανάλυση είναι διαφορετική. Τα αρχεία μου δεν έχουν χαθεί αλλά πρέπει να ακολουθήσω το computer>c:>users>administrator για να τα βρω. Τα προγράμματα πότε ανοίγουν κανονικά και πότε βγάζουν μήνυμα ότι η θέση τους δεν αντιστοιχεί και δεν τα ανοίγει. Προσπάθησα να κάνω επαναφορά αλλά μου λέει πως δεν έχουν δημιουργηθεί σημεία επαναφοράς καθώς η λειτουργία έχει απενεργοποιηθεί (όχι από εμένα). Όλα αυτά έγιναν κατόπιν ενημερώσεων που έκανε μόνος του ο υπολογιστής. Υπάρχει καμιά ιδέα για το τι έγινε και τι μπορώ να κάνω για να διορθωθεί; Μου είπαν πως γενικά γίνονται μπερδέματα με τους χρήστες και τις βιβλιοθήκες στα 7 αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι τέτοιο fuckup είναι κάτι συνηθισμένο...
alexzzz Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Ο τίτλος είναι μη περιγραφικός (και το λέω και κομψά). Άνοιξε καινούριο θέμα με πιο περιγραφικό τίτλο. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις