Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας μάγκες ωραία σελίδα απορώ πως δεν την είχα ανακαλύψει τόσο καιρό,

Λοιπόν έχω δει σε μερικές ιστοσελίδες έχουνε έναν player στο κάτω μέρος της σελίδας και παίζει μουσική και ο χρήστης μπορεί να περιηγηθεί στην σελίδα αλλάζοντας σελίδες μπαίνοντας σε άρθρα και η μουσική δεν διακόπτετε ούτε ξανά ανανεώνετε μαζί με την υπόλοιπη σελίδα το player αυτό.

Αφού βλέπω αυτό λέω γίνετε και αυτό που θέλω και εγώ.

Θέλω να τοποθετήσω μια μπάρα στο κάτω μέρος της σελίδας μόνιμο και μέσα σε αυτή την μπάρα να τοποθετήσω όποιον κωδικό html θέλω εγώ μουσικό διαφημιστικό ή ένα αρχείο ήχου .

έχω ψάξει αρκετά στο internet και το μόνο που καταφέρνω είναι να τοποθετήσω ένα iframe στο κάτω μέρος όμως κάθε φορά που μπαίνω σε άλλη σελίδα αυτό το iframe που το έχω μέσα σε ένα div ξανά φορτώνει μαζί με την υπόλοιπη σελίδα με αποτέλεσμα να μην είναι αυτό που θέλω.

Υπάρχει κάποιος κωδικός css ή κάποιο script να για το επιθυμητό αποτέλεσμα;

Όποιος μπορεί να βοηθήσει ας μου γράψει μια απάντηση θα είμαι ευγνώμων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον χρειάζεσαι Single Page Application(spa). Το Facebook χρησιμοποιεί τη reactjs για να πετύχει κάτι τέτοιο. Με τη reactjs κρατάει τα μενού που είναι σταθερά σε όλες τις σελίδες του και όταν ο χρήστης πατήσει ένα νέο σύνδεσμο, απλά, αλλάζει το url, το τίτλο, το περιεχόμενο κτλ. Υπάρχουν και άλλα τέτοια εργαλεία πέρα από τη reactjs, την οποία στην έδωσα σαν απλό παράδειγμα.

Επεξ/σία από TheDarkKnight
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φορτώνεις δυναμικά με χρήση AJAX το περιεχόμενο της υπόλοιπης σελίδας και κάθε υποσελίδας.

Καλό είναι συνδυαστικά με JS  να κάνεις χρήση identifiers ώστε να είναι renderable το περιεχόμενο του ιστότοπού σου και γενικότερα να έχεις πραγματικά links για διαμοιρασμό.

Δες και το lib Pjax το οποίο θα σε βοηθήσει να κάνεις αυτό που θες.

Επεξ/σία από The King
Δημοσ.
3 ώρες πριν, karras18 είπε

Γεια σας μάγκες ωραία σελίδα απορώ πως δεν την είχα ανακαλύψει τόσο καιρό,

Λοιπόν έχω δει σε μερικές ιστοσελίδες έχουνε έναν player στο κάτω μέρος της σελίδας και παίζει μουσική και ο χρήστης μπορεί να περιηγηθεί στην σελίδα αλλάζοντας σελίδες μπαίνοντας σε άρθρα και η μουσική δεν διακόπτετε ούτε ξανά ανανεώνετε μαζί με την υπόλοιπη σελίδα το player αυτό.

Αφού βλέπω αυτό λέω γίνετε και αυτό που θέλω και εγώ.

Θέλω να τοποθετήσω μια μπάρα στο κάτω μέρος της σελίδας μόνιμο και μέσα σε αυτή την μπάρα να τοποθετήσω όποιον κωδικό html θέλω εγώ μουσικό διαφημιστικό ή ένα αρχείο ήχου .

έχω ψάξει αρκετά στο internet και το μόνο που καταφέρνω είναι να τοποθετήσω ένα iframe στο κάτω μέρος όμως κάθε φορά που μπαίνω σε άλλη σελίδα αυτό το iframe που το έχω μέσα σε ένα div ξανά φορτώνει μαζί με την υπόλοιπη σελίδα με αποτέλεσμα να μην είναι αυτό που θέλω.

Υπάρχει κάποιος κωδικός css ή κάποιο script να για το επιθυμητό αποτέλεσμα;

Όποιος μπορεί να βοηθήσει ας μου γράψει μια απάντηση θα είμαι ευγνώμων.

ορίστε -> http://104.236.83.163/static-footer/index.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/3/2018 στις 4:21 ΜΜ, ajaxmonkey4hire είπε

Αυτό φίλε μου ok σωστό όμως πρέπει να φτιαξω φάκελο site και να βάλω μέσα το wardpress .

<body>
  <iframe src="http://localhost/site/"></iframe>
  <div class="footer">

ΚΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΒΆΛΩ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ  
  </div>

</body>

Όμως η γνώμη μου είναι ότι αν εγώ δημοσιεύω στα social media ένα άρθρο από το wordpress site μου 

κάθε φορά που κάνει κλικ κάποιος από τα social media θα μεταφέρεται στο http://localhost/site/άρθρο

και όχι στο http://localhost/index.html  με αποτέλεσμα να μην βλέπει καθόλου το footer που θέλω.

Άποψή μου έτσι πιστεύω.

Επεξ/σία από karras18
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτό το κάνεις με server site logic. Κάθε link που έρχεται από iframe έχει referer στο header. Έτσι μπορείς στο backend να κάνεις ένα referer check και αν αυτό βγει αρνητικό (πχ link από facebook) βάζεις το iframe wrapper.

Εναλλακτικά μπορείς να πετύχεις αυτό που θέλεις και με javascript σε συνδυασμό με ένα server side content provider. Και αυτό είναι σχετικά απλό όταν το κάνεις στο χέρι. Ως προς το wordpress: δεν ασχολούμαι και δεν ξέρω.

Επεξ/σία από ajaxmonkey4hire

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...