john anad Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) αγορασε ενας φιλος μου ενα mac book pro του 2011 και ειναι στο λoγισμικο snow leopard,αν το αναβαθμισω θα παρει το high sierra?και που πρεπει να ψαξω για να μου δειξει την αναβαθμιση?και αλλη μια ερωτηση,για να ξεκλειδωσω το λουκετακι στις προτιμησεις συστηματος για να κανω αλλαγες οταν θελω μου ζητα password,μαλλον τωρα εχει το password που βαζει η apple,μηπως γνωριζεται ποιο ειναι? Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από john anad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Στις 3/16/2018 στις 9:27 ΠΜ, john anad είπε αγορασε ενας φιλος μου ενα mac book pro του 2011 και ειναι στο λoγισμικο snow leopard,αν το αναβαθμισω θα παρει το high sierra?και που πρεπει να ψαξω για να μου δειξει την αναβαθμιση?και αλλη μια ερωτηση,για να ξεκλειδωσω το λουκετακι στις προτιμησεις συστηματος για να κανω αλλαγες οταν θελω μου ζητα password,μαλλον τωρα εχει το password που βαζει η apple,μηπως γνωριζεται ποιο ειναι? Στο app store θα βρεις την αναβαθμιση. Καλο ειναι να την κατεβασετε και να κανετε format μεσο usb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takissportime Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 ...όσο για το default password, δεν υπάρχει. Απλά πάτα enter 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexisG13 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Στις 16/3/2018 στις 11:27 ΠΜ, john anad είπε αγορασε ενας φιλος μου ενα mac book pro του 2011 και ειναι στο λoγισμικο snow leopard,αν το αναβαθμισω θα παρει το high sierra?και που πρεπει να ψαξω για να μου δειξει την αναβαθμιση?και αλλη μια ερωτηση,για να ξεκλειδωσω το λουκετακι στις προτιμησεις συστηματος για να κανω αλλαγες οταν θελω μου ζητα password,μαλλον τωρα εχει το password που βαζει η apple,μηπως γνωριζεται ποιο ειναι? Το password που σου ζητάει είναι ο κωδικός συστήματος. Δηλαδή ο κωδικός με τον οποίο ξεκλειδώνεις το λάπτοπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα